Sayfa 950/999 İlkİlk ... 450850900940948949950951952960 ... SonSon
Arama sonucu : 7990 madde; 7,593 - 7,600 arası.

Konu: Viop - XXI

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bi sonraki topiki ya hunuli dayu yada Türkoğlu açsın, yine başladınız kavgaya, zopa şart oldu
    Hunili dayu kayip. Bu sefer ben açacam kendi kendimi vekil tayin ettim.

2.  Alıntı Originally Posted by dex61 Yazıyı Oku
    Bizim anamız bacımız bunu kazanları gibi oynak değil canını verir namusuna sahip çıkardı oynak olanlar düşünsün

yatırım tavsiyesi değildir sadece tahmin.
    100 yıl önce işgal sırasında egede, iç anadoluda binlerce bacıya tecavüz edildi
    şimdi bunlar iffetsiz miydi yoksa canını veremeyecek kadar şöyle böyle mi..?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    ileri zekalı????

......."Yabancılara satılan toprak miktarı küsuratlarıyla birlikte yaklaşık 115 milyon metrekare, bu inanılmaz bir rakam. AKP iktidara gelene kadar yabancılara satılan toprak miktarı 11 milyon metrekare ve bu rakam 18 yılda 12 kat artmış" dedi..

https://www.ntv.com.tr/turkiye/chpde...sUaF3SeMtcTuLA

Alıntı Originally Posted by dex61 Yazıyı Oku
    Doğru az dini seven adama cahil damgası vurdunuz o sebeple ülke kafasını kaldıramıyor 80 senedir. Harbi hangi ileri zekalı antalyaya 2 km ileride meis adasını yunan köpeğine sattı. Olmadı cami olan ayasofyayı mize yaptı aman ingiliz gücenmesin diye. Allahtan adam gibi biri geldide fatih sultan mehmetin mezarında rahat ettirdi. Çok şükür

yatırım tavsiyesi değildir sadece tahmin.

4. bu forumda dini seven ATATÜRK ü de seveceğine sürekli hakaret ediyor. Cahillikte ön safta hepsi. Adalar ATATÜRK zamanından tam 10 yıl önce verildi. Lozan a laf söyleyeceğine Mondros a laf söyle. Kim yapmış git bak tarih kitaplarına.

5.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Hunili dayu kayip. Bu sefer ben açacam kendi kendimi vekil tayin ettim.
    Endeks yataya sarınca millet birbirine giriyor, kavga cıkarsa bende ayıramam.sert hareketler yapacak biri olsa daha iyi olur diye düşünmüştüm ama madem isteklisin bana uyar
    Hamdım Piştim Yandım

6. 18.30 Üstünde Tav'ı kaçırmamak lazım önü açılır gibi o zaman.

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Endeks yataya sarınca millet birbirine giriyor, kavga cıkarsa bende ayıramam.sert hareketler yapacak biri olsa daha iyi olur diye düşünmüştüm ama madem isteklisin bana uyar
    Görcez bakalım. Başlık benden zopa paladan takdir Allah tan.

8. piyasa uzun yataya bağlayınca böyle oluyor

Sayfa 950/999 İlkİlk ... 450850900940948949950951952960 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •