Bu uşağın dediği yani ağa babalarının emrettiği gibi görülecek ise 200 ler buyursunlar biz buradayız 15 de de burda idik hep oyun hep tuzak yazık çok yazık...
O sattı dahada aşağıdan almak için kağıdın düşmesini istiyorRedmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hakan bey dostumdur
Ben ricada bulundum benim yerime bir defa mesajlara karşılık verdi kendisi
Evet konya da 170 de iken 5000 olacak dedim
Yönetim tarafından ceza aldım o tarihte saçma sapan fiyat diye şikayet almıştım ceza yedim
Allah a şükür 1700 leri gördü
Şimdi 900 lerde
170 220 300 lerdetken her gün 5000 yazınca tahta sahibi burada beni cezalandırdı.o tarihlerde hep yazdım ama kalkıp da 1700 lerde iken yazmadım.primli hisse önermem kimseye
Alcara gelince ters kagittir.yaklanirsaniz moraliniz bozulur benim olduğu gibi.
Ha iyi şirkettir temettü verir.bak Petkim misli misli kar yazdı zırnık dagitmadi bu sene
Bu verilere dayanarak bu alcar elinizde patlar diyorum sadece.
Hisse sayisi ister 1 milyon olsun isterse 1 milyar tahta sahibi istemezse 1 kademe gitmez.goturumezsiniz.
Alcara gelince tekrar Ford Ege profil sabancı koç vb birçok hisse pd dd si yarı fiyatına sudan icuuz olanlar var adalarında
Hatta ASELSAN sudan ucuz halde iken on misli artmış hissede beklemek hatta pozisyon almak âkil işi değil.
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir
Zaman kimi haklı çıkarır görürüz.insallah ben yanılirim siz kazanırsınız dostlar
Suphelenmekte haklısınız patronun adamı spek adamı her şey olabilirim ama ben kimseye çalışmam.ben honky honky 🐶 köpeğimin adı
Burnu iyi koku alir
Ytd
Hakan bey sattım tekrar alma niyetim yok açıkçası ha sert düşer de tepki verecek olursa o başka ama uzun vadeli tövbeliyim alcara.
Ayrica
Borsada aynı hareket iki defa olmaz.
Tüm dar hisselr üç beş misli artmış iken bu da onlara uydu.hepsi bu başka bir neden yok.
Bak halka arzlar örneğin üç beş tavan oluyordu şimdi bırak tavanı artı bile kapatamiyor artık
Aydem gwind vs.
Her neyse size bol bol kazançlar
Ytd
Sattığınız almayı düşünmüyorsaniz ne işiniz var? yaa yeter be bıktık senin gibi adamlardan,iyilik de istemiyoruz,git başka topiklere..
Yer İmleri