Sayfa 947/1005 İlkİlk ... 447847897937945946947948949957997 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 7,569 - 7,576 arası.

Konu: Viop LII

1. Normalde Cennet'e giren her kişinin bir kontenjanı olması lazım.

Anadolu'da ahiretlik vardı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bugünkü tepeyi işaretleyen oldu mu, herifi gaza getirip ince uclu matkapla deldirelim
    Bir burgulu helezonlu uç buldum zencilerin eline geçerse var ya kalın bağırsağıni zorlarlar kolonoskopi yaparlar sana aman ha. Bakkal in mandranin kasabın manavın fırının önünden geçerken dikkat et.

emlakçılar kepenk kapamaya başlamış..

sırada galericiler olabilir

4. 📌Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, yarın JP Morgan'ın organize ettiği Türkiye Ekonomik Forumu'na katılacak.

📌Şimşek, BlackRock, JP Morgan, Singapur Varlık Fonu ve Franklin Templeton temsilcileriyle görüşecek.

Borsa şuan saçma bir döngü de... aşağı da bekliyor...bizi kandırıyor dünkü hareket numaradan teyyare...

AK, DENİZ, ÜNLÜ... lönkçüye desteğe geldi

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    kimsesiz ölen çok insan var..

bence vasiyet org veya dünya çapında bir web sitesi açılmalı. belki hayır severler yada ömrü boyunca o aradığı kayıp kişilerin son dileklerini gerçekleştirebilir.

çoğu kişi küllerinin denize serpilmesini dileyebilirdi.

veya ölüm döşeğindeki yakın birinin son nefesnde yüzüne söylemedikleri şeyleri belki yazarak daha iyi anlatabilirdi.

böyle bina ve yapı çok gördüm..kişi ölmüş senlerdir şehir merkezinde kalmış bina ev vs var.
    şu proje birilerinin aklında olsun.

global anlamda. köşeyi döndürebilir böyle bir site.

8. Hazreti Süleyman nasıl zengin oldu diye baktım. Çevre ülkelerden gelen hediyeler vs o kadar fazla ki ister istemez zengin olmuş.

JP Morgan'dan 5 milyar, Citi'den 4 milyar, Bankof 1 milyar, Wells Fargo 500 milyon vs havuz yapabilirler. Goldman, Charles Schwab vs çok var.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 947/1005 İlkİlk ... 447847897937945946947948949957997 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •