acil çıkış kapısını..
ve herşeyin bir hilesi olduğunu unutmayalım.
Printable View
Bugünkü tepeyi işaretleyen oldu mu, herifi gaza getirip ince uclu matkapla deldirelim
Sayın Yatırımcılarımız,
Borsa İstanbul da gerçekleşecek BISTECH 3.faz geçişi nedeniyle 4 Ağustos Cuma günü Vadeli İşlem ve
Opsiyon Piyasasın da (VİOP) Akşam Seansı yapılmayacaktır. Ayrıca sistemde açık olan Viop
sözleşmelerindeki İptale Kadar Geçerli (İKG) ve Tarihli (TAR) emirlerin tümü Borsa tarafından gün sonunda
iptal edilecektir. Bilginize Sunarız.
Saygılarımızla.
NCM Investmen
böyle haber var doğrumu bilemem bence
bugün bende iki tavan var..
normalde üç olması lazımdı.. sata sata bitirmişim brlsm i.
malak gibi arkasından bakıyom şuan :drunk:
% 30mal kaldı totelde..
biraz önce ökseotunu anlatan ağabey kızılcık toplayıp geldi gecerken arastirdin mi diye sordu.foruma yazdim dedim.bu seferde bak bu melissa dedi.cok faydalı al bi kokla dedi....bu agabeyin akşam cayını içmeye gitsem iyi olacak.sanırım etrafimdaki hersey faydalı.
spot 30... 796070 işaretliyorlar ama lönkçüler mi, şortçular mı bilmiyorum ?
Normalde Cennet'e giren her kişinin bir kontenjanı olması lazım.
Anadolu'da ahiretlik vardı.
emlakçılar kepenk kapamaya başlamış..
sırada galericiler olabilir :drunk::drunk:
📌Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, yarın JP Morgan'ın organize ettiği Türkiye Ekonomik Forumu'na katılacak.
📌Şimşek, BlackRock, JP Morgan, Singapur Varlık Fonu ve Franklin Templeton temsilcileriyle görüşecek.
Borsa şuan saçma bir döngü de... aşağı da bekliyor...bizi kandırıyor dünkü hareket numaradan teyyare...
AK, DENİZ, ÜNLÜ... lönkçüye desteğe geldi
Hazreti Süleyman nasıl zengin oldu diye baktım. Çevre ülkelerden gelen hediyeler vs o kadar fazla ki ister istemez zengin olmuş.
JP Morgan'dan 5 milyar, Citi'den 4 milyar, Bankof 1 milyar, Wells Fargo 500 milyon vs havuz yapabilirler. Goldman, Charles Schwab vs çok var.
mc saatinden sonra kemerleri bağlayıp ıstoplara tikkat etmeli bence, piyasa çok sıkıştı....
bugün satışta biraz YABANCILAR var, biraz ama
AK YATIRIM bugün tahtayı tutmak için müdahale etmez... akışına bırakır biraz ki rahatlasın tahta
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
3 GÜNDÜR FDAX'ın % 3 düşüşünü görmezden geldi... üstünede yükseldi
enerji birikti bayağı
Tarım Kredi'de bazı ürünler hesaplı. Süt ve bazı peynirler en ucuz orada. Bir süt fabrikasını almışlardı. Kağıt ve temizlik ürünlerini Hayat Kimya'ya yaptırıyorlar gibi.
Bu zincir marketlerin en çok ciro yaptığı ürünler belli ve onlara çok zam yapamazlar. Ek ürün, puan vs o işlere kaymaya başladılar.
Kooperatifin zararı başka şirketlerden bir şekilde karşılanır diye tahmin ediyorum.
>>>>>>>>
https://www.aa.com.tr/tr/ekonomi/tar...ilacak/2958124
Tarım Kredi ürünleri yıl sonu itibarıyla 4 bin noktada satılacak
oh ne ala memleket la
hem 1 milyarlık hisse sat
hem 804300 maliyetli 19000 lönkü 813000 den kapat
BOFA böyle KERİZLERİ nerde bulacak
sn cash is king acilen bekleniyorsunuz.:)
Herkes eli tuşta bekliyor ha :) Sırayla arkadaşlar. Darboğaz yaptırmayın sisteme
https://i.hizliresim.com/wwatkar.jpg
Günlerdir güneye gider gibi yapıp hızlıca kuzeye dönüyor bakalım bugün de aynısı mı olacak.???
spot 100... 726100 de hesabımda idi ama
iki 5 dakikalık barla inmez ayu diye düşünmüştüm
Astor'un kafasına kafasına vurdum shortu. İnşallah tavan yapmazlar Bozkurt abi mazot oluruz valla.
kanal 7961 de...
:drunk:
Mevduat bankaları Temmuz ayında iyi kazanmış 120 milyarlık öz kaynak artışı var gibi.
https://i.hizliresim.com/cnogwfy.jpg
Tekrardan sert alacak gibi bir his var içimde ama his.:drunk: