Geçenlerde bir KAP açýklamasý vardý. SPK MKK nezdindeki kurumsal yatýrýmcýlarýn uluslararasý unique Identifier kodlarýnýn tamamlanmasýný istedi.
Normalde KAP açýklamasýnda açýklama kýsmýna bu kod yazýlmalý. Bazen formda kurum FALAN LTD NV, gönderen Hans Blacksmith yazýlýyor, þu kadar aldýk %5 i geçtik vs.
Modernlik insanlarý geri zekalý yerine koymamaktýr. Bu kurum kimdir ayrýntýlý görebilmeliyim.
<<<<<<<<<<
https://www.takasbank.com.tr/tr/hizm...ity-identifier
Tüzel Kiþi Kimlik Kodu (LEI-Legal Entity Identifier), Finansal iþlem taraflarýnýn tanýmlanmasý ve takibi için oluþturulmuþ bir koddur. Sistemik riskin ölçülmesi ve izlenmesi amacýyla kullanýlmaktadýr.
Tüzel kiþi kimlik kodlarý (LEI’ler) “ISO 17442” standardýna göre aralarýnda Takasbank’ýn da yer aldýðý GLEIF tarafýndan akredite edilen Yerel Ýþletim Birimleri tarafýndan tahsis edilme
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Doðu Akdeniz Politik
@akdenizpolitik
·
31d
Eski ABD Ulusal Güvenlik Danýþmaný Bolton:
Türkiye'nin, NATO'yu kesinlikle istikrarsýzlaþtýrdýðýna inanýyorum. Erdoðan, eðer seçimlere hile karýþtýrmaya çalýþýrsa, o zaman Türkiye'yi NATO'dan çýkarmayý ya da en azýndan üyeliðini askýya almayý düþünmeliyiz.
Doðu Akdeniz Politik
@akdenizpolitik
·
32d
(Türkiye'nin NATO'dan çýkarýlmasý) ABD, inisiyatif alabilir. Tüzükte özel bir hüküm yok. Ancak mevcut uluslararasý hukuk doktrini uyarýnca, üyeliðinin askýya alýnmasý ya da ihraç edilmesi mümkündür.
Doðu Akdeniz Politik
@akdenizpolitik
·
33d
Þu anda yapmamýz gereken, F-16'larýn satýþýný Mayýs'taki seçimlerden sonraya ertelemektir.
Erdoðan'a ya da diðer Türk adaylardan herhangi birine NATO'yu kendi siyasi çýkarlarý için kullanma fýrsatý vermekten kaçýnmalýyýz.
__________________________________________________ _
Mesela böyle bir haber seans açýkken düþse,paylaþmak mý,paylaþmamak mý iyi ,bazen arada kalýyorum.
Vermiþ olduðunuz ivedi cevap için müteþekkirim.
Ýþleriniz herdaim rastgitsin.
Sevdiklerinize ve sizlere saðlýklý bir hayat dilerim.
Bahtýnýz açýk olsun .
Hayrlý ve bol kazançlar.
Saygýlar
not:Genel ekonomik gidiþat hakkýnda daha sýk yazarsanýz sevinirim üstadým.
Bu topikde ilk gün sordum.Kem söz etmedikce herþey yazabilirsiniz denmiþdi.
Kem söz yasak![]()
Yatýrým uzmaný deðilim .Aracý kurumlarda bolca uzman ve uzman görüþleri var.
Bence herif parayý bugün çekmedi.
Pazartesi devam da edebilir, malýn kaptýrana yukarýdan verebilir de. Pazartesi bakarýz artýk.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Ýnþallah pazartesi de kanýrta kanýrta gideriz.
Yer Ýmleri