Sayfa 954/1002 İlkİlk ... 454854904944952953954955956964 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 7,625 - 7,632 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by baba_baskan Yazıyı Oku
    Sayın sindoma bu durumda halkbankası uçucak gibi hareket etmeleri ? Bankarlar için pazartesi bayram havası olarak algılanması ?
    İçin yorumlarınız nelerdir ?
    O kararın çıkacağını bilen bademcukler pozisyon aldılar zaten , pazartesi katalist olur piyasaya ,
    Hazır reuters ta faiz indirimi beklemediğini belirtmiş ,
    ortaya karışık bu hafta hikaye çıkar, pıst100 için 2070 üzeri için hikaye gerekli demiştik burada önemli olan dolares onu aşağı bastıklarında ihracatçı şirketler endeks ağırlığı olanlar satış yiyiyor, bu yüzden hafta içi aşağı tükürsen sakal , yukarı tükürsen bıyık dedim bakalım

Peki sulh imzalanmis olsun.

Adamdan bir sorunun cevabinin almak icin 1 saat ugrastim, sorumun cevabi harici herseyi yazdi, iyice kafami karistirdi.

Burda bir sordum 2 dakikada kac kisi anlatti, ogrendik. Bir de ustune cikip anlatanin kafasini karistirmak icin soru soruyor, aferin diyor! Onu anlatan seni cebinden cikarir, nasil bir kibir bu.

Neyinden faydalaniyorsunuz peki soyleyin de ogrenelim.

4.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Ben ABKA yı savunduğum kadar ender insanı tutmuşum(bunun canlı şahitleri sevgili TÜRKOĞLU ve Sevgili Emlak) ..onunla derdim yok ..daha doğrusu kimseyle derdim yok ..bunu tee ne zaman mekanımda cons a yazmıştım ..benim kişilerle derdim yok ..olaylarla da işim yok ..fikirler ile ilgileniyorum
    İyi ozaman topik fikir,görüş,analiz yeri olsun.Ama hiç bir zam
    Kazananların yolu açık , kaybedenlere geçmiş olsun en kısa zamanda zararlarını çıkarmaları temennisinde bulunalum.
    dip not. ellerimizin bir birimizin cebinde olduğunu unutmayalım

5.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Gedik Yatırım'a yazdım. İlgilenmediler. Hatta bir de mesaj gönderdiler "uygulama devam edecek" diye. 10 yıllık kurumu bırakmak zorunda kaldım.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    ben gedikten dilekçeyle düzelttirdim..hemde ertesi gün..sanırım bağlı buklunduğunuz yatırım merkezinin onayı gerekiyor yada komisyonla alakalı da olabilir.tam bilemiyorum.bol kazançlar.

6.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Abd ,halkbank davasını Akpye karşı kullanamayacağını anladı.RESTE REST var...

epey zaman kazanarak secimden sonra gelecek hükümet ile pazarlık için kullanacak..dolayısıyla orta yol bulunur...halkbank için çok olumlu..

Zaten teb son zamanlarda sürekli alıyordu..
    Rusya Ukrayna savaş ihtimali, Avrupa'ya gaz geçişi gibi sorunlar bizi yeniden önemli kıldı. Kavalanin serbest bırakılması yeniden umutları yeşertir. MHP bu konuda ittifakı bozmazsa.

7. Mert bey varken haddim olmayarak yazıyorum affola.

8.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Adamdan bir sorunun cevabinin almak icin 1 saat ugrastim, sorumun cevabi harici herseyi yazdi, iyice kafami karistirdi.

Burda bir sordum 2 dakikada kac kisi anlatti, ogrendik. Bir de ustune cikip anlatanin kafasini karistirmak icin soru soruyor, aferin diyor! Onu anlatan seni cebinden cikarir, nasil bir kibir bu.

Neyinden faydalaniyorsunuz peki soyleyin de ogrenelim.
    Tamam topikte SULH imzalandı uzatmaya gerek yok.
    kolay gelsin.

Sayfa 954/1002 İlkİlk ... 454854904944952953954955956964 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •