Originally Posted by
gundwane
Manüpülasyon dur..
Yeri meri olması bişiyi değiştirmez..
Belki ülkede 10 gün sonra müthiş olaylar patlayacak KCHOL bu geri alım hikayesi ile malı şimdiden yaslıyor..
Düşünce de yerine koyacak..
Bilebilir miyiz bunu..
O zaman devlet de çıkıp benim borsam bu kadar etmez diyip para basıp 100 tane kağıttan mal alsın..
Kime göre neye göre ucuz..
Bana göre pahalı idi mesela (atıyorum)
Bu ucuz diyen adam bir noktada çıkıp benim hissem bu kadar etmez diyebilir mi..Der mi..
Derse açık açık mı der..Yoksa yabancı!! satışı kisvesi altında yurtdışı hesaplardan mı yapar..?
KCHOL un bu kadar hisseyi geri alabilecek parası var..
Ya mali durumu , planları bu işe uygun olmayan diğer şirketler..
Haksızlık olmuyor mu..
Para benim basar alırım sa durum..
Sende bu kadar para varsa piyasa neden buralarda değerliyor seni o zaman..
Her türlü manipülasyondur..
KCHOL istese tahtayı 70 tl de yapar..sen yapabilir misin?
6 ay 1 sene 10 sene içinde dünya ne halde olacak fiyatlar ne halde olacak ..Onlar mı daha iyi biliyor sen mi?
Mesela demi..
bu işler zaten yapılıyor.. yapılmamış gibi konuşmussun..
varlık fonu alımlarını duymadın galiba sen..onları biraz araştır son 1-2 yıldaki.. jöleli anahtar kelimesiyle..
diğer yandan..
hiç yapılmasın fiyatlar sürünsün.. benim işime gelir.. ucuza alırım diye düşünürüm.. şirket kar ettiği sürece.. bilanço takibimi yaparım. temettü de ödüyorsa.. ki ödüyorlar.. hesabı yapan parayı kazanır..
yani geri alım yapılsın yapılmasın.. ben işleme devam ederim.. endeks-kchol-garan-dolar-opsiyon ve bir kaç diğer iyi şirket ile parayı döndürmeye devam..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Yer İmleri