Şimdi seni discretus'a boğdurtim mi? :one:
:dvr::kahkah::he::kahkah::dvr:
:kmk:
Printable View
Şimdi seni discretus'a boğdurtim mi? :one:
:dvr::kahkah::he::kahkah::dvr:
:kmk:
Mesele,konu ben değilim.Konu anında yazmayı saplantı haline getiren ve bu konuda ahkam kesen sensin.Surekli bir anlayışı dayatan ve bu konuda jandarmalık yaptığından ve ilk defa poz.yazdigindan Gündem oldun.
Çoğunluk sabırsızlıkla anında senin poz.yazmani bekliyor.Kimseyi merak etmiyoruz.ama senin tutumunu sabırsızlıkla bekliyoruz.Dun gece benim dışında arkadaşlarda merak ettiklerini ifade
ettiler.Bu AĞIRLIĞI HISSETMENI ISITIYORUM...
BIR MUSEBET BIN NASIHAT MISALI
not. benim poz.anlami yok.merak ettiysen soyliyeyim.long kapama yapıldı.py. poz. kapanınca anında uçuruyor denmek istendi...yoksa o karin 20 kati olan ekstreler çok oldu.
kapışın kapışın sayfa çabuk dolsun :p
Mert45 in cezası kesildimi
takipsizlik kararı çıkar mı :)
yaz kızım ,:rules:
karar mert45 adlı kişinin suçu ,
mahkemedeki efendiliğinden ve delil yetersizliğinden ,cezasının para cezasına çevrilmesine karar verilmiştir.
konu kapanmıştır.:)
Birazda biz goy goy yapalım ,
nedir bu ya sabah akşam aynı muhabbetler .
Bu ikisi hesapta yoktu haa..sonradan katıldılar ..:kahkah: boşuna zamanımı çaldılar ..:rules:
Daha kaldıraçlı MADAM ve Hedge ci var ..
Biraz 50 ot çu Sayın DEVİR i okuyayım ..devam ederiz ..hafta sonu daha yeni başladı :one::kahkah:
Hüseyin Günay
@huseyingunayDC
·
14s
ABD temyiz mahkemesi bir kez daha Halkbank davasını askıya aldı. Bankanın ABD yüksek mahkemesine yaptığı itiraz sonuçlanana kadar bankaya karşı açılan duruşmalar başlamayacak.
Karar, bankanın iki cephede savaş vermemesini sağlamak için yapıldı.
Mert abi,
arkadaşlar sana tırnaklarını bilemişler.
herkes senin adın gibi mert ve dobra olduğunu biliyor.
bazen sayfanın "dedektifi" gibi görünsen de,
zamanında ben de sana kızmış olsam da,
bütün gayretinin ve dikkatinin "gerçek işlem yapanların anlık görünmesi"ni önemsediğini, manipulatif-sanaldan konuşanları işaret etmeye çalıştığını biliyoruz.
Kar da var, zarar da. Döner kazanırsın, Pazartesi banka haberi çok çabuk sönebilir de, ki benim barlara göre haftaya eksi olacak nette.
Çocuklarımın anasından "vadeli endeks yasağı" yedim.
Ben sadece hisse-fx bar analizi ve grafiklerimi sayfamdan paylaşıyorum.
Vadeli arenasında vuruşan her forumdaş değerlidir.
Bak gelişiyorsun dedim alındın bana ..geliştiriyorsun işte kendini ..sen benim haaala 10 sene önceki bildiğim BULUT olsan o zaman yazıklar olsun sana, demek seneler bir şey katmamış sana ..ama bak çok donanımlı çok daha bilgilisin ve bu senin adına pozitif ve senin gibi dostum olan benim için de ayrı pozitif ..
Başarılar :)
Zaten anlamadığımız bu.Vobda anında yazmak kendi topuğuna ateş etmektir.Ben inandığım gibi davranıyorum.Asla anında yazmam....bunu defalarca ifade ettim.Buraya kadar normal..
Ama HABER DEGERI TASIYAN TUTUM,HERKESLE ANINDA YAZIN DIYE TARTISIP, elektrikler kesildi,sular yoktu vs....gerekçelerle yazmamak olur..onun için şuanda gözler üzerinde.. BEKLIYORUZ...
ForeksHaber
@ForeksTurkey
·
48d
Aşısızlara test şartı kaldırıldı. Seyahat, etkinlik, iş yeri ve okullarda test zorunluluğu olmayacak https://haberturk.com/son-dakika-hab...irildi-3315245
İpin ucunu iyicene saldılar ,
okullarda corona olan çocuklar 5. günden sonrada pozitif olsa okula gidenler olduğu söyleniyor.
kimsede birşey söylemediği söyleniyor.
Halkbank ı yukarı alıp gene kucağa bırakırlar mı diye pazartesiyi merakla bekliyorum
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abd ,halkbank davasını Akpye karşı kullanamayacağını anladı.RESTE REST var...
epey zaman kazanarak secimden sonra gelecek hükümet ile pazarlık için kullanacak..dolayısıyla orta yol bulunur...halkbank için çok olumlu..
Zaten teb son zamanlarda sürekli alıyordu..
Gerçekten bekliyorum...Ülkece bekliyoruz..Anında yazmak.Real-time nasıl yazilirmis, öğret bize...
Yok alınmadım sende birşey öğren istedim , sende bazen çengelli bulmacalı soruların olurya bende o gece öyle yazdım.:)
O gece sana ne yazdım SAYGI GÖRMEK İSTEYEN , SAYGI GÖSTERMESİNİ BİLECEK dedim .
Şu 2 gündür bu muhabbet bu yüzden oluyor sana karşı , Abka ya desenki yav haklımışın pozisyon işinde desen bu kadar birbirinize yürümeyeceksiniz .Bu yüzden o gece onu gördüğüm için işaretledim cümleyi kullandım.Bu yazdıklarımıda yanlış anlayıp atarlanma :)bak Mert geldik gidiyoruz bu yüzden kafaya takılacak bir dünya yok artık , herşey daha kötüye gidicek bir dünya var, bu yüzden kırmadan dökmeden vaktimizi saatimizi bekleyecez.
Demişin ya kendini geliştirdin öğrenmenin yaşı yok , şuanda bile çok şeyler öğreniyorum aldığım nefes boyunca devam edicem öğrenmeye.
başarılar
Ben ABKA yı savunduğum kadar ender insanı tutmuşum(bunun canlı şahitleri sevgili TÜRKOĞLU ve Sevgili Emlak) ..onunla derdim yok ..daha doğrusu kimseyle derdim yok ..bunu tee ne zaman mekanımda cons a yazmıştım ..benim kişilerle derdim yok ..olaylarla da işim yok ..fikirler ile ilgileniyorum :)
O kararın çıkacağını bilen bademcukler pozisyon aldılar zaten , pazartesi katalist olur piyasaya ,
Hazır reuters ta faiz indirimi beklemediğini belirtmiş ,
ortaya karışık bu hafta hikaye çıkar, pıst100 için 2070 üzeri için hikaye gerekli demiştik burada önemli olan dolares onu aşağı bastıklarında ihracatçı şirketler endeks ağırlığı olanlar satış yiyiyor, bu yüzden hafta içi aşağı tükürsen sakal , yukarı tükürsen bıyık dedim bakalım
Peki sulh imzalanmis olsun.
Adamdan bir sorunun cevabinin almak icin 1 saat ugrastim, sorumun cevabi harici herseyi yazdi, iyice kafami karistirdi.
Burda bir sordum 2 dakikada kac kisi anlatti, ogrendik. Bir de ustune cikip anlatanin kafasini karistirmak icin soru soruyor, aferin diyor! Onu anlatan seni cebinden cikarir, nasil bir kibir bu.
Neyinden faydalaniyorsunuz peki soyleyin de ogrenelim.
Mert bey varken haddim olmayarak yazıyorum affola.
Peki sulh olsun, sildim. Meraktan soruyorum. Topige baktim. Sayfalarca usd yesili yakti, 2300 oldu... mesajlar. Bir icerik goremedim. Kacirdigim neymis mesela?
Bizi önemli kılan Ekonomik krizde olmamız ,
Bu yüzden dış güçler üzerimize gelmiyor,
macron merkell in yerini almaya çalışıyor varmı ağzından çıkan bir şey,
çünkü TÜRKİYE nin yaşıyacağı daha büyük ekonomik kriz başka Avrupa ülkelerinede atlar , dış borcumuza bakın anlarsınız .
çok sayıda yabancı prof bunu söylüyor , birazda iç siyasete malzeme olmamak için devreye girmiyorlar , muhalefetin dengesini bozmamak için.
Şahna kardeş bu nü işi çok sıkıntılı. O şekilde çatıya çık ayağın kaymayacak. Başarısızlıkta karşı cinse elaleme rezil olmak var. Baya kalabalık olur taciz durumunda savunmasız kalırsın. Ayağın kaydı sivri bir yere takıldın ölmedin ölmekten beter rezil olursun.
Burada topik işleyişi belli , ortaya sorunuzu sorarsınız isteyen bildiği için cvp yazar , isteyen okur geçer , isteyen okumadan sayfa atlar yani kimse kimseye cvp vermeye mecbur değil.Sizde daha önce sorduklarınızla ilgili buradaki arkadaşlardan gerekli cvp ları alıp , teşekkür ettiniz.Yalnız her sorduğunuza cvp beklemeyin , bilen gerekli duyarsa cvplar birazda olaya böyle bakın kolay gelsin
İngilterede yaşayan bir dostumla konuştum 20 gündür D vitamini kullandırılıyormuş insanlara.
Kovid yakalanmadan önce vücudun dolu olması gerektiğini söylüyorlar dedi,
bilmiyorum ne kadar doğru , çok kişi karışık vitaminler kullanıyor çevremde.
Bu topikten bahsetmiyorum sindoma53. Benim icin oldukca faydali burasi.
Herkese hayırlı haftalar ,
sağlığınıza dikkat edin ,
gerisi yalan , dolan, ihtiyaç.