Sayfa 953/1002 İlkİlk ... 453853903943951952953954955963 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 7,617 - 7,624 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Zaten anlamadığımız bu.Vobda anında yazmak kendi topuğuna ateş etmektir.Ben inandığım gibi davranıyorum.Asla anında yazmam....bunu defalarca ifade ettim.Buraya kadar normal..

Ama HABER DEGERI TASIYAN TUTUM,HERKESLE ANINDA YAZIN DIYE TARTISIP, elektrikler kesildi,sular yoktu vs....gerekçelerle yazmamak olur..onun için şuanda gözler üzerinde.. BEKLIYORUZ...
    Başlangıcını yazmadığının pozisyonun sonunu yazmanın amacı ne?
    Hayat hoş gerisi boş

2.  Alıntı Originally Posted by baba_baskan Yazıyı Oku
    Ana sindoma BULUT mu
    Gün çoookktan aydın oldu buralarda başkanım ..Günaydınlarrrr...Alaska da mı yaşıyorsunuz?
    Hayat hoş gerisi boş

Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    aktif viop oyuncuları bu listenin gelişmesine katkı sağlarsa sevinirim. bu hafta sonu bu şekilde bir data elimizde olur. son 1-2 aylık dalgalanmanın aracı kurum davranışlarına nasıl ve ne derecede tesir ettiğine ışık tutmuş oluruz. mesela iş yatırım uzun süre standart takasbank teminatını uyguladı.. efektif bu hafta 1.5 kata geçti.

1. iş yatırım >> 1.5 kat teminat
    Usdtry vadeli işlemleri için:
    Gedik Yatırım - 1.5 kat (bu yüzden boşalttım portföyü)
    Meksa Yatırım - 1 kat (teminat ne ise onu uyguluyor).

4.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Gedik Yatırım - 1.5 kat (bu yüzden boşalttım portföyü)
    Meksa Yatırım - 1 kat (teminat ne ise onu uyguluyor).

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Kuruma yazınca düzeltilebiliyor…
    Yani herkes aynı kefeye konmuyor, ben benim kurumuma yazdım 2 hafta önce ve 1-1 teminata çevirdiler hemen…
    Şimdi bazı kurumlar özellikle hareket olabilecek bazı tahtalarda 1.5 kat teminat uygulamaya başladı bu hafta…

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Gerçekten bekliyorum...Ülkece bekliyoruz..Anında yazmak.Real-time nasıl yazilirmis, öğret bize...

6.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Bak gelişiyorsun dedim alındın bana ..geliştiriyorsun işte kendini ..sen benim haaala 10 sene önceki bildiğim BULUT olsan o zaman yazıklar olsun sana, demek seneler bir şey katmamış sana ..ama bak çok donanımlı çok daha bilgilisin ve bu senin adına pozitif ve senin gibi dostum olan benim için de ayrı pozitif ..

Başarılar
    Yok alınmadım sende birşey öğren istedim , sende bazen çengelli bulmacalı soruların olurya bende o gece öyle yazdım.
    O gece sana ne yazdım SAYGI GÖRMEK İSTEYEN , SAYGI GÖSTERMESİNİ BİLECEK dedim .
    Şu 2 gündür bu muhabbet bu yüzden oluyor sana karşı , Abka ya desenki yav haklımışın pozisyon işinde desen bu kadar birbirinize yürümeyeceksiniz .Bu yüzden o gece onu gördüğüm için işaretledim cümleyi kullandım.Bu yazdıklarımıda yanlış anlayıp atarlanma bak Mert geldik gidiyoruz bu yüzden kafaya takılacak bir dünya yok artık , herşey daha kötüye gidicek bir dünya var, bu yüzden kırmadan dökmeden vaktimizi saatimizi bekleyecez.
    Demişin ya kendini geliştirdin öğrenmenin yaşı yok , şuanda bile çok şeyler öğreniyorum aldığım nefes boyunca devam edicem öğrenmeye.
    başarılar

Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Kuruma yazınca düzeltilebiliyorâ�¦
    Yani herkes aynı kefeye konmuyor, ben benim kurumuma yazdım 2 hafta önce ve 1-1 teminata çevirdiler hemenâ�¦
    Şimdi bazı kurumlar özellikle hareket olabilecek bazı tahtalarda 1.5 kat teminat uygulamaya başladı bu haftaâ�¦
    Gedik Yatırım'a yazdım. İlgilenmediler. Hatta bir de mesaj gönderdiler "uygulama devam edecek" diye. 10 yıllık kurumu bırakmak zorunda kaldım.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Yok alınmadım sende birşey öğren istedim , sende bazen çengelli bulmacalı soruların olurya bende o gece öyle yazdım.
    O gece sana ne yazdım SAYGI GÖRMEK İSTEYEN , SAYGI GÖSTERMESİNİ BİLECEK dedim .
    Şu 2 gündür bu muhabbet bu yüzden oluyor sana karşı , Abka ya desenki yav haklımışın pozisyon işinde desen bu kadar birbirinize yürümeyeceksiniz .Bu yüzden o gece onu gördüğüm için işaretledim cümleyi kullandım.Bu yazdıklarımıda yanlış anlayıp atarlanma bak Mert geldik gidiyoruz bu yüzden kafaya takılacak bir dünya yok artık , herşey daha kötüye gidicek bir dünya var, bu yüzden kırmadan dökmeden vaktimizi saatimizi bekleyecez.
    Demişin ya kendini geliştirdin öğrenmenin yaşı yok , şuanda bile çok şeyler öğreniyorum aldığım nefes boyunca devam edicem öğrenmeye.
    başarılar
    Ben ABKA yı savunduğum kadar ender insanı tutmuşum(bunun canlı şahitleri sevgili TÜRKOĞLU ve Sevgili Emlak) ..onunla derdim yok ..daha doğrusu kimseyle derdim yok ..bunu tee ne zaman mekanımda cons a yazmıştım ..benim kişilerle derdim yok ..olaylarla da işim yok ..fikirler ile ilgileniyorum
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 953/1002 İlkİlk ... 453853903943951952953954955963 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •