Sayfa 959/1002 İlkİlk ... 459859909949957958959960961969 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 7,665 - 7,672 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1.  Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    IPB yarın show da yapabilir.Saç başta yoldurabilir.
    Bu arada GPG'de bu piyasada eksi yapmış.Twitter'da yönetici paylaştı.

Saygıar.
    Bu GPG ben alınca cozutuyor satınca coşuyor

2.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Bu GPG ben alınca cozutuyor satınca coşuyor
    Bu Gpg her gün eksi yazıyor ,zaar çıksın hemen çıkacağım. Ben fon mantığını anlamadım Avrupa borsalarına yatırım yapıyoruz diyor. Hem borsalar hem Euro coşuyor fon yine eksi.

3. İş Bankası yabancıları coşmuş.

IJC: %8.31
    IJZ: %8.26
    IPJ: %6,46
    ITP: %6.48
    IKL: %5.91
    IJP: %6.08
    IJB: %6.07

4.  Alıntı Originally Posted by eusebio Yazıyı Oku
    Merhaba; bankanın gerçekleştiremediği fon talimatlarında bir yükümlülüğü oluyor mu, sanmıyorum ana yine de tecrübeli arkadaşlara danışmak istedim.

IZB'de pazartesi öğlene kadar geçilen talepler, perşembe günkü fiyat üzerinden perşembe günü karşılanıyor. minimum 50.000 TL alt alış limiti var.
    İş Bankası üzerinden pazartesi talebimi girdim, bu fon için "şu kadarlık al" diyemiyorsunuz 50bin ve katları olmak zorunda. Bu sabah kontrol ederken, bankanın fonun geçen haftaki fiyatına karşı düşen kadar para bloklamış olduğunu, bloklanan paranın bugünkü fiyatla 50bin adede yetmediğini gördüm, arada kalan farkı da yatırım hesabına aktardım.

Akşam üstü Müşteri Temsilcisi aradı, "talep karşılanamamış, ancak hesabınız müsait, onaylıyorsanız alıyoruz" dedi. Onayladım.
    Ayrıca olayın yazılım hatası olduğunu, aslında fonun son fiyatının %20 fazlası üzerinden bloklama yapması gerektiğini, hatayı bildireceğini de ekledi.

İşlemin gerçekleşeceğine inandım, hesaba ek para aktardığıma sevindim. Amaa;
    az önce baktığımda; talep iptal edilmiş, bütün para yatırım hesabına geri dönmüş.

Şimdi bu durumda ben su mu içeceğim sadece; yoksa İş Bankası bir telafi gerçekleştirmek zorunda mı?

Çok teşekkürler
    Bir sonuç alırsan bana haber ver lütfen.O civivli gün 22.11 de kardeşime 500K bir portföy yaptım, 3 gün sonra o günün fiyatlarıyla geldi fon.15000tl kayıp var normal gerçekleşmeye göre.İptali anlarım da 3 gün gecikmeyle fon alımı nasıl olur.İlk defa gördüm böyle bir şey.

5. İş bankası yabancı fonlar 1 gün geriden(işlrm yaptığı borsa) ama bugunun kur farkıyla hesaplanıyor

Yarın eksi yapabilir %2 nin üzerinde kur farkı olmaz ise
     Alıntı Originally Posted by eusebio Yazıyı Oku
    İş Bankası yabancıları coşmuş.

IJC: %8.31
    IJZ: %8.26
    IPJ: %6,46
    ITP: %6.48
    IKL: %5.91
    IJP: %6.08
    IJB: %6.07
    Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Dolar değil Çin yuanı almak lazımmış.
    https://www.memurlar.net/haber/10058...-kaybetti.html

Hatta İran Riyali de alsak olurmuş.

7.  Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    Bu Gpg her gün eksi yazıyor ,zaar çıksın hemen çıkacağım. Ben fon mantığını anlamadım Avrupa borsalarına yatırım yapıyoruz diyor. Hem borsalar hem Euro coşuyor fon yine eksi.
    bu fon yönetiminin geçmişte de saçma sapan inadı yüzünden çok yatırımcı kaybetmişti.Kazanmaları tamamen şans bu forumdaki bir çok yatırımcı bu fondan çok daha başarılıdır.

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 959/1002 İlkİlk ... 459859909949957958959960961969 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •