arkadaşlar spot fiyatlara göre teknik çalıştığım ama işlemlerimi vioptan yaptığım için sağlıklı ve isabetli alım satım emri giremiyorum. misal bist100 spot 1420 oldumu vioptan o andaki viop30 fiyat neyse serbest fiyattan otomatik alıp 1470 oldumu yine o anki viop30 serbest fiyattan satacak bir sistem yokmu? algo reklamı yapıp duran finans yatırıma gittim, söyledikleri güya serbest fiyat girersek misal 1420 oldumu ekranda görünen viop30 fiyatı 1530 ise, tutar 1540 dan alır zarar edersiniz o sorumluluğu alamayız dedi bunun bir yolu yokmu? daha da önemlisi bu şekilde çalışan kimse varmı nasıl yürütüyor işi?
sistemi çalıştırdığın grafik spot grafik olacak. robotu bağlarken emir kısmına vadeli yazacaksın.
çok kolay.
sistem spotta çalışacak ama yakın vadeye emir yollayacak.
tamam o zaman sorun olmaz sanırım ideal de yapılır bu...önemli olan robotun işleme girmesini sağlayacak bir koşul olmalı yani...ideal data ile görüşün onlar yazar sizin için robot formülünü...
bütün platformlarda yapılır.
ancak spot hiç hiç bir zaman sabit rakam olmayabilir 1399,5 olursa sistem al sat yapmayacaktır.
sistemi yazarken 1399,0 >= 1399,2 gibi yazılması lazım.
evet basit sadece arkadaşın kafasındaki rakamları robot nereden bilecek kısmı vardı...onu da zaten kendisi ben sürekli aynı değerleri kullanıyorum diyor o zaman o değerler robota tanımlanır gerisi robotun işi zaten...
Originally Posted by EMLAK
sistemi çalıştırdığın grafik spot grafik olacak. robotu bağlarken emir kısmına vadeli yazacaksın.
çok kolay.
sistem spotta çalışacak ama yakın vadeye emir yollayacak.
tamam o zaman sorun olmaz sanırım ideal de yapılır bu...önemli olan robotun işleme girmesini sağlayacak bir koşul olmalı yani...ideal data ile görüşün onlar yazar sizin için robot formülünü...
idealdata.com.tr bu yazılım şirketi anladığım. tamam bir irtibat kurayım yarın onlarla teşekkür ederim. yine de doğrudan banka veya aracı kurum adı verebilecek olan varmı kullanan?
aracı kurumunuzdan ideal veri terminali istersiniz sonrada firmayla görüşüp robotunuzu yazdırırsınız...ya da ideali kendiniz alırsınız...çok pahalı deeel
Originally Posted by friendly_1980
idealdata.com.tr bu yazılım şirketi anladığım. tamam bir irtibat kurayım yarın onlarla teşekkür ederim. yine de doğrudan banka veya aracı kurum adı verebilecek olan varmı kullanan?
Yer İmleri