Artan

13,86 10 18:10
16,73 9.99 18:10
48,46 9.99 18:10
47,80 9.99 18:10
9,49 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

74,25 -10 18:10
1,80 -10 18:10
247,50 -10 18:10
261,00 -10 18:10
355,50 -10 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.483.671.562,50 18:10
7.660.126.892,25 18:10
7.224.558.633,72 18:10
6.414.277.037,00 18:10
6.015.548.689,20 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8043 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Vob 24

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    PakBaris Guest
     Alıntı Originally Posted by kurmay Yazıyı Oku
    Basın Kanunu m. 12 �Süreli yayın sahibi, sorumlu müdür ve eser sahibi, bilgi ve belge dahil her türlü haber kaynaklarını açıklamaya ve bu konuda tanıklık yapmaya zorlanamaz.� bir düzenlemeye sahiptir.

http://www.hukukihaber.net/gazetecil...kale,4606.html

Nacizane tavsiyem Türkiye'de olaylara ilkesel değil, olgusal bakmanız...

Yakın bir örnek olarak "Alman şirketlerine soruşturma" haberi ile ilgili sürece googleda göz atabilirsiniz.
    ""Hiçbiriyle ilgili ne bir soruşturma ne bir kovuşturma yoktur. Bu bir yalandır, hedef saptırmadır" diye başlanan süreç, "'İletişim hatası tespit edildi.", �Böyle bir hata bir daha olmayacak� şeklinde sonuçlanmıştı.
    Hocam dünyanın en çok hapiste gazetecisi olan bir ülkede, KHK'ler ile yönetilen bir ülkede, Atilla Taş'ın hapiste olduğu bir ülkede, bana yasa demeyin lütfen.
    Mecliste çoğunluk ellerinde, yasa yapabilirler.
    KHK çıkarabilirler.
    Yani ABD örneğini de verdik, eğer piyasalara ucu dokunuyorsa, ve manipulatif ise haber, gayet de dava açılır, demokrasiye falan zarar gelmez. Hukukçu değilim, ama aklıma gelen bu örneklerle ve yöntemlerle mümkün. Eğer amaçları ekonomiyi korumaksa, eğer vatandaşın emeğini/değerini birileri yalan haber ile çalıyorsa, olması gereken budur. Sizin argümanınız nedir, onu bir söyleseniz?

2.  Alıntı Originally Posted by PakBaris Yazıyı Oku
    Hocam dünyanın en çok hapiste gazetecisi olan bir ülkede, KHK'ler ile yönetilen bir ülkede, Atilla Taş'ın hapiste olduğu bir ülkede, bana yasa demeyin lütfen.
    Mecliste çoğunluk ellerinde, yasa yapabilirler.
    KHK çıkarabilirler.
    Yani ABD örneğini de verdik, eğer piyasalara ucu dokunuyorsa, ve manipulatif ise haber, gayet de dava açılır, demokrasiye falan zarar gelmez. Hukukçu değilim, ama aklıma gelen bu örneklerle ve yöntemlerle mümkün. Eğer amaçları ekonomiyi korumaksa, eğer vatandaşın emeğini/değerini birileri yalan haber ile çalıyorsa, olması gereken budur. Sizin argümanınız nedir, onu bir söyleseniz?
    Hukuki uygulama konusunda haklısınız. Yarın o kişi çıkıp bu haberler vatana ihanettir dese, ilgili haberle ilgili herkes 24 saat geçmeden göz altına alınabilir, hatta şahsi görüşüm alınır.
    Ben haberle ilgili fikrimi çok açık söyledim.
    "...şahsi görüşüm, kamuoyunu zarrab/halkbank davasıyla ilgili olası sonuçlara hazırlama amaçlı, özellikle yaptırılmış bir haber olduğu..."
    yalanlanmasının da "dostlar alışverişte görsün" hesabı, yapıldığı...
    haberinde, yalanlamanın da aynı kurgunun bir parçası olduğu.

PakBaris Guest
     Alıntı Originally Posted by kurmay Yazıyı Oku
    Hukuki uygulama konusunda haklısınız. Yarın o kişi çıkıp bu haberler vatana ihanettir dese, ilgili haberle ilgili herkes 24 saat geçmeden göz altına alınabilir, hatta şahsi görüşüm alınır.
    Ben haberle ilgili fikrimi çok açık söyledim.
    "...şahsi görüşüm, kamuoyunu zarrab/halkbank davasıyla ilgili olası sonuçlara hazırlama amaçlı, özellikle yaptırılmış bir haber olduğu..."
    yalanlanmasının da "dostlar alışverişte görsün" hesabı, yapıldığı...
    haberinde, yalanlamanın da aynı kurgunun bir parçası olduğu.
    Olabilir, ben yalan mı doğru mu bilmiyorum. Yalan haberse ve ülkenin milyarlarca TL'sine mal oluyorsa, bunun gereği davadır diyorum sadece. Yoksa sizin dediğiniz durum da doğru olabilir, bilemem. Politik yalanlardir, mümkündür, bilemem.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •