Geçmişte yazdıklarımi ben söyledim zaten
Hisse çok ama çok pahalı şu an
Onu diyoruz
Olası bir erken seçim veya başka bir türbülansta ne olur siz düşünün
200 altına sarkma durumu görüyorum ve uyarıyorum
Çok ama çok pahalı bir şirket su anda
Ytd
Geçmişte yazdıklarımi ben söyledim zaten
Hisse çok ama çok pahalı şu an
Onu diyoruz
Olası bir erken seçim veya başka bir türbülansta ne olur siz düşünün
200 altına sarkma durumu görüyorum ve uyarıyorum
Çok ama çok pahalı bir şirket su anda
Ytd
oooo bizi bilen bilir denildiyse tmmdır bu kağıtta hareket yakındır. Hayırdır millete sattırıp sizin ekip mi toplayacak ha ??? bilgiyle düşecek diyormuş bak hele bilgiyle. hangi bilgi ile söyle bakıyım. söylediğin zırvalıkları bilgi mi sanıyorsun sen. bak elinde yoksa çık git daha fazla nefret ettirme artık kendini. varsada ne duruyorsun sat git. yani hertürlü bi git arkadaş.
Ortaklarım bende bi uyarı yapmak istiyorum naçizane
çok ama çok karaktersiz insan var bu forumda
erken seçim falan da olmaz , aşılarla birlikte inşaAllah rahatlama olacak ve para dönecek piyasada.
karaktersizler iş başında görüyorum ve uyarıyorum
dediğim gibi çok ama çok karaktersiz insan var
YTD.
Ulen honky pahalı ise sana ne olası erken seçim de düşerse hepsi düşecek ağalarina selam söyle 200 de bekliyoruz biz sana Bedelsiz açıklamadı diyoruz sen git millete akıl verecek sen JANTSA da ver onlar 990 oldu bak şimdi 90 TL Alarkocarrier sence kaçta bölünecek 1.5 milyon lot mal var 500 demi olur 1.000 demi
Bi tutarlı ol. Geçmiş dediğin;
Honky, Şubat 2021. Alcar bedelsiz gelebilir, 10 TL temettü verebilir! Alın, dalın anlamına gelir. Hisse o zaman ucuz mu idi? 518 TL Kapanış.
Honky, 21 mayıs 2021 alcar pahalı, satın!!! 333 TL
Zaten hiçbir zaman ucuz diyen olmadı. Maçaları yiyorsa 200 ve altına düşürsünler...(Borsa bazında büyük kriz olmazsa) Tüm Portföyü kaydırırım. O uzun sürüngenin 3-5 bin lot muhabbeti varya, çarpı 2 katı ile gerçek olur...
AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Tutarlı olmak mı?
Temettü 10 TL verebilir dedim altını çizdim verebilir
Peki verdi mi?
Yok
Bedelsiz verebilir dedim verdi mi?
Arsa satılır dedim satıldı mı?
Bu beklenti ile hisse 500 u devirdi ve tahta sahibi sattı
Milleti mallandirdi
Hala da dağıtıyor olsa gerek
Öngörüleri niye sinirlendirdi sizi anlamadım
200 altına gelirse tüm hisselerinizi alırım ha 😁
İzleyip göreceğiz
Ytd
Kafa ters çalışıyor, yada salağa yatıyor!!!
AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Yer İmleri