Al gülüm ver gülüm işlemler
Yeni aracı niye geldin spek kardeş
Fk olmuş 70
Ford Otosan değil bilanço
Ama iki mislj fiyattan kim alir
Printable View
Honky hisseye pahalı deyip durma. Borsada hangi hisse tam değerini yansıtıyor. Bu iş algı ve beklenti meselesidir. Pahalıysa ve hissen varsa sat git ve daha bu foruma girme . Hissen yoksa burda kirlilik yapma. Burada çoğu yatırımcı bedelsiz sermaye arttırımı haberi görmeden satmayacak. Bedeli ne olursa olsun bekleyecekler var. İsterse f/k sı 1000 olsun.
Burası forum değil mi?
Siz de yükselecek deyin üstadlar mantıklı olarak
Biz bilgiyle diyoruz düşecek
Bu parayla 8 tane daha alcar şirketi kurulur diyor defter değeri
Daha ne diyeyim anlamadım
Bizi bilen bilir 60 lardan yükselecek dedim yükseldi şimdi de çok pahalı diyorum
Yani düşecek
Ha bu arada bana kızmayın tahta sahibi değilseniz tabi
Yani benim dememle ne düşer ne de çıkar
Ülkenin mali olarak yarısını hukmeden katma değer katan koç holding Sabancı holding pd dd si yarı fiyatına iken pompa ve klima üreten şirketi pd dd si 8 olmuş ise ve birileri hala yükselecek diyorsa bilemiyorum
Mesela süt alacaksın bimde 50 kuruş ucuz diye oraya muz alacaksın 50 kuruş ucuz diye 101 markete gideceksin ama 8 misline gelmiş şirket alacaksın yarı fiyatına koç sabancı holding dururken birde
Aklım almıyor doğrusu
Ytd
Honky sana laf anlatamıyoruz Alarkocarrier bedelsiz gerçekleşmedi burda f/k işlemez piyasa defter değeri işlemez JANTSA f/k 40 defter değeri 16 idi kağıt 990 oldu, bölündü 68 oldu şimdi 88 oldu diyorsun 60 da dedim 10 sene hisse 30-60 arası oldu şimdi 350 yılda 5 kat Jantsa 4 yılda 20 kat gitti, Düşerse düşsün hocam bırak bari bedelsiz bekleyen var sen Koç al Sabancı al bir 10 yıl bekle Ucuz Süt örneği komik yahu Burda adamın 1 süte 20 süt bedava alma durumu var,At hırsızlarına selam söyle eninde sonunda 500 mu olur 1.000 mi mutlaka bölünecek 200 de 100 de Bölünmesi işlerine gelmez.Ha sen alma elinde yok zaten kimseye al demiyoruz Adam 400 den 500 den alanlar bedelsiz bekleyecekse Sen ne ayaksın başka kapıya
Ben zaten pahalı muhabbetini yaptım, ucuz, bedava demiyorum. Speğinin aşırı karektersiz olduğunu defalarca haykırdım. sığ hisselerde f/k, d/d nin çok bir önemi yok bizim borsada. Olsa şuan konya 243 fk da olmazdı. (alcar şu anki fk sı 45) sığ tahtalar bunlar. Keşke şirketler derinliklerini arttırsada, spekülasyona alet olmasa!!! GERÇEK İŞLERİNİ YAPSA!!!! insanları üçbeş lağım faresine yem etmese!!! AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Geçmişte yazdıklarımi ben söyledim zaten
Hisse çok ama çok pahalı şu an
Onu diyoruz
Olası bir erken seçim veya başka bir türbülansta ne olur siz düşünün
200 altına sarkma durumu görüyorum ve uyarıyorum
Çok ama çok pahalı bir şirket su anda
Ytd
oooo bizi bilen bilir denildiyse tmmdır bu kağıtta hareket yakındır. Hayırdır millete sattırıp sizin ekip mi toplayacak ha ??? bilgiyle düşecek diyormuş bak hele bilgiyle. hangi bilgi ile söyle bakıyım. söylediğin zırvalıkları bilgi mi sanıyorsun sen. bak elinde yoksa çık git daha fazla nefret ettirme artık kendini. varsada ne duruyorsun sat git. yani hertürlü bi git arkadaş.
Ortaklarım bende bi uyarı yapmak istiyorum naçizane
çok ama çok karaktersiz insan var bu forumda
erken seçim falan da olmaz , aşılarla birlikte inşaAllah rahatlama olacak ve para dönecek piyasada.
karaktersizler iş başında görüyorum ve uyarıyorum
dediğim gibi çok ama çok karaktersiz insan var
YTD.
Ulen honky pahalı ise sana ne olası erken seçim de düşerse hepsi düşecek ağalarina selam söyle 200 de bekliyoruz biz sana Bedelsiz açıklamadı diyoruz sen git millete akıl verecek sen JANTSA da ver onlar 990 oldu bak şimdi 90 TL Alarkocarrier sence kaçta bölünecek 1.5 milyon lot mal var 500 demi olur 1.000 demi
Bi tutarlı ol. Geçmiş dediğin;
Honky, Şubat 2021. Alcar bedelsiz gelebilir, 10 TL temettü verebilir! Alın, dalın anlamına gelir. Hisse o zaman ucuz mu idi? 518 TL Kapanış.
Honky, 21 mayıs 2021 alcar pahalı, satın!!! 333 TL
Zaten hiçbir zaman ucuz diyen olmadı. Maçaları yiyorsa 200 ve altına düşürsünler...(Borsa bazında büyük kriz olmazsa) Tüm Portföyü kaydırırım. O uzun sürüngenin 3-5 bin lot muhabbeti varya, çarpı 2 katı ile gerçek olur...
AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Tutarlı olmak mı?
Temettü 10 TL verebilir dedim altını çizdim verebilir
Peki verdi mi?
Yok
Bedelsiz verebilir dedim verdi mi?
Arsa satılır dedim satıldı mı?
Bu beklenti ile hisse 500 u devirdi ve tahta sahibi sattı
Milleti mallandirdi
Hala da dağıtıyor olsa gerek
Öngörüleri niye sinirlendirdi sizi anlamadım
200 altına gelirse tüm hisselerinizi alırım ha 😁
İzleyip göreceğiz
Ytd
Kafa ters çalışıyor, yada salağa yatıyor!!!
AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Bu uşağın dediği yani ağa babalarının emrettiği gibi görülecek ise 200 ler buyursunlar biz buradayız 15 de de burda idik hep oyun hep tuzak yazık çok yazık...
O sattı dahada aşağıdan almak için kağıdın düşmesini istiyorRedmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hakan bey dostumdur
Ben ricada bulundum benim yerime bir defa mesajlara karşılık verdi kendisi
Evet konya da 170 de iken 5000 olacak dedim
Yönetim tarafından ceza aldım o tarihte saçma sapan fiyat diye şikayet almıştım ceza yedim
Allah a şükür 1700 leri gördü
Şimdi 900 lerde
170 220 300 lerdetken her gün 5000 yazınca tahta sahibi burada beni cezalandırdı.o tarihlerde hep yazdım ama kalkıp da 1700 lerde iken yazmadım.primli hisse önermem kimseye
Alcara gelince ters kagittir.yaklanirsaniz moraliniz bozulur benim olduğu gibi.
Ha iyi şirkettir temettü verir.bak Petkim misli misli kar yazdı zırnık dagitmadi bu sene
Bu verilere dayanarak bu alcar elinizde patlar diyorum sadece.
Hisse sayisi ister 1 milyon olsun isterse 1 milyar tahta sahibi istemezse 1 kademe gitmez.goturumezsiniz.
Alcara gelince tekrar Ford Ege profil sabancı koç vb birçok hisse pd dd si yarı fiyatına sudan icuuz olanlar var adalarında
Hatta ASELSAN sudan ucuz halde iken on misli artmış hissede beklemek hatta pozisyon almak âkil işi değil.
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir
Zaman kimi haklı çıkarır görürüz.insallah ben yanılirim siz kazanırsınız dostlar
Suphelenmekte haklısınız patronun adamı spek adamı her şey olabilirim ama ben kimseye çalışmam.ben honky honky 🐶 köpeğimin adı
Burnu iyi koku alir
Ytd
Hakan bey sattım tekrar alma niyetim yok açıkçası ha sert düşer de tepki verecek olursa o başka ama uzun vadeli tövbeliyim alcara.
Ayrica
Borsada aynı hareket iki defa olmaz.
Tüm dar hisselr üç beş misli artmış iken bu da onlara uydu.hepsi bu başka bir neden yok.
Bak halka arzlar örneğin üç beş tavan oluyordu şimdi bırak tavanı artı bile kapatamiyor artık
Aydem gwind vs.
Her neyse size bol bol kazançlar
Ytd
Sattığınız almayı düşünmüyorsaniz ne işiniz var? yaa yeter be bıktık senin gibi adamlardan,iyilik de istemiyoruz,git başka topiklere..
Aylar gelmiş geçmiş yine aynı tas aynı hamam gene ağlamalar devam ediyor ne demiş büyüklerimiz:
Hayat ne gideni geri getirir, ne de kaybettiğin zamanı geri çevirir. Ya yaşaman gerekenleri zamanında yaşayacaksın, ya da yaşamadım diye ağlamayacaksın. 😄😄😄😄😄
Az önce reklam verdi
İki klima 12000 TL 22000 den 12000 e dusurmusler.
Forum kimsenin malı değil
Yok git gel demek nedir ki?
Borsada ayı 🐻 ve boğa var dostlar
Boğalar yerini 🐻 ya bırakıyor
Niye görmek istemiyorsunuz
Yyd
Piyasa çok sessiz
Kuzuların sessizliği yaşanıyor
Uzun yalan kaçma Mayıs geldi çalılar arkası güzelleşti, Kasım da yapraklar dökülür açıkta kalırsın hazır Covid 19 bitiyor Yollar 4 şeritli olur.
400 üzeri çıktığına göre sen ekipten misin at hırsızı mısın içeriden haber mi aldın niye sattın niye buralarda geziyorsun aklına birşey gelmesin ne yaptığın alman satman bizi ilgilendirmez güle güle harca paranı biz kimseye sizler gibi iftira atmaz hakaret etmeyiz 400 üzeri çıktım diyince o meşhur laflarınızı size hatırlatalım dedik... 😄😄😄😄😄😄😄
Başka kağıda geçtim. Orada %100 aldım şuan. Ben trader im, pazarlamacı değil. Her çiçekten bal alırım. Teknik olgunlaşınca elbet geri gelirim. 1.575 bin lotlu hisse. Tahtada adam gibi bir ekip olsa (madam gibi bir ekip var) kağıdı buralarda süründürmez.
Size ithafen Q'sullivan ın bir iddiası vardı. Sadece burada görevli olduğunuzu yazmıştı. Maçanız yiyorsa Profilinizi bir açın da herkes nerede görevli olduğunuzu görsün. Arkadaş haklı mı değil mi görelim.
Yol çoook uzun muş muş da, aman sevsinler, yesinler....Farkındamısınız bilmiyorum ama burada insanları kandırarak paralarını alıyorsunuz. Geceleri rahat uyuyormusunuz?
Hisse her gün düşüyor olacak şey değil
Ya da çok primli
Acaba hangisi
Bu Peker olayı borsayı aşağı çekecek gibi
Ytd
Erken seçim olmaz iktidar şu andaki
ekonomik ve siyasi durum aleyhine belki 2022 Kasıminda olur, Borsanın düşmesi panik satışları yükselmeyince hadi düşelim Dünya da Borsalar iyi, Alarkocarrier gelince At hırsızları hâlâ al gülüm ver gülüm modunda
<bi süre önce bu tahta sahipsiz oyuncu yok deyince bana hadi ordan diyen oldu. Buyrun bakın tahtaya neden aşağıya geliyor? Bank of satıyor. Oyuncu Bank of tan mı oynuyor? Oyuncu neden tahtanın düşmesini istesin ki? Baksana Ceoem tahta sahipli SASA sahipli TRİLAÇ sahipli . örnek olarak 1000 adet hissesi olsa 500.000 görmek yerine portföyünde 300.000 görmek mutlu mu eder kendisini? Kağıt neden mi düşüyor? kağıdın maliyeti aşağıda olanlar kağıdın gitmeyeceğine inandığı için satıyor. kağıdı yüksekten alanlar daha fazla zarar etmemek için satıyor. Şirket kağıdı buradan almaktansa daha düşük fiyata almayı düşünür. Bence tabiii. Alcar temettü kağıdı hiç olmadı ki. verdiği temettü para mı? Siz temettü yatırımcısı olsanız TTRAk veya diğer temettü kağıtlarını mı alırsınız ALCAR mı alırsınız? evet benden de alcar var kötülemek için yazmıyorum ama sahipsiz kaldı. Ben size bişey diyeyim mi? Şirket gitmesini istemedikten sonra bu gitmeyecek gibi. Kusura bakmayın bu benim nacizane fikrim. İnşallah kazanırız hep beraber.
Kağıdın sahipli olup olmadığını derinlikli izleyen görür. Tek tek lot sayılıyor. Tahta sahipsiz değil hiçbir zaman da olmadı. Genelde robotik işlemler var. 500 üzeri verilenlerin iadesi bekleniyor. Buralar olabilir, daha aşağılarda olabilir.
At hırsızları 1 Lotu dahi takip ediyor.500 ve 400 üzeri alanlar helal olsun satmadılar zaten 200 dusurememelerinin nedeni yeni gelen bütün kağıtlarda yüksekten alan yatırımci kitlesi bekliyor artık eskisi gibi satmıyor lar artık istedikleri kadar kağıtları baskilasinlar At hırsızları kendileri satıp almak modunda Alarkocarrier bedelsiz hikayesi 1 yıl 2 yıl sursede mutlaka olacaktır bilinmeyen 500 ,1000 veya 1.500 demi olacak al sat tut tavsiyesi değildir ytd