Var. Yani? Heyet vizeye basvurmus mu? Vizeleri reddedilmis mi? Bir bilgin var mı? ABD konsolosluğunda mi çalışıyorsun? Hayır.
Hemen ipuclariyla sonuca vardın bakıyorum.
Printable View
dolar hergün kuruş kuruş yukarı gidiyor
petrol her gün cent cent yukarı gidiyor
bu ikisinin yukarı gitmesi bize yansıması çok dha fazla oluyor
bu ay ve önümüzdeki ay enlasyon daha da yukarı gidecek
enflasyon ve doalrın yuarı gittiği yerde fai yerind eduracak mı elbette oda yukarı gidecek
trolün biri gelip faiz düşse enflasyonda düşer muhabbeti yapmasın lütfen
bu muhabbet tavuk mu yumurtadan yumurta mı tavuktan sorusu kadar belirsiz bir konu değildir.
Kamar milyon dolarlık bilgiyi vermiş; dolara basın şortu :) diyor.
YTD
Yahu başgan bizde onu diyoz faiz 12.57 miydi bugun hani nerde o 8 civari faiz yahu bi sabah piyasa acıkken dang indir direk faaizi %3e 😂 piyasa yukari tavan ki yapar yoksa ne oluyo lan diyip dolarami saldirir
Milletin ağzı torba değil, büzemezsin. Herkes konuşur, dedikodu da yapar.
Sorun, böyle haberlerin ortalıkta dolaşıp piyasanı etkileyecek bir ortamın oluşmasında.
Sende sorun, zayıf düşmüş ülken.
Yok fetö kabahatli, yok chp kabahatli, yok dış güçler kabahatli...
İktidarda hiç kabahat yok!
hani bir laf vardır ya sokaktaki simitçi yada taksici artık borsayı konuşuyorsa diye sosyal medya artık her türlü spekülasyona hazır bir şekilde kullanılıyor anında duyuluyor buda insanları aşırı korkak yapıyor neden derseniz alın teri ile kazanılan para diye bir şey artık neredeyse kalmadı ve bu kötü para kazanma alışkanlığı ne makam dinliyor ne de vatan dinliyor. bu sebeple bu işi yapıyor isek artık her gün diken üstünde yaşamaya alışmamız ve sabah uyandığımızda karşılaştığımız durumlara hiç şaşırmamamız lazım. az kaldı yavaş yavaş hayatımdan çıkaracağım seni yoksa artık sigara gibi bağımlılık yapmış ve ölene kadar benimle dost olmuş bir durum söz konusu değil insanın hayatını bir gecede bitirecek kadar tehlikeli oldu ve ben bu tehlikeli sularda artık yüzmeyi düşünmüyorum pek yakında. :)
Hukuki uygulama konusunda haklısınız. Yarın o kişi çıkıp bu haberler vatana ihanettir dese, ilgili haberle ilgili herkes 24 saat geçmeden göz altına alınabilir, hatta şahsi görüşüm alınır.
Ben haberle ilgili fikrimi çok açık söyledim.
"...şahsi görüşüm, kamuoyunu zarrab/halkbank davasıyla ilgili olası sonuçlara hazırlama amaçlı, özellikle yaptırılmış bir haber olduğu..."
yalanlanmasının da "dostlar alışverişte görsün" hesabı, yapıldığı...
haberinde, yalanlamanın da aynı kurgunun bir parçası olduğu.
Tum avrupada genel faiz rakamları %3 den 5 bilemedin 6 bizde ne alaka 12 kusur yahu cokmu faiz oralarda olsa adam yatirim yapmazmi ben parami bankada faaizde degilde piyasada para kazanmak icin dolastirrim ya isyeri acarim nasilsa faaiz dusuk ihracat yaparim ne yani ekonomi batarmi % 3 le 😂
Sayın forumdaşları bir önceki mesaj da herkesin şimdi tartıştığı haberin dün ABC gazetesinde Vaşington muhabiri tarafından verilen haberin linkini paylaştım. O haberden sonra bugün haber merkez medya da yeniden paylaşıldı diye bu kadar yaygara kopar Mı?
Zahmet edip linki tıklayan daha dün neler olduğunu anlayabilir. Boş yere tartışmak.
Ha bu arada geçen trolü defteri düşününce daha üst düzey troller gönderilmesini zaten bekliyordum şahsen. Öncelikle hoşgeldin diyelim.. dahasına sonra bakarız. Kaç tanesinin banu unu eline verdik değil mi.. 😆
o onların piyasası için geeçrli mortga onları durgunluğa itit onlarda piyasayı paraya boğdular.helede abd para mı alzım amtbaayı çalıştır yeter
sonuç ekonomi cnlandı işsizlik azaldı enflasyon artıyor dolayısıyla faizde artacak bizbuna direnebilirmiyiz
taylor denen adamı atarlarsa adam 1 fizne ki 3,5 fazi olmalı diyen bir adam
"Defteri dürülünce" ve "pabucunu eline verdik" diye okuyun makine kazası..
Dolarin şuan 30 kurus düşmesi parmakla olmaz😂 dizle bacakla kolla olur 😂😂😂
valla kamar ilgiyl izlediğim biriydi ama bi süredir hiç birini takip etmiyorum rtalama 2.92 den parayı dolara yatırdım 1,5 yıldır yatıyorum ne borsaya bakıyorum ne altına
hani kamar demişse bide dayanağı vardır diye bakayım dedim
sadece parmak koymuş
valla kafayı gömse bundan sonra doları yere yıkamaz
sözüm size değil sn. KAHRAMAN sakın yanlış anlamayın geçen iddia oynadım 1 bastım 5 aldım bir daha 1 bastım yine 5 aldım bir daha 1 bastım yine 5 aldım. sonra dedimki millet delimi niye borsada milyonlarını batırıyor böyle bir şey var iken beyin bedava zaten aklı olan bunu yapar. şimdi gelelim ana fikire yahu milyonluk bilgiyi boyuna veriyorsun da sen ne durumdasın. Türk insanı kadar kendini zorda hissettiği zaman kim olursa olsun başını yaslayacak omuz arayan bir millet daha var mı. bence işin özü bu. hoca misali ya tutarsa. gelelim bana kazandığım kuponları yayınladım 3 haftada 3 bin takipçim oldu şimdi ne durumdayım diye sorarsan kazandıklarımın hepsini diğer oynadıklarımla kaybettim ve yarın eşe dosta borç istemeye gideceğim. takipçimde 30 oldu. :)
Sayın Ronin trol ben miyim? Açıkça yazarsanız, ben de ona göre cevaplayagim.
Konut kredilerinde aylık %1 faiz psikolojik sınırmış. Hazinenin borçlanması nerede ise o seviyeye yaklaştı.
200 bin liralık daire alsan 2000 TL sadece faizi oluyor.
Nufus artışı yavaşladı, İstanbul'da da yeni iş sahaları pek açılmıyor olan işletmeler taşınıyor.
Konut talebini artırmak için deprem olacak v.s. ekstra korku da yaratıldı. 2-3 katlı evlerin yerine 30 katlı binalar yapılıyor pencereden atlama şansın da yok.
Öte yandan millete meşgale ve iş lazım, inşaat kompleks bir iş olmasına rağmen iş bölümü sayesinde niteliksiz işçiye bir şekilde iş yaratılıyor. Eski bankacılar v.s. emlak ticareti ile uğraşıyor onlar da boş kalmıyor, DASK sayesinde sigortacılara da ekmek çıkacak gibi.
Enflasyona endeksli konut kredisi belki çözüm olabilir. 240 ay enflasyona endeksli ayda %0,5 aylık ana para ödemeli kredi çıkarılabilir mesela.
Vala tüm paramı hulka gömdüm 12.80 den 😂 100 küsür bin yatiyo eksiyi görünce kapiyom telefonu bari temettü verir zarar azalir ula tekrar 7 küsüre düserse nörecem varsin kalsin ula 8 lerden aselsan almayan kafa 54 den tupras almayan kafa simdimi alcak 😂 borsa sabirsizlarin parasini sabirlilara kaptirtirdigi yer der ünlü yatirimci zaati muhterem
http://www.hisse.net/topluluk/showth...t=13211&page=4
Bekleriz.
Sayfalarca yapılan analizler ve yorumların sonuçsuz kalıp para kazandırmadığı, basit bir sinyalinde nelere kadir (inanoğlu:)) olduğunu görmenizi tavsiye ederim :)
O ayrı bir konu. Ama ülkenin iyiliğini yazınca aktröl olmuyor her insan. Ulusalcıyım, memleketin durumundan memnun değilim, yanlışları söylüyorum, kimseyle de kavga etmemeye büyük özen gösteriyorum. Cevap yazan olursa cevap yazıyorum. Haklıysam altta kalmam. O uzattıkça ben de uzatırım, çünkü haklı olduğum bir yazı. Yalansa şu yapılsın, yalan değilse bu yapılsın demişim. (Ama herkes kendi politik fikrine göre pozisyon almış, kimi yalan, kimi doğru diyor.) Saygılar.
Fed in yeni baskani guvercin ilimli biri olcak.
Trump reis fed in dowu ucurmasindan hayli memnun.
Bu haliyle dolari globalde çökertir.
Bize de yansır gecikmeli de olsa
dikkat ediyorum burada bazı muhalif kişilerin siyasi konuda uzlaştığı ( muhalif oldukları için ) fakat ekonomi konusunda biraz uyuşamadıklarını hissediyorum. ve sırf bu yüzden birbirlerini kırıp hakarete kadar gidiyor oysa sosyal ortamda o kadar ortak yanları varki fakat bu maddi konular insanları maalesef ayırıyor ve buda beni üzüyor. ve ve diyorum aktroller asla ve asla böyle bir şey yapmıyorlar çünkü biat onların kanına işlemiş. azıcık birbirinize saygılı olup sahip çıksanız benden bir kabul ederseniz yatırım değil dost tavsiyesidir. saygılar
Bir trolsünüz söyleyeceklerini sınırı yoktur. Ama sizin için bu yönde bir düşüncem yok. Böyle yazdığım içinde özür dilerim. Şık değil biliyorum. Umarım beni bağışlarınız..
Bizi izleyen para kazanır, boş lakırdı yapmaz önümüzdeki işe bakarız. Zaten boş muhabbetin fazlası zihinleri karıştırır.
sene sonu dolar düşmez bankalar şirketlerin deli gibi dolar ihtiyacı var. zaten faizi aşağı düşürmüyorlar... usd rahat 4 tl olur... abd 'nin iki lafı yeterli , size vize yok artık desin iş bitti.
Sayfamın reklamını mı yapıyorum?
"Evt" :)