1700 üstü
1500 altı
Arasında bir yerde
EURUSD
GBPUSD
XAGUSD
XAUUSD
XPDUSD
XPTUSD
o kadar teknik altyapıları var ama bunların uzlaşmalarını ve muhasebelerini hala TL olarak tutuyorlar.. basit bir şey yapmaları aslında.. bu kontratlarda usd kotasyonu var ama sen her gün uzlaşmaları bu kadar volatil ortamda tl ile ilan ediyorsun.. yakışmıyor takasbank.. şunu çözün..biz de daha rahat poz açalım..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Yastık altında altınlarını saklayan ev kadınları bile borsacılardan daha çok kazanıyor. perşembe kucağa vereceklerse sert kaldırmaları ilazım ama bakıyorsun piyasa geberik, enteresan
Hamdım Piştim Yandım
x/y paritesinde diyelim ki short poz açtık, oranın değeri 5 olsun..baz büyüklük x, kotasyon büyüklüğü y oluyor bu durumda ve short poz 5.1 olduğunda 10 tane kotasyon enstrümanı olan y cinsinden zararda oluyor.. 4.9 olursa 10 tane "y" kadar kara geçiyorsun.. y'nin o anki değeri artık neyse.. vadeli hisse kontratı olduğu için çarpanı 100..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Garanda 9 un altı yok artık diyorlar
saatlikte saat 16 barı 1539-40 gibi kapanırsa görüntü günlükte çok değişebilir. xu30 tabii.
audentes Fortuna iuvat
Gemiyi terk etmemiz gereklien tepede kine vurasim var ama o bana vuruyo
endex shorta dönmeli
![]()
Garantide adamın biri çatladı 9,12 yapın diyor başka birşey demiyor.diğeride 8,60 olsun diyor. anlaşamadılar birtürlü
Yer İmleri