yasak değil mi?
Printable View
SHORT,pismanliktir.Bunu bir aydır söylüyorum
Short demek SPK yi karşına almak demektir.
Tvf destekli operasyon var.Teknik saçma hale geldi.2.5 dolara kadar gitse kim ne der.Ama 2 taban olsaydi,Brüt takas yaparlardı..
Vob,yapmayın hele short asla..
Adamlar her hafta %10 yapıyor.. 4.000 , bist100 için bir hafta yeter.
Zaten buradakilerin %90 i 3/5 jetonla gidiyor..
sıkıysa 100 kontrat sokun..hemen çarparlar
. makası aleyhine 60 puan artırır..
Mehmetabi gibi oldum.sabah namazına müteakip kamu hizmeti..😀😀😀
Abkayı severim her ne kadar benle didişse de son dönemde
Abkanın durumunu iyi görmüyorum .
İyi borsacıdır iyi vobcudur lakin zengin olacak cesareti yoktur . Bana göre
Bu son dönem de de çok gergin millet paraları katlarken istediği olmadı die
Hayırlısı olsun abkacım
Sözleri toparlarsak para zenginlik cesurları sever .
Kendisine ralli başlamadan öncede demiştim abka sen zengin olamazsın die
Bozkurtu her geçen gün beğeniyorum
Bozkurt’un ilerki dönemler de zengin olacağını düşünüyorum
Ben fakirliği seviyorum thebigshort.😀
Son haftalarda yaptığım long pozisyon ve hisse alımıyla durumu düzeltim.
Ama zenginlik nerede?
Ne varsa hissede var
Forumun belkide tek longcusuna ,cesaret yok diyorsun...4000 lik vobda ancak cesurlar long olur...😀
açılışta panik yapan ya da gereksiz coşku yapanları avliyordum. viop için açılış seansı... ilginç...
ama viop endeks 18.10'dan sonra tuhaf hareket ediyordu şimdi pay vadeliler için de bu fazladan 5 dakika güzel olacak. çünkü 18.08-10 arası kapanışı fiyatlıyorlar 18.10-15 arası sonraki günü
Bazı şeyleri büyük traderlar engelliyor, bir çok şeyi bankalar engelliyor, kimse kurulu düzeninin bozulmasını istemez (mesela hisse fiyatlarında kuruş 3 hane olacak dendi kaç yıldır yapılmıyor. sıfır faiz hedefinde önemli bir engel)
Normalde sabah ilk defa borsaya girecek ve minimum risk ile çalışmak isteyen kişiye göre düzenlemeler olmalı.
Bir hissenin endeksden daha iyi getireceğine inandın açılış senasında hisseye alım endekse satım gönderip aynı anda başlayabilmen gerekir.
Mevcut durumda bu işi blok olarak yapmak zor, herkesin robotu vs'si yok ayrıca sürekli ekrana bakmak istemeyebilir.
Bu tip şeyler aşırı riskli çalışmak isteyene engel değil, tam tersine derinlik artar.
https://i.hizliresim.com/1z9iuia.jpg
Bugün aylık usd olarak fibo oranlarına baktım
Madem bu olağan dışı bir durum
büyük resme bakmak lazım
madem bu kadar büyük hacimlerle hareket oluyor
daha gideceği yer olmalı
ama düzelterek
ama direk
https://twitter.com/yemekci53/status...8sbnNDmvb4shEg
VOB da arbitrajci can vereceği gün at fava bekle
Teminat bulanlar ay sonuna kadar dayanır ise arbitraj uzlaşma ile kapanır... Adios
Hulogg robotla arbitraj yapıyorum diyen ahali
Ornek
10.000=kontrat vak da cort açıp spot taşıyan buraya kadar can vermedi ise
700.000 cort teminatına ilave yeni teminata göre 500.000 daha yatırması lazimm
Efendim biz bu işin piriyiz %4000 patlamış teminat emme biz biliyoruz VOB yapıyoruz robotla.
Yatir dayı
Dost ülkelerden destek alarak, MB rezerv biriktiriyormuş..[emoji846]
Tayyip Erdoğanın dünkü konuşması..
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Patlayacak arbitraj nasıl sürdürebilir parası yoksa
Spot mali azaltip VOB da cort kapatması lazım.
Spora satış Voba alış müşterisi oluştu..
Selametle
Ornwgi açalım
4.30 dan 1 milyon lot vakbn aldın
4.50 dan enayi vobda fiyattan alıyor idi arbitraj imkanı müthiş..
5 milyon paran var full bastın
Hisse 12.30 oldu 12.3 milyon ediyor
VOB hesabı 8 trilyon zararda.
8 trilyon para yatırmış bulmuş olman lazım arbitraji sürdürebilmek icin.
Eee risksiz di hani 5 trilyon paramız vardı 200 bin temiz kazanacaktık..
VOB YAPMAYİN
Değerli Yatırımcımız,
12 Eylül 2022 Pazartesi gün başından itibaren
VİOPta Banka hisseleri ve XLBNK kontratlarında %100 ek teminat, diğer ürünlerde %50 ek teminat uygulanacaktır.
VİOP kontratlarında, piyasa koşullarından kaynaklı çift yönlü fiyat oynaklığı,
sert hareketler, spot fiyatlar ile Vadeli İşlem Sözleşmeleri fiyatı arasındaki fiyat ilişkisinde sapmalar ve piyasa kapanışı ile piyasa açılışı arasında normal dışı fiyat boşlukları(GAP) yaşanabilir.
(MARBAŞ gelen)
pazartesi final günü mü?? %+5 açılış ?
