Sayfa 946/1005 İlkİlk ... 446846896936944945946947948956996 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 7,561 - 7,568 arası.

Konu: Viop LII

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bence şimdiki sistem iyi.

İnsan ölümden değil eksik kalanlar veya geride kalanlar için endişe eder diye düşünüyorum

Ona bakarsan OSYM sınavında kalp krizi geçiren de oluyor, kritik bir olay ve insan endişesi artabilir.

Ortada ölümsüz insanlar olsa onlara torpil var bize yok diye üzülünür ama her canlı ölümü tadacaktır deniyor.

İntihar yasaklandığına göre çok da endişe etmemek lazım ölümden, yoksa serbest olurdu. OSS'de de sınavdan erken çıkmak yasak diye biliyorum.
    acil çıkış kapısını..

ve herşeyin bir hilesi olduğunu unutmayalım.

2. Bugünkü tepeyi işaretleyen oldu mu, herifi gaza getirip ince uclu matkapla deldirelim
    Hamdım Piştim Yandım

3. Sayın Yatırımcılarımız,
    Borsa İstanbul da gerçekleşecek BISTECH 3.faz geçişi nedeniyle 4 Ağustos Cuma günü Vadeli İşlem ve
    Opsiyon Piyasasın da (VİOP) Akşam Seansı yapılmayacaktır. Ayrıca sistemde açık olan Viop
    sözleşmelerindeki İptale Kadar Geçerli (İKG) ve Tarihli (TAR) emirlerin tümü Borsa tarafından gün sonunda
    iptal edilecektir. Bilginize Sunarız.
    Saygılarımızla.
    NCM Investmen

böyle haber var doğrumu bilemem bence
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Eskiden arada bir de olsa şoför kamyonun kapısını aralardı, atlasam mı atlamasam mı diye, artık onu da yapmaz oldu.
    Enflasyon yüksek çıktı... önce çıkaracak kamyonet dolsun hele

bugün bende iki tavan var..

normalde üç olması lazımdı.. sata sata bitirmişim brlsm i.

malak gibi arkasından bakıyom şuan

% 30mal kaldı totelde..

Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    Sayın Yatırımcılarımız,
    Borsa İstanbul da gerçekleşecek BISTECH 3.faz geçişi nedeniyle 4 Ağustos Cuma günü Vadeli İşlem ve
    Opsiyon Piyasasın da (VİOP) Akşam Seansı yapılmayacaktır. Ayrıca sistemde açık olan Viop
    sözleşmelerindeki İptale Kadar Geçerli (İKG) ve Tarihli (TAR) emirlerin tümü Borsa tarafından gün sonunda
    iptal edilecektir. Bilginize Sunarız.
    Saygılarımızla.
    NCM Investmen

böyle haber var doğrumu bilemem bence
    doğru.. bear abi viop duyuruları topicinde yazdı bir kaç gün önce.

biraz önce ökseotunu anlatan ağabey kızılcık toplayıp geldi gecerken arastirdin mi diye sordu.foruma yazdim dedim.bu seferde bak bu melissa dedi.cok faydalı al bi kokla dedi....bu agabeyin akşam cayını içmeye gitsem iyi olacak.sanırım etrafimdaki hersey faydalı.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

spot 30... 796070 işaretliyorlar ama lönkçüler mi, şortçular mı bilmiyorum ?

Sayfa 946/1005 İlkİlk ... 446846896936944945946947948956996 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •