Yarýn yine zor bir gün olacak. Gün içi oynarken az dalgalanma olunca bir kaç kademeye oynanýyor ama çok hareketli günlerde sermaye bir anda eriyebiliyor.
Yarýn yine zor bir gün olacak. Gün içi oynarken az dalgalanma olunca bir kaç kademeye oynanýyor ama çok hareketli günlerde sermaye bir anda eriyebiliyor.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Sabah uyanýrken az bir melodi kafamda çýnladý, hangi þarký diye ararken gün onunla geçti, sözlerini de okuyunca bugün hiç iþlem yapmadým.
https://www.youtube.com/watch?v=O8NsXbviNgI
The Doors Roadhouse Blues Lyrics HD
Keep your eyes on the road, your hands upon the wheel
And I woke up, good mornin', and I got myself a beer
Yeah, I woke up, good mornin', and I got myself a beer
The future's uncertain and the end is always near
Arjantin Ekonomi Bakaný Sergio Massa, La Pampa eyaletinin Arjantin Kredi Programýna katýldýðýný duyurdu.
Arjantin Ekonomi Bakaný Sergio Massa, La Pampa eyaletinin Arjantin Kredi Programýna katýldýðýný duyurdu.
Massa, La Pampa eyaletinin, küçük ve orta ölçekli þirketlerin üretimini finanse edecek krediler için 30 faiz puanlýk bir sübvansiyon oluþturacak olan Arjantin Kredi Programýna (CreAr) katýldýðýný duyurdu.
Massa'nýn duyurusu, La Pampa Valisi Sergio Ziliotto ve Sanayi ve Üretim Geliþtirme Bakaný José Ignacio de Mendiguren ile birlikte yapýldý.
Ülke genelindeki KOBÝ'lere 500.000 milyon dolarlýk kredi saðlayan Nación ve BICE bankalarý ile bazý taþra bankalarý tarafýndan yürütülen, þirketlerin üretimlerini artýrmalarýna ve daha fazla personel istihdam etmelerine yardýmcý olmayý amaçlayan bir programdýr.
"Bugün önemli bir gün. Sübvansiyonlu faiz oranýnýn KOBÝ'ler ve üretim için krediye eriþim aracý olarak çalýþtýðý ve spekülasyon aracý olarak kullananlar için yüksek olduðu fikrini derinleþtiriyoruz dedi.
Massa, "mal üreten þirketler için makul faiz oranlarýna eriþimin, enflasyonun düþürülmesi için temel unsurlar olan üretim ve istihdamýn artýrýlmasýna olanak saðladýðý" güvencesini verdi.
https://bnn.network/watch-now/the-ar...redit-program/
Faiz sebep enflasyon sonuç.!
Rahmetli ERBAKAN'ýn projesi içinden sadece 1 i,aslýnda kapsamlý proje.
Projenin devamý var,alttaki linkde.
https://twitter.com/feyziseri/status...51703237160960
Ben kimseye örnek olmak istemem, bilakis kimse ile fazla yakýn olmamak ve kafa rahat olsun diye borsa ile ilgileniyorum.
Bir merhaba ile iliþki baþlýyor ve olaylar geliþyor. Gençken yeni arkadaþlýk dostluk vs önemli oluyor, yaþ ilerleyince yeni iliþkiler fazla riskli oluyor.
Whatsapp'dan bulan oluyor orada yazýlaný okuyup düþünüp cevap veriyorum, direkt konuþmada bazen iletiþim hatalarý olabiliyor.
Yer Ýmleri