Ntv de milli basketbol maçı var fransa ile şuan. Duymayan haberi olmayan basketbol severlere duyurulur.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir hisseyi aldın, sonra o hissede short açtın senden ayrıca teminat vs istenmemesi lazım, hatta başlangıç kontrat ücreti filan da gereksiz.
Ama x hissesinde short açtın senden farklı oranlarda teminat isteyebilirler hatta %400 teminat diyebilirler hatta sadece x hissen var ise short açabilirsin deme hakları var, ismi üzerinde aracı kurum.
Long için maksimum %100 nakit teminat istenebilir.
Bazı şeyleri belirlerken gerçekçilikten uzaklaşmamak lazım.
Ama bazen abuk subuk kurallar uyduruluyor o anki sorunu çözmek üzere.
Bu finans işini icat edenlere saygı duymak lazım. Adam hiçbir değeri olmayan parayı icat ediyor ve de değerli hale getirtiyor o da yetmiyor diyor ki bunu kredi ile kısa sürede kullanabilirsin , o da mi yok elinde olmayan bir hisse veya herhangi bir zimbirtiyi satabilirsin diyor. Hiçbir şey etmeyen birşeyin uc bes turevini alıyor ama senin beceremeyecegini bildiğinden üç beş integrali ile geri alarak seni borclandiriyor.
Türev piyasalar tüccarların gelecek hasadı şimdiden rezerve etme olayından tamamen soymak üzere bir olaya nasıl dönüşmüş. Tebrikler
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İthalat ve ihracat farklı şeyler, ithalatçının ve ihracatçının yükümlülükleri farklı, bankalar ile ilişkileri farklı.
Hisse ticaretinin de ondan farkı yok. Alım sözleşmesi farklı bir şey, satım sözleşmesi farklı bir şey. Düzenlemelerde dikkat edilmesi gerekir.
İlk VİOP işinde çok büyük para kaldırcaktım. Ben endeks satım sözleşmesi almak istiyorum. Ekrandaki açıklamalar kafa karıştırıcıydı, neyin ne olduğunu anlamak için 1 işlem yaptım meğer long olmuşum. Ertesi gün tekrar tersini denedim emin oldum, sonra bunu pazartesi yaparız derken hafta sonu Gezi olayları oldu.
Yok ben VOB yapmayın demedim hiç.
Bu iş insanın tüm zamanını alır, emekliye göre.
Ama iyileştirilir ise herkes yapabilir. ABD'de yazı tura atmak veya maymunlara hisse seçtirmek daha karlı deniyor. Sistem oturmuş senin kendi uyanıklığın ile veya para gücün ile kazanma imkanı veya arbitraj vs yapacak imkan kalmamış, o anki fiyat ne ise o doğru oluyor ve tüm informasyon fiyatın içinde oluyor.
Emmi ben normalde büyük rakam arbitraj yapıyorum tek kağıtta emme dolar bazlı grafikler sıfıra düşmüş kagitlar sıfıra düşmüş durumda bir çok kez yazdim.
Oturdum düşündüm dayı kağıtlar sıfıra gelmiş şimdi ya bı dolar TL duzelecek ya kağıtlar uçacak artbitaj yapsak risk inanılmaz üç kuruş için paralarz. Ee risk ise malum.
Ne yapacaz beton döktüm dayı hesaba..
Allah a şükür halen ayaktayiz
VOB yapsak risksiz arbitraj diye aklımızı yitirmistik
VOB YAPMAYİN
Mayısta arbitraji bıraktım dayı ve yazmıştım bu market bildiğiniz market değil 100.000 inip çıkabilir diye .
Dayı müşteri kazanmak icin reklam yapanlara ganmayin hayatınız gayar..
Market 100.000 200.000 yukarı assa hareket etmeye devam ihtimali buz gibi.
VOB YAPMAYİN asla basaramazsiniz
Temmuz asgari ücret zammı ile doların tabutuna bir çivi daha çakıldı
Brüt ücret 6471 TL oldu.=355 dolar civarı bu kurla.
Dolar 9 olsa 710 dolar olacak ki daha önce hiç olmamış..
Velhasıl dayı yeni normale bakıp selavat getir Allah büyüktür kaderden kaçılmaz.
Dolar dusecek 10 lira olur yoksa ev kirasi odenemez hale gelir . Disarida ki butun dolarlari iceri aliyorlar reis buyuk operasyonda zaten graf da hersey şişmiş . Secime giderken reis gerekeni yapar . Hazineyide rahatlatr kkm farki odemeden . Akıllı olun
abi bu da yeni kampanya oldu valla. arbitraj yapmış çıkmaza girmiş örnekteki olay. VOB yapma değil arbitraj yapma diyeceksin.
teminat arttı ama o fiyatlardayken 1000 lot alacağın parayla 7000 lot vakıf alıp arkana yaslanacaksin. fazla kalam paran da faiz getirip vade farkını bir miktar kapatacak. sonra kademeli bir şekilde poz kapatıp son kalanı da stop seviyesine baglayacaksin. olay bu. dönünce de aynısını tersten yapacaksın.
valla 2009 2022 13 yıl olmuş. sistemi oturtursan herifin algoritması sana işlemez...
Reis secim icin herseyi yapar . Dolarada basar gerekirse secimide yapmaz . Milli yerli tl miz ve rublemiz var . Dolar alanlara son kazigi atacak reis . 10 lira olsun herkes aval aval baksın .yasa reis
Evet ev kirası şu an gündemleri zaten :) 1 günde yükseldi zaten kiralar. Müteahhitler için değil de halk için konut yapacak. Bakalım kaç liradan ve KİMLERE satılacak...
Dolar 10 lira olursa dolar bazlı asgari ücret kaç dolar olacak ve ülkemizde ucuz işçilik var diye övünen ! iktidar buna müsade eder mi :)
Reis operasyonda değil. Dolar