Sayfa 954/1006 İlkİlk ... 4548549049449529539549559569641004 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 7,625 - 7,632 arası.

Konu: Vob 24

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Amerikan Türk Konseyi ve ABD Ticaret Odası Heyetini Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerikan Türk Konseyi ve ABD Ticaret Odası heyetini Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde kabul etti.

https://www.tccb.gov.tr/haberler/410...abul-etti.html

2.  Alıntı Originally Posted by PakBaris Yazıyı Oku
    Dava açılsın, haberin kaynağı sorulsun. SPK'nın ve Adalet Bakanlığı'nın yalanlaması, bunu gerektirir. "Yalandır doğrudur ben bilmiyorum, ama olması gereken süreç budur" diyorum.
    Basın Kanunu m. 12 “Süreli yayın sahibi, sorumlu müdür ve eser sahibi, bilgi ve belge dahil her türlü haber kaynaklarını açıklamaya ve bu konuda tanıklık yapmaya zorlanamaz.” bir düzenlemeye sahiptir.

http://www.hukukihaber.net/gazetecil...kale,4606.html

Nacizane tavsiyem Türkiye'de olaylara ilkesel değil, olgusal bakmanız...

Yakın bir örnek olarak "Alman şirketlerine soruşturma" haberi ile ilgili sürece googleda göz atabilirsiniz.
    ""Hiçbiriyle ilgili ne bir soruşturma ne bir kovuşturma yoktur. Bu bir yalandır, hedef saptırmadır" diye başlanan süreç, "'İletişim hatası tespit edildi.", “Böyle bir hata bir daha olmayacak” şeklinde sonuçlanmıştı.

3. ABD ziyarete vize vermedi. Zaten diplomatik vizeler de yasak kapsamında.
    Şimdi bu haber dün gece geçirmişler biz bugün ziyareti iptal ettik demek abes değil mi? Acizlik.

Ancak bu saatteki fiyatlama palanın yeni haberi olduğu anlamına geliyor ki inandırıcı değil. Yok yeni haberi olduysa palanın anahtarı elinden alırlar...

4. Palanın amaçlı medyayla birlikte korku salıp millete sattırmak. Çok uzağa gitmeyin vize dalgasına milletten çok iyi mal topladılar. Amaç yine bu.

Alıntı Originally Posted by PakBaris Yazıyı Oku
    Dava açılsın, haberin kaynağı sorulsun. SPK'nın ve Adalet Bakanlığı'nın yalanlaması, bunu gerektirir. "Yalandır doğrudur ben bilmiyorum, ama olması gereken süreç budur" diyorum.
    heyetin abd ye gideceği 2 haftadır konuşuluyordu
    o yüzden birilerinin yalanlaması o haberin yalan olduğu anlamına gelmez
    bir halt olacağı yok.

PakBaris Guest
     Alıntı Originally Posted by kurmay Yazıyı Oku
    Basın Kanunu m. 12 �Süreli yayın sahibi, sorumlu müdür ve eser sahibi, bilgi ve belge dahil her türlü haber kaynaklarını açıklamaya ve bu konuda tanıklık yapmaya zorlanamaz.� bir düzenlemeye sahiptir.

http://www.hukukihaber.net/gazetecil...kale,4606.html

Nacizane tavsiyem Türkiye'de olaylara ilkesel değil, olgusal bakmanız...

Yakın bir örnek olarak "Alman şirketlerine soruşturma" haberi ile ilgili sürece googleda göz atabilirsiniz.
    ""Hiçbiriyle ilgili ne bir soruşturma ne bir kovuşturma yoktur. Bu bir yalandır, hedef saptırmadır" diye başlanan süreç, "'İletişim hatası tespit edildi.", �Böyle bir hata bir daha olmayacak� şeklinde sonuçlanmıştı.
    Hocam dünyanın en çok hapiste gazetecisi olan bir ülkede, KHK'ler ile yönetilen bir ülkede, Atilla Taş'ın hapiste olduğu bir ülkede, bana yasa demeyin lütfen.
    Mecliste çoğunluk ellerinde, yasa yapabilirler.
    KHK çıkarabilirler.
    Yani ABD örneğini de verdik, eğer piyasalara ucu dokunuyorsa, ve manipulatif ise haber, gayet de dava açılır, demokrasiye falan zarar gelmez. Hukukçu değilim, ama aklıma gelen bu örneklerle ve yöntemlerle mümkün. Eğer amaçları ekonomiyi korumaksa, eğer vatandaşın emeğini/değerini birileri yalan haber ile çalıyorsa, olması gereken budur. Sizin argümanınız nedir, onu bir söyleseniz?

PakBaris Guest
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    heyetin abd ye gideceği 2 haftadır konuşuluyordu
    o yüzden birilerinin yalanlaması o haberin yalan olduğu anlamına gelmez
    Kardeşim yalanlayan Adalet Bakanlığı, savcılar da ona bağlı. Yalansa dava aç diyorum. Yalan değilse de sussun o zaman Adalet Bakanlığı. Ben yalandır mı dedim? Yalandır doğrudur orasını bilemem demedim mi???

Sayfa 954/1006 İlkİlk ... 4548549049449529539549559569641004 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •