bu gün 10 milyon hacmi geçtim...aracı kurum kar etsin ,yeter..:)
hedef gün sonu 20 mil.:)
https://i.hizliresim.com/bTDCHL.png
Printable View
bu gün 10 milyon hacmi geçtim...aracı kurum kar etsin ,yeter..:)
hedef gün sonu 20 mil.:)
https://i.hizliresim.com/bTDCHL.png
Gazımız çıktı be. Fazlalıkları verdik.
Alırsın Ford olursun lord
Yine aynı kaatlar depar attı,
bizde salak gibi her seferinde farklı sonuç bekliyoruz. Eşek yine eşek
Büyük ölçekli halka arzların BİST'te etkisi nasıl olmaktadır ?
https://i.hizliresim.com/EWFeS6.png
Tüüüüü çayır çimen sevdasına gitmiş ya la hareket. Şerefsiz ********. İzlemeye devam millet gözler dört açık devam devam devam daha gün uzun. Hadi sıra da geri basma var. Hadiiiii lilllili liiiilii.
Abka her 10 puan 1 lot ta 100 tl kazançmı veriyor yoksa daha fazlamı?
POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsa iyi yeşillendi, dxy de düşüyor. Accuk dövizlerimizi hedfe amaçlın dolar şortlayak
Umarım eregliye short giren olmamıştır.Daha önce uyardığımda bana bu işten anlamıyorsun diyenler..ytd
OBO yükseliş trendlerinin sonlarında, TOBO düşüş trendlerinin sonlarında beklenir. Ancak düzensiz üçgen benzeri düzeltmelerin sonunda oluşan görüntü de OBO veya TOBO'ya benzetilebilir. Ben XTUMY endeksinde bir tur daha yükseliş olabileceğini düşünüyorum. Formasyonun adı önemli değil, son tepenin geçileceğini tahmin ediyorum.
Forumda dalga geçmeye varan yorumlar da benim görüşümü destekliyor. Bakalım zaman ne gösterecek.
vadeli günlükte ters çanak kulp yoktur değil mi ? :he: ne bileyim.. üstüne sigara filen yakmasınlar.
abd vadelileri eksideyken sattı, artıyı görür görmez yukarı sürdüler. 5 dk da oldu yönün değişmesi.
bu arada halk yatırım garanti için 11 tl hedef vermiş. kelin ilacı olsa önce kendi başına sürer hesabı :)
coplere gomıyler bıkac hısseyle yukarı aldı artık.....bıstın cenazesı kalkar.....145 tepeyese......132 oncelıklı hedef
Ne kadar çok teperse onun iki mislini vurular aga kısa vadeler içinde, günlük hareketlerde boğulmayın. Bak sonra Tospa dediydi derim alıntılarım.
Hocam ben TOBO göremiyorum. Ben buna TOBO demem. Burada aramam ben TOBO yu. TOBO diyene de tamam abi TOBO diyorum. Ha diyorsanız ki endeks yeni zirvelere gidecek buralar dip, hazırlığı aylar alır. Benim ikinci planım o. Birinci planın net olarak bozulması lazım bunun için. Herkesin görüşü olmalı elbette. Farklı düşünceler olmalı. Yoksa piyasa nasıl oluşacak. Herkes aynı yönü beklerse olmaz o iş.
Sen Mehmet abi den daha mı iyi bilicen tospik abi.
Dip kırılmadığı müddetce dip diptir 23 mart bu senenin viob dibi
not et bi yere
stokhocanın 180ı ruya oldu.....gel 132 bakem
145 ustune atamadıkca her ay 7.8 k asagı
bu endeks buradan yuzde 50 kalkar :))
Endeks Günlük
https://i.resmim.net/eiWVF.png
Endeks 120
https://i.resmim.net/eiXik.png
İki tane daha farklı grafik. Geniş açıdan benim gördüğüm bu. Resim değşirse, ki şartlar belli, bende değişirim. Yoksa ufak tefek hareketlerle, birkaç günlük çıkışlarla falan değişecek bir resim yok benim gördüğüm. Herkesin gördüğü kendine aga.:oleyo:
dolar bazlı kotu yerde 169 altı kaparsa dıkkat
Muhahaja buradan kalkar da giderse hocanın heykeli dikilir yannız.
Bende Manuel trade yok sayfaya bakıyorum ama hala. Sistem kazandıkça kazanıyor bu piyasayi çok sevdi; elle hiç işlem yapmasak çok iyi olacakmıştı. Nasip, aidat ödedik palacana. Daha da elimi sokmam kolu kaptiriyorduk az kaldıydı...SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hemen bi püskevit hesabıynan cevap vereyim.
1430 ort. desek
25 puan altı 1225 yapar üstü 1635 yapar
Ben diyorum ki, 23 mart dibini kırmadan tepeyi gösterirlwr Altay soona
Seninle aynı noktaya gelirim Reis. Ama esas zirve çok daha yukarda olur 163 kesmez. Buradan kabaca 15 bin puan kalkacak XU100 seri şekilde. Sonra 8-10 binini geri verecek. Oradan bir daha kalkacak. Hah işte o kalkışta aynı gemide oluruz. Asgari şartlarım bunlar.:oleyo:
Etflerde soygun var. Siz almaya çalışırken koşar adım kademeleri yukarı alıyor aldıgınız an patinaj başlıyor. Ahlaksızlar
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatayda baya zarar etmişti, hareketler kalınlaşınca tak tak vurmaya başladı. Tekrar yatay gelince devreden almak lazım keratayı veya geliştirmek.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, Suriye Merkez Bankası Başkanı Hazım Karful'u görevden aldı.
:he: :he: :he:
2013 de halkı 12 den almış abimiz, o almış eline vermişler o aldıkça vermişler o alıyormuş onlar veriyormuş derken bu günlere gelmiş. Ondan mütevellit kafayı sıyırmış abimiz, gelene geçene zopa atıyor.
bir nev-i intikam ateşi var bistte işlem yaparken dibini ve tepesini ona işaret koyduruyoruz, sevinsin garip :)
Şu forumda olmasa Ramazan da vakit geçmez ha. Bugünlük çok çetin geçen muharebeler sonrasından Rallicilerin saldırıları püskürttük.:oleyo:
Ama sınırlara yığınak yaptıkları gözümden kaçmıyor. Pala az birşey alınca şiddetli hücumlar geliyor. Hiç yardımcı olmuyorsun pala emmi. Kısmet yarınki muharebelere:plc: