Sayfa 960/1001 İlkİlk ... 460860910950958959960961962970 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 7,673 - 7,680 arası.

Konu: Viop XXXII

1. Etflerde soygun var. Siz almaya çalışırken koşar adım kademeleri yukarı alıyor aldıgınız an patinaj başlıyor. Ahlaksızlar

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Yatayda baya zarar etmişti, hareketler kalınlaşınca tak tak vurmaya başladı. Tekrar yatay gelince devreden almak lazım keratayı veya geliştirmek.
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Robotla kazanıyorsan sıkıntı yok, benim robotu da ütüyor lar ondan mütevellit Manuel çalışıyorum
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Yatayda baya zarar etmişti, hareketler kalınlaşınca tak tak vurmaya başladı. Tekrar yatay gelince devreden almak lazım keratayı veya geliştirmek.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hocam yataya uygunda bir robot yap. Kısa vade 1 dklık. Şöyle 1-2 aylık bir yatay yakaladın mı çalış üzerinde. En uygun değerleri çak gitsin. İki sistem çalışsın.

4. Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, Suriye Merkez Bankası Başkanı Hazım Karful'u görevden aldı.

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Sen Mehmet abi den daha mı iyi bilicen tospik abi.

Dip kırılmadığı müddetce dip diptir 23 mart bu senenin viob dibi
    not et bi yere
    nereye gitti mehmet abi.
    Deliye yatsa da yorumları çılgın oluyor.

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, Suriye Merkez Bankası Başkanı Hazım Karful'u görevden aldı.

Esad'ın Merkez Bankası başkanlığına kimi atayacağı konusunda henüz herhangi bir açıklama yapılmadı.

Karful, 24 Eylül 2018’da göreve başlamıştı.

7.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    nereye gitti mehmet abi.
    Deliye yatsa da yorumları çılgın oluyor.
    2013 de halkı 12 den almış abimiz, o almış eline vermişler o aldıkça vermişler o alıyormuş onlar veriyormuş derken bu günlere gelmiş. Ondan mütevellit kafayı sıyırmış abimiz, gelene geçene zopa atıyor.
    bir nev-i intikam ateşi var bistte işlem yaparken dibini ve tepesini ona işaret koyduruyoruz, sevinsin garip
    Hamdım Piştim Yandım

8. Şu forumda olmasa Ramazan da vakit geçmez ha. Bugünlük çok çetin geçen muharebeler sonrasından Rallicilerin saldırıları püskürttük.

Ama sınırlara yığınak yaptıkları gözümden kaçmıyor. Pala az birşey alınca şiddetli hücumlar geliyor. Hiç yardımcı olmuyorsun pala emmi. Kısmet yarınki muharebelere

Sayfa 960/1001 İlkİlk ... 460860910950958959960961962970 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •