Sonra KCHOL ün 2 amiral gemisi senelerdir sürünüyo..TUPRS ve ykbnk..
KCHOL ucuz sa bunlarda ucuz demektir..
Tutup da holding de mal almak ne demek..?
Sen sürünenlerden mal al eğer ucuzlarsa..Holding zaten otomatikman fiyatlar bunu..
Printable View
Sonra KCHOL ün 2 amiral gemisi senelerdir sürünüyo..TUPRS ve ykbnk..
KCHOL ucuz sa bunlarda ucuz demektir..
Tutup da holding de mal almak ne demek..?
Sen sürünenlerden mal al eğer ucuzlarsa..Holding zaten otomatikman fiyatlar bunu..
Borsalar güzel gidiyor şu anda...
Arıza çıkaracak yer DXY gibi duruyor...
92.40 üstünde kaldı ve güçleniyor, oraya dikkat gerekebilir...
İyi günler herkese...
bu işler zaten yapılıyor.. yapılmamış gibi konuşmussun..
varlık fonu alımlarını duymadın galiba sen..onları biraz araştır son 1-2 yıldaki.. jöleli anahtar kelimesiyle..
diğer yandan..
hiç yapılmasın fiyatlar sürünsün.. benim işime gelir.. ucuza alırım diye düşünürüm.. şirket kar ettiği sürece.. bilanço takibimi yaparım. temettü de ödüyorsa.. ki ödüyorlar.. hesabı yapan parayı kazanır..
yani geri alım yapılsın yapılmasın.. ben işleme devam ederim.. endeks-kchol-garan-dolar-opsiyon ve bir kaç diğer iyi şirket ile parayı döndürmeye devam..
işte bizim piyasanın ve ülkenin kayış koptuğu için bütün çarpanların başında 0,5 katsayısı var bence en az.
zaten bulunduğumuz durum türbülans ötesinde. türbülansların da çok gerisi fiyatlarda bazı kağıtlar.
önemli olan piyasaya verilen mesajdır. bir çok kişinin de üzerinde mutabık kalacağı üzere arçelik kchol gibi kağıtlar döviz bazlı buradan daha fazla düşemez, patron da bunu doğruluyor.
O zaman kimse şikayet etmesin..
Way efendim düşmeyen borsa çıkmayan dolar diye..
Belki de devlet borsanın ucuz olduğunu düşünüyordur..
Para basıp alıyordur..
Haa sen short musunnnn..Üzgünüm..Para bende güç bende..
eee oldu mu?..
Not: sen derken...SEN değil..Genel manada konuştum..:)
Tekrar soruyorum..Ülke belki 6 ay içinde süper türbülans a girecek..Bunu KCHOL ün sahipleri mi bilir sen ben mi..
Belki de ellerindeki malı yaslayıp dolara dönmenin peşindeler..
Herkes olaylara çok düz bakıyor ama borsacı tersden bakan adamdır..
hisse de vadeli huyum olsaydı kochol iyi fırsat verdi şuanda
basardım şortu
çoşkuda sat kardeşim öğrenemediniz bu işi