Sayfa 192/1004 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292692 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 1,529 - 1,536 arası.

Konu: Viop XXXIV

1. Sonra KCHOL ün 2 amiral gemisi senelerdir sürünüyo..TUPRS ve ykbnk..
    KCHOL ucuz sa bunlarda ucuz demektir..

Tutup da holding de mal almak ne demek..?

Sen sürünenlerden mal al eğer ucuzlarsa..Holding zaten otomatikman fiyatlar bunu..

2. Borsalar güzel gidiyor şu anda...
    Arıza çıkaracak yer DXY gibi duruyor...
    92.40 üstünde kaldı ve güçleniyor, oraya dikkat gerekebilir...
    İyi günler herkese...

3.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Enteresan yorumlar hakikaten...
    Adam gidip Hitachiyi alıyor, whirlpool u alıyor ve bir dünya dolar ödüyor...
    Sonra dönüyor kendi şirketi çöp fiyatında 5 fk dan işlem görüyor...
    Tebrikler Arçelik ve Koç a ...
    Özellikle Arçelik’te ki miktar ve dolaşım adedine bakılırsa...
    Buyurun satın hepsine talibim diyor...
    3 tane sahtekar fon ve 2 tane robota teslim olmak daha mı iyi?
    abi burayı okusan evi 50 bine arabayı 5 bine satayim diye sokaklara düşersin o derece..

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Manüpülasyon dur..
    Yeri meri olması bişiyi değiştirmez..
    Belki ülkede 10 gün sonra müthiş olaylar patlayacak KCHOL bu geri alım hikayesi ile malı şimdiden yaslıyor..
    Düşünce de yerine koyacak..

Bilebilir miyiz bunu..

O zaman devlet de çıkıp benim borsam bu kadar etmez diyip para basıp 100 tane kağıttan mal alsın..

Kime göre neye göre ucuz..
    Bana göre pahalı idi mesela (atıyorum)

Bu ucuz diyen adam bir noktada çıkıp benim hissem bu kadar etmez diyebilir mi..Der mi..
    Derse açık açık mı der..Yoksa yabancı!! satışı kisvesi altında yurtdışı hesaplardan mı yapar..?

KCHOL un bu kadar hisseyi geri alabilecek parası var..
    Ya mali durumu , planları bu işe uygun olmayan diğer şirketler..
    Haksızlık olmuyor mu..
    Para benim basar alırım sa durum..
    Sende bu kadar para varsa piyasa neden buralarda değerliyor seni o zaman..

Her türlü manipülasyondur..
    KCHOL istese tahtayı 70 tl de yapar..sen yapabilir misin?
    6 ay 1 sene 10 sene içinde dünya ne halde olacak fiyatlar ne halde olacak ..Onlar mı daha iyi biliyor sen mi?

Mesela demi..
    bu işler zaten yapılıyor.. yapılmamış gibi konuşmussun..

varlık fonu alımlarını duymadın galiba sen..onları biraz araştır son 1-2 yıldaki.. jöleli anahtar kelimesiyle..

diğer yandan..

hiç yapılmasın fiyatlar sürünsün.. benim işime gelir.. ucuza alırım diye düşünürüm.. şirket kar ettiği sürece.. bilanço takibimi yaparım. temettü de ödüyorsa.. ki ödüyorlar.. hesabı yapan parayı kazanır..

yani geri alım yapılsın yapılmasın.. ben işleme devam ederim.. endeks-kchol-garan-dolar-opsiyon ve bir kaç diğer iyi şirket ile parayı döndürmeye devam..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
     Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Çok doğru yazmış..

Serbest piyasa rejimine ters..

Her türbülans da patronun mal alması bekleniyor..Almayınca da işte "illa alması lazım gelirmiş"gibi bir intibaa dan hareketle kaka patron ilan ediliyor..

Alınan bu malları ben bugüne kadar kimsenin de takip ettiğini görmedim..İleride kapı arkasından satılıyor mu?
    Satılıyorsa şirketin mi kasasına giriyor bu fark yoksa patronun mu..Mesela yani..en basitinden..

Bu PD bizim ederimizi göstermiyo gibisinden birde söz edilir ki o zaman sen piyasadan büyüksün manası çıkar ..Bu resmen manipülasyon demektir..Çünkü serbest piyasada kimse piyasadan büyük değildir..
    Bir tek KCHOL ün PD haketmediği noktada.
    Diğer hisseler ne olacak..

Piyasa = orman dır..
    Sen ormanı sağlıklı yaşatacak şartları oluşturursan zaten o PD i de oralarda durmaz..
    Bunun çözümü geri alım değildir..
    işte bizim piyasanın ve ülkenin kayış koptuğu için bütün çarpanların başında 0,5 katsayısı var bence en az.
    zaten bulunduğumuz durum türbülans ötesinde. türbülansların da çok gerisi fiyatlarda bazı kağıtlar.
    önemli olan piyasaya verilen mesajdır. bir çok kişinin de üzerinde mutabık kalacağı üzere arçelik kchol gibi kağıtlar döviz bazlı buradan daha fazla düşemez, patron da bunu doğruluyor.

6.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    bu işler zaten yapılıyor.. yapılmamış gibi konuşmussun..

varlık fonu alımlarını duymadın galiba sen..onları biraz araştır son 1-2 yıldaki.. jöleli anahtar kelimesiyle..

diğer yandan..

hiç yapılmasın fiyatlar sürünsün.. benim işime gelir.. ucuza alırım diye düşünürüm.. şirket kar ettiği sürece.. bilanço takibimi yaparım. temettü de ödüyorsa.. ki ödüyorlar.. hesabı yapan parayı kazanır..

yani geri alım yapılsın yapılmasın.. ben işleme devam ederim.. endeks-kchol-garan-dolar-opsiyon ve bir kaç diğer iyi şirket ile parayı döndürmeye devam..
    O zaman kimse şikayet etmesin..
    Way efendim düşmeyen borsa çıkmayan dolar diye..
    Belki de devlet borsanın ucuz olduğunu düşünüyordur..
    Para basıp alıyordur..

Haa sen short musunnnn..Üzgünüm..Para bende güç bende..

eee oldu mu?..

Not: sen derken...SEN değil..Genel manada konuştum..

Tekrar soruyorum..Ülke belki 6 ay içinde süper türbülans a girecek..Bunu KCHOL ün sahipleri mi bilir sen ben mi..
    Belki de ellerindeki malı yaslayıp dolara dönmenin peşindeler..

Herkes olaylara çok düz bakıyor ama borsacı tersden bakan adamdır..

7. hisse de vadeli huyum olsaydı kochol iyi fırsat verdi şuanda

basardım şortu

çoşkuda sat kardeşim öğrenemediniz bu işi

8.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Sonra KCHOL ün 2 amiral gemisi senelerdir sürünüyo..TUPRS ve ykbnk..
    KCHOL ucuz sa bunlarda ucuz demektir..

Tutup da holding de mal almak ne demek..?

Sen sürünenlerden mal al eğer ucuzlarsa..Holding zaten otomatikman fiyatlar bunu..
    Tuprasi aldıklarına koçlar bile pişman diyordu ya eleman Adam haklıymış . Geri alim bile yapmıyorlar tüpraşa...

Sayfa 192/1004 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292692 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •