2021 de borsacılardan az kazanan bir yatırım veya yatırımcı grubu yok...
dolarcısı
faizcisi
altıncısı
arsacı
emlakcı
taksi plakası
emtiacı
hepsi daha cok kazanmıs...
Printable View
şu froto'yu bedelsiz filan yapsalarda rakamlar biraz normalleşse..ayrıca mevcut durumda kontratın kaldıraçı da çok düşük.. iki durumdan en az birisine çare bulurlarsa iyi olur. hacim olarak iyi gidiyor son dönemde.. bugün ilk 3'te.. zaten x10xb endeksine de girdi..
yoncası olan :oleyo: böyle kaldı
arkadaşlar spot fiyatlara göre teknik çalıştığım ama işlemlerimi vioptan yaptığım için sağlıklı ve isabetli alım satım emri giremiyorum. misal bist100 spot 1420 oldumu vioptan o andaki viop30 fiyat neyse serbest fiyattan otomatik alıp 1470 oldumu yine o anki viop30 serbest fiyattan satacak bir sistem yokmu? algo reklamı yapıp duran finans yatırıma gittim, söyledikleri güya serbest fiyat girersek misal 1420 oldumu ekranda görünen viop30 fiyatı 1530 ise, tutar 1540 dan alır zarar edersiniz o sorumluluğu alamayız dedi bunun bir yolu yokmu? daha da önemlisi bu şekilde çalışan kimse varmı nasıl yürütüyor işi?
Akşama doğru basarlar diyordum ama herhalde merkezin pas geçeceği haberini almışlar. Şimdiye çoktan 2 kere indir kaldır yapardı normalde.
zor bişey değil bu...ideal veri terminalinde robot yazılabilir bunun için...sorun olan kısım bist100 rakamlarını yani sizin belirlediğiniz rakamları ideale nasıl tanımlatılır kısmı sanırım...yani sizin kafanızda uygun gördüğünüz bist100 rakamını robot nereden bilecek...bu kısım hallolursa diğer kısım basit...bist100 e bak viopta işlem yap kısmı kolay...
forumda Bear_Bull var ona sorun o ideal robot konusunda ya da ideal data firması ile görüşüp bilgi alabilirsiniz...
hocam benim spot işlem rakamlarım sabit ya..1350 long, 1399 şort, 1420 long, 1479 şort, 1501 long, para kazanıyorum bu rakamlara sadık kalıp yıllık bazda kazanmayanı döverler zaten: ) madem rakamlar sabit ben niye gün boyu takip edeyim bilgisayar yapsın işi diyorum.
bearbull abi sanırım bir süre ekrana geçemeyeceğini söylemişti son görüşmemizde.
tekrardan başın sağolsun abi. ruhu şad olsun.
onlar web tabanlı uygulama.
ben platform diyorum.
matriks , ideal , metatrader , amibroker. metastock vb.
ideal aylık abonelik 100 tl idi en son. işinizi görecektir. tüm bu robot çalıştırma işlemleri için.
kod için yani sistem için ideal teknik ekibi iyi hizmet veriyor.
ideali tavsiye ederim.
SPOT kapanış
https://megaimg.net/i/i/eNG42g.png
Akşam vakti iyi bir habermi gelecek birden terse döndük yine. Vaz geçtik uzun :)
murat yetkin 12 dakikada çok güzel özetlemiş gündemi.
https://www.youtube.com/watch?v=YAtS_hZJ3tI
iyi akşamlar cümleten.
Spot piyasa bitmiş artık robotla bir başımıza kalmışız .
Bu piyasada u10 dışında günlükte düzenli para kaz***** alnından öpmek lazım .
Bu kadar kan kusturan bir piyasa görmedim
Pay vadeliler ise hedge edeyim desen sinek avlıyor kademe yok çoğunda pozisyon alanlar hep gitmiş başbaşayız kendimizle
Fazla yazmaya gerek yok.
Fazla okumaya gerek yok.
Para kazanmaya devam.
300-500 fark etmez.
Taşı delen suyun gücü değil sürekliliğidir.
Nasıl olsa yönetim adil davranmıyor. Soru soruyoruz ona bile cevap verme gereği duymuyor.
Grafik geride daha onun altına gelmedi.
Bir şey soracağım , hızlı bir piyasada limitli stop emirleri çalışmıyor değil mi ? eğer stop koyduğumuz kademede yeterli kontrat yoksa veya bizden önce o kademeye alıcıdan fazla stop emri girilmişse stop loss olmadan fiyat başını alıp gidiyor? ekran başında olmadığımız bir anda ne yapacağız ? Yüksek volatiliteli bir piyasada korunmak için ne yapıyorsunuz ? Borsasında piyasa fiyatlı emri yasaklayan ilk ve tek ülkeyiz sanırım..
https://i.hizliresim.com/l4ua156.png
pfizer 8-10 doz daha aşı sattıktan sonra, aşının da bi faydası yokmuş diyecekler..
ve nihayetinde, güneşe çıkın d-vitamini alın, bağışıklığını güçlendirmek için kelle paça için- seviyesine gelecekler
sonraki senaryo iklim krizi, green new deal.. leş tayfa yavaş yavaş iklim krizi limanına yanlamaya başlayacak, yapay et övmeye başlayacaklar, kirliliğin kaynağı olarak ineklerin yellenmesini gösterecekler vs.. dünyanın ırzına geçen büyük şirketlerin çıkarlarına asla dokunmamaya itina göstrecekler
Matrikste dediğiniz gibi bir emir türü var mı ? Matriks eğitim ekibi tarafından arandım stop loss emri veya fiyat bir yeri kırdığı zaman AL/SAT için STPLMT emir türünü kullanmam gerektiğini söyledi.
eskiden Foreks terminali kullanırdık..piyasa fiyatlı stop emri vardı , şartlı emir türü vardı kaç kademe kayma ile emrin gerçekleşmesini bile belirleyebiliyorduk.
Herif 1.5 sene önceki 3 satırlık ne idüğü belirsiz haberin başlığını tarihsiz buraya koymuş; 3 kuruşluk aklıyla manipulasyon yapacak...
Ben moderator olsam 5 dakika bile tutmam bunları forumda.... direk kalıcı ban...
Bu aşı karşıtları maske karşıtları vs vs koronadan öldüğünde gram üzülmüyorum yemin ederim...
Saçma sapan şeylerle geliyorsun geneM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.ibb.co/DwCrWgn/20211020-064346.jpg
Tek haneden 7 haneye gelmesi 25 yıl sürmüş..
Şimdi gene 2 hanelere yol alıyoruz..
Hayırlısı
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günaydın arkadaşlar
Almanya'da üfe eylül'de aylık %+2.3 (beklenti:%+1.0 önceki: %+1.5)
20.10.2021 09:00:27 almanya'da üfe eylül'de yıllık %+14.2 (beklenti:%+12.7 önceki: %+12.0)
20.10.2021 09:00:12 almanya'da üfe eylül'de aylık %+2.3 (beklenti:%+1.0 önceki: %+1.5)
gunaydın bakalım bugün açılır açılmaz dolara basıp endexi alcaklar mı???
Scoop: Turkey is set to be “grey listed” this week by the global finance watchdog the FATF. Formal announcement due on Thursday. The move risks further deterring vital foreign capital.
Kara para aklayan ülkeler arasına alınıyor türkiye. Gri listeye. Yabancı cıkısı hızlanabilirmiş.
22 ülke var suriye yemen güney sudan fas etiyopya gibi.
journalist bizi diskoya götür...
kılıçdaroğlu geldi posta koydu yap 200 puanda ortalık şenlensin...
[emoji17][emoji17][emoji17][emoji17][emoji17][emoji17]
İyice ilkel Afrika ülkeleri ..
Arjantin Venezuela sınıfına net şekilde girişimizM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bide bağımsız değil derler. Merkez Bankası bağımsız olmasa kılıçdaroğlu oraya gidebilir mi? Para politikası ve enflasyonla mücadeledeki bağımsızlığı nerelere indirgediler. Bu arada ulu reisi tanıyorsam Allah yarattı demeyecekler yıl sonuna kadar en az 15 e indirir. Maksat fayiz lobisiyle mucadele ediyoruz diye gazete basligi atmak.