Kivirmaya gerek yok diye dusundum😀
Printable View
Sacmaliyor resmen ,bugunki hareketi 2000 yilindaki buyuk cokusden onceki gibi geldi.ytd
S&P -1 Dow -0,25 iken nasdak nasıl -2,66 olabiliyor hatta ndxt -3,80 nasdak balonu patladı mı
OjT %5.8
Rpd %0.3
Nnf 5.21
Oph 3.77
Opb %2,890+
kub %4,771+
ija:+0,8 rpd:+0,29 iyiki bist +5 yapmış yav yoksa halimiz harapmış.
OPH’yi quagr alımı sebebiyle boşaltmayı düşünüyorum. Valör süresinde kaybetmemek için acelem yok, bu ayki dağılımı göreceğim. En büyük pozum olan 2 HSYF fonumdan biriydi, hissenin artışı da bu alımlara denk geliyor, umarım boşaltan da onlardır.
*Ftse değişikliğinde qua da varmış.
Arkadaslar hisse yogunda stopaj varmiydi
nasd** düşmüşken yabancı fonlara ekleme yapayım diyorsun ama dolar sürekli çıktığı için düşüşten faydalanamıyorsun, bistte bir düzeltme gelirse hisse fonlardan alayım diyorsun ama gelmiyor. nereye kadar çıkacak bunlar anlamadım gitti.
Ya bu dovizi sanki kasitli yukseltiyorlar
Ne oluyor da hergun yuzde 2-4 arasi cikiyor
Bir halt ols bir defada cikar sonra ivmesi duser
Doğru varlık sınıflarında olduğunuzu düşündüğünüz sürece kısa vade 1-2 puan farklara bakıp rakip fonlar arası dans etmek yapılacak en büyük yanlış bu dönemde.
Bist gibi sığ bir piyasada da fon övmenin de kimseye faydası yok. TCD den ders çıkarmak lazımdı.
Arkadaşlar bu fonlarda fazla anlamamıyorum bu gün aracı kurumu aradım spot tarafından gram altın almak istedigimi söyledim onlarda sadece vadeli tarafında var spotta yok dediler vadelide tehlikeli düşerse teminat tamamla derler aracı kurumdaki kişi sadece fon tarafından alabiliriz dediler fonun GLDTRF VE ZİRATBANKASIN ZGGOLDF SÖYLEDİLER SİZCE NE YAPMALIYIM beni aydınlatandan Allah razı olsun
İspatlanabiliyorsa sorun yok, zararınızı giderirler diye düşünüyorum. Telefon görüşmeleri de kayıt altında.
https://www.isbank.com.tr/iletisim-formu
Şuradan bir form doldurun, 20 gün içerisinde sonuçlandırmak zorundalar.
Sn juji ustad bu gunku tabloda
Degiskenler gozukmuyor
Size zahmet bi bakabilirmisiniz
Tşk.
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaslar
Sn juji nin tablosunda degiskenler sizde gozukuyormu bakabilirmisiniz
TŞK.
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Simdi duzelmisM2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.