Etflerde soygun var. Siz almaya çalışırken koşar adım kademeleri yukarı alıyor aldıgınız an patinaj başlıyor. Ahlaksızlar
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Etflerde soygun var. Siz almaya çalışırken koşar adım kademeleri yukarı alıyor aldıgınız an patinaj başlıyor. Ahlaksızlar
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatayda baya zarar etmişti, hareketler kalınlaşınca tak tak vurmaya başladı. Tekrar yatay gelince devreden almak lazım keratayı veya geliştirmek.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, Suriye Merkez Bankası Başkanı Hazım Karful'u görevden aldı.
![]()
![]()
![]()
2013 de halkı 12 den almış abimiz, o almış eline vermişler o aldıkça vermişler o alıyormuş onlar veriyormuş derken bu günlere gelmiş. Ondan mütevellit kafayı sıyırmış abimiz, gelene geçene zopa atıyor.
bir nev-i intikam ateşi var bistte işlem yaparken dibini ve tepesini ona işaret koyduruyoruz, sevinsin garip![]()
Hamdım Piştim Yandım
Şu forumda olmasa Ramazan da vakit geçmez ha. Bugünlük çok çetin geçen muharebeler sonrasından Rallicilerin saldırıları püskürttük.
Ama sınırlara yığınak yaptıkları gözümden kaçmıyor. Pala az birşey alınca şiddetli hücumlar geliyor. Hiç yardımcı olmuyorsun pala emmi. Kısmet yarınki muharebelere![]()
Yer İmleri