boşver abi kımse almasın daha iyi..kynin olduğu hisse gitmez...neyse burdan nosta abiyede selamlar ondada gözde varmış işi bilenler belli ..ykb tespitide güzel bence....:)
Printable View
%100 katılıyorum. Çok net hatırlıyorum tüpraş yazılarınızıda. Ben de 80 tl den bedava mal veriyorlar yazdığımda 40-60 a gelsin alırız yazanlar vardı. Oralara gelsin, o zamanda 20TL den almaya çalışırlar. Ruhu ayı olan adam hisse misse alamaz. Ucuzun ucuzu vardır der alamaz. Ben de ucuz bulduğum yerden girerim, gerisine bakmam...
Eregliyi 7-8 tl den aldım, o günden beri trade ederek taşımaya devam ediyorum. En son 17 altına sarktığında %100 kredi ile aldım. Öle bir noktaya geldi ki hesabımda günlük trade etmeme izin vermiyordu. Aracı kurumla pazarlıklar, ek kredi sistemleri tanımlamalar, bankada ki fonları aracı kuruma alarak ek kredi limiti açmalar... O şekilde mala boğulmuştum ama niye boğulmiyim, di mi? Bedava mala hayır mı diyelim, 15'e düşebilir diye mi bekleyelim :)
Buralarda kendime nefes aldırmak adına mecburen kredileri sattım artık ama hepsini satmam. Eregli bu fiyatlara çok ucuz...
https://i.hizliresim.com/b4camgm.png
yonca saatlik formasyonda belirttiğim 9.45 üzeri günlük kapanışlara gerekli ,
düşeni kırarsa 9.60-65 takip ediceğimiz bant
altın kapılarımız kan oldu tayfuuuun :)
erdemir palası boğaları çifter çifter mezbahaya yolluyor :plc: