Şahidim
ne imparatoru ya
Ayasofya dan az yürü
Yanıbaşında etnoğrafya müzesi var
İlk yazılı antlaşma kadeş
Var ya o
kil tablet duruyo orda
Damgalı mühürlü
Ona göre hareketlerimizi düzenliyelim istersen:))
Printable View
Sene 2020 bitmedi sizin mağduriyetleriniz..
Bu kalleş pala neden lonkculardan makas alıp duruyor acaba.
Paket paket harcardık ama da o da yok
Kısas mantığıylan anlattım.
hani o alır kiliseye çevirir filan deniyor ya.
fatih, onlara roma hukunu uygulamış.
zaten papazlarda anahtarı koştura koştura getirmişler.
Niye?
çünkü imparatorun malı.
camide ise mülkiyet yok.
şöyleki, biz ingiltereyi alsak kraliyet kilisesini cami yapabiliriz.
lakin fransayı alsak, notırdamın kilisesini, kaldıysa, cami yapamayız.
ne anladın?
hiçbişi.
ee güzel.:he:
Ya Löngcüyü.öpecekler
Ya shortcuyu öpecekler
Spot farklı telden
Vadeli farklı telden
Çalıyor dikkat dikkat ütülme riski var
kafanız mi güzel yigitler..:)
yıl olmuş 2020 ve devletlerin birbiri ile savasacagini mi düşünüyorsunuz.?
:)
Ortodoks bı kaç ülke var dünyada , biri Yunan diğeri Rus..
Yunan değil de Rusya dan cekinebilirsiniz bence, onu da savaş seklinde değil başka şekillerde..
Gerisi fasa fiso gundem oluşturmaktır, söyleyecek çok laf varda gereği yok..
Yunanistan da ulusal yas ilan edilmiş arkadeşler
Ayasofya’dan ötürü
EVET KARŞIMDAKİ ADAM OLMALI.HA HER DİLDEN KONUŞURUM DA.Ankaranın en varoşlarında ÖYS MAT. derecesine kadar her seviyede anım var.HER DİLİ,OYUNU ,ALİ CENGİZ OYUNUNU DA BİLİRİM..ateistliği de hayatımın ön evrelerinde yaşamışımdır..bana bilmediğim bir şeyden bahset.
ama konuştuğumda seviye olmalı.basit muhakeme yapamayan sövenist sloganlarla hareket eden adam cevap vermem.hak ettiği cevabı da bu forumda veremem.
Bayrağı yarıya da indirir çeyreğe de... herifler ordan da mağduriyet yaratmaya çalışıyor, zaten ortalık kızışmış akdenizde, bütün hıristiyan camiasını arkasına alması için en güzel fırsat... mitsotakise sorsan şu günlerde Türkiye ne yapsa sana en çok yarar diye, şu ayasofyayi cami yapsınlar derdi...
Geçen yazdım bence dünyada dinleri tekrar canlandıralım projesi var..
İster istemez Hristiyanları da canlandırır bu işler. Herifler kıyamet yaklaştı daha fazla borçlanalım diyormuş onun da parçası olabilir.
Ön planda kayıkçı kavgası normal.
Mülkiyete muallak durumda garantör + milliyetler cemiyeti karar veriyo
Kullanıma da mülk sahibi
Istersen orayı ne hayal edersen yaparsın
Asıl olay 12 ada
İkinci dünya savaşına dek garantör italya
Önce bize verilmesi teklif ediliyo
Çekinik kalınca Yunan
Alırım bi dal diyo
2 dönüm mabetin lafı
Birazda boş yere
Gitmiş güzelim stratecikıl adacıklar
kardeşim bak yaşın ufak sanırım.
sana güzellikle söyleyim. diyelimki türkiye cumhuriyetini ben kurdum ve bu vatana teslim ettim bende atayizim veya aşırı dinciyim hiç fark etmez.
şuan senin kimlik kartında TC yazıyorsa bunu bu ülkeyi kurtarıp gazi ünvanını almış biri sayesinde.
o nedenle biraz saygı duy. yoksa *****nda bacının da kimliği belli olmazdı.
Doğru az dini seven adama cahil damgası vurdunuz o sebeple ülke kafasını kaldıramıyor 80 senedir. Harbi hangi ileri zekalı antalyaya 2 km ileride meis adasını yunan köpeğine sattı. Olmadı cami olan ayasofyayı mize yaptı aman ingiliz gücenmesin diye. Allahtan adam gibi biri geldide fatih sultan mehmetin mezarında rahat ettirdi. Çok şükür yatırım tavsiyesi değildir sadece tahmin.
bak şimdi bu ARKADAŞI(NE KADAR KİBARIM BAKIN..BANA TAŞ ATANA ÇİCEK FIRLATIYORUM) DOLMA DİYE SARMA YAPAR,TEZLERİMLE SUSTURABİLİRİM.
AMA arkadaşın izzeti nefsi ile oynamak yakışmaz.bu saygı değer arkadaş 60 yıllık hayatında kullandığı değerli birikimi buraya aktarmış.tük.,sıc...ilkokul 1. dereceden kalan değerli kelimeler zihninin temeline yerleşmiş.
vermeyince HALIK ne yapsın kul.
Bimas sahneye çıkmaya hazırlanıyor sanki.
Şov yapıcaklarsa Turkcell de kenarda çoktandır bekliyor.
Bi sonraki topiki ya hunuli dayu yada Türkoğlu açsın, yine başladınız kavgaya, zopa şart oldu :he:
ileri zekalı????
......."Yabancılara satılan toprak miktarı küsuratlarıyla birlikte yaklaşık 115 milyon metrekare, bu inanılmaz bir rakam. AKP iktidara gelene kadar yabancılara satılan toprak miktarı 11 milyon metrekare ve bu rakam 18 yılda 12 kat artmış" dedi..
https://www.ntv.com.tr/turkiye/chpde...sUaF3SeMtcTuLA
bu forumda dini seven ATATÜRK ü de seveceğine sürekli hakaret ediyor. Cahillikte ön safta hepsi. Adalar ATATÜRK zamanından tam 10 yıl önce verildi. Lozan a laf söyleyeceğine Mondros a laf söyle. Kim yapmış git bak tarih kitaplarına.
18.30 Üstünde Tav'ı kaçırmamak lazım önü açılır gibi o zaman.
piyasa uzun yataya bağlayınca böyle oluyor