Sayfa 959/1006 İlkİlk ... 459859909949957958959960961969 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 7,665 - 7,672 arası.

Konu: Vob 24

sözüm size değil sn. KAHRAMAN sakın yanlış anlamayın geçen iddia oynadım 1 bastım 5 aldım bir daha 1 bastım yine 5 aldım bir daha 1 bastım yine 5 aldım. sonra dedimki millet delimi niye borsada milyonlarını batırıyor böyle bir şey var iken beyin bedava zaten aklı olan bunu yapar. şimdi gelelim ana fikire yahu milyonluk bilgiyi boyuna veriyorsun da sen ne durumdasın. Türk insanı kadar kendini zorda hissettiği zaman kim olursa olsun başını yaslayacak omuz arayan bir millet daha var mı. bence işin özü bu. hoca misali ya tutarsa. gelelim bana kazandığım kuponları yayınladım 3 haftada 3 bin takipçim oldu şimdi ne durumdayım diye sorarsan kazandıklarımın hepsini diğer oynadıklarımla kaybettim ve yarın eşe dosta borç istemeye gideceğim. takipçimde 30 oldu.

PakBaris Guest
    Sayın Ronin trol ben miyim? Açıkça yazarsanız, ben de ona göre cevaplayagim.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    o onların piyasası için geçerli mortga onları durgunluğa itti onlarda piyasayı paraya boğdular.helede abd para mı lazım matbaayı çalıştır yeter
    sonuç ekonomi canlandı işsizlik azaldı enflasyon artıyor dolayısıyla faizde artacak biz buna direnebilirmiyiz
    taylor denen adamı atarlarsa adam 1 faiz ne ki 3,5 faizi olmalı diyen bir adam
    ABD de Artacak faiz %3.5(artabilirse?) bizde güncelde mevduata %14.1 krediye %19 faiz uygulanıyor.bu faizlerle yatırım yapılmaz.istihdam yaratılmaz.

YTD

4. Konut kredilerinde aylık %1 faiz psikolojik sınırmış. Hazinenin borçlanması nerede ise o seviyeye yaklaştı.

200 bin liralık daire alsan 2000 TL sadece faizi oluyor.

Nufus artışı yavaşladı, İstanbul'da da yeni iş sahaları pek açılmıyor olan işletmeler taşınıyor.

Konut talebini artırmak için deprem olacak v.s. ekstra korku da yaratıldı. 2-3 katlı evlerin yerine 30 katlı binalar yapılıyor pencereden atlama şansın da yok.

Öte yandan millete meşgale ve iş lazım, inşaat kompleks bir iş olmasına rağmen iş bölümü sayesinde niteliksiz işçiye bir şekilde iş yaratılıyor. Eski bankacılar v.s. emlak ticareti ile uğraşıyor onlar da boş kalmıyor, DASK sayesinde sigortacılara da ekmek çıkacak gibi.

Enflasyona endeksli konut kredisi belki çözüm olabilir. 240 ay enflasyona endeksli ayda %0,5 aylık ana para ödemeli kredi çıkarılabilir mesela.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5.  Alıntı Originally Posted by PakBaris Yazıyı Oku
    Sayın Ronin trol ben miyim? Açıkça yazarsanız, ben de ona göre cevaplayagim.
    Şu aşamada sadece aşırı alıngan olduğunuzu söyleyebilirim.

PakBaris Guest
     Alıntı Originally Posted by PakBaris Yazıyı Oku
    Ama yani sen ABD'yi kendin gibi mi zannettin, her göstericiye dayak atsınlar. Yani empati yapıyorum yine olmuyor. Empati söyle başlıyor, hadi diyelim ki ABD'deki adamlar terörist (ki alınlarında terörist yazmıyor) o yüzden gösteri yapmaları sence doğru değil. Peki tamam. İyi de Soma'da 300 madenci öldü, ölenlerin yakınları gösteri yaptı, ve Soma AKP'ye oy vermiş bir ilçe. Oradaki göstericiyi AKP'li müsteşar tekmeledi. Bunu nasıl izah edeceksin. Eskişehir'de sokakta dövülerek öldürülen genç? Yargılaması ve infazı sokakta mı yapılıyor insanımızın?
    Yani ben aktröl olsam, böyle bir yazı yazar mıyım hiç?

7. Vala tüm paramı hulka gömdüm 12.80 den 😂 100 küsür bin yatiyo eksiyi görünce kapiyom telefonu bari temettü verir zarar azalir ula tekrar 7 küsüre düserse nörecem varsin kalsin ula 8 lerden aselsan almayan kafa 54 den tupras almayan kafa simdimi alcak 😂 borsa sabirsizlarin parasini sabirlilara kaptirtirdigi yer der ünlü yatirimci zaati muhterem

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Düzce
    Gönderi
    2,749
    http://www.hisse.net/topluluk/showth...t=13211&page=4

Bekleriz.
    Sayfalarca yapılan analizler ve yorumların sonuçsuz kalıp para kazandırmadığı, basit bir sinyalinde nelere kadir (inanoğlu) olduğunu görmenizi tavsiye ederim

Sayfa 959/1006 İlkİlk ... 459859909949957958959960961969 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •