1 kg Onur ve Haysiyet açýklamasý bekleniyor. Ama Alcar yönetimi için bu büyük beklenti, büyük haraketler getirebilir yatýrým tavsiyesi deðildir.
CEO konuþmasýnda adet fiyatlarýnýn düþtüðünü fakat meblað olarak dgeçen senenin üstünde beklediðini belirtmiþti
Ytd
U30 dan çýkan para genele yayýlacak bu süreç sancýsýz olmaz böyle dalgalý seyre devam, he bayram sonu yeni gelen yatýrýmcýya hala uygun mal verecekse o bizimkinin mallýðýndan kaynaklýdýr yada parasý yok.
kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir
üretim adetinde düþüþ olsa da bir önceki yýla göre rakamlar yüksek görünür zaten ceo da aynýsýndan bahsetti böyle bir fark her bilançoda var neticede ürettikleri ürünlere zam geldi bilançoda bir önceki yýla göre uçurum farklar çýkmaz inþallah ben yanýlýrým herkese bol kazançlar kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Sayýn chef CEO orda satýþ adetlerinin azalmasýndan bahsetmiþti üretim adedinden deðil örnek vermek gerekirse geçen yýl 10 parçaya 10 lira kazanýrken þimdi 5 parça satýþtan 10 lira kazanýyor
Ben CEO nun kýnumalarýný beðendim karbon salýnýmý konusunda þimdiden önlemini alan þirketler ilerde hak ettikleri yeri bulacaktýr
Ytd
Katýlýyorum Sayýn eliot satýþlar düþsede gelecek rakamlar geçen yýla göre illaki yüksek olacaktýr. Ýftar öncesi kafalar karýþýktý biraz genel müdürün gerek yönetim anlayýþý gerek geleceðe bakýþýný bende beðeniyorum bu sebeple tamamen vazgeçmedim paylarýndan umarým bu sene arzu edilen büyüme ile beraber güzel haberlerde alýrýz
Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir
Motoru soðutayým derken durdurdu yine hep derim yüksek volatilite ayrý dengesiz bir þizofrenin tahta yapmasý ayrý bir þey
Yer Ýmleri