Arama sonucu : 7920 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop XLVII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Babam 47 yıl önce anam da 6 yıl önce 1 şubatta rahmetli oldu,biz başkalarına iyilik yapıp mutlu ederek kendimizi avutuyoruz gayri.

Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Babam 47 yıl önce anam da 6 yıl önce 1 şubatta rahmetli oldu,biz başkalarına iyilik yapıp mutlu ederek kendimizi avutuyoruz gayri.
    Allah rahmet eylesin anne ve babanıza.Toprakları bol olsun .Mekanları cennet olsun.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

3.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Allah rahmet eylesin anne ve babanıza.Toprakları bol olsun .Mekanları cennet olsun.
    Amin Cümlemizin.

4.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Babam 47 yıl önce anam da 6 yıl önce 1 şubatta rahmetli oldu,biz başkalarına iyilik yapıp mutlu ederek kendimizi avutuyoruz gayri.
    Allah rahmet etsin. Ahirete göçünce karşılayacak dostlar lazım olur. Anne baba biz bu kişiyi tanımıyoruz demez herhalde.

Başka risksiz şeyler bulursam yine yazarım.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Allah rahmet etsin. Ahirete göçünce karşılayacak dostlar lazım olur. Anne baba biz bu kişiyi tanımıyoruz demez herhalde.

Başka risksiz şeyler bulursam yine yazarım.
    Amin Cümlemizin.

6. Ne kadar ekmek o kadar köfte prensibi var demiştim.

Kozmik düzende geçerli bir durum daha var

"şikayetlerinizi bize memnuniyetinizi dostlarınıza"
    https://eksisozluk.com/sikayetlerini...riniza--150716
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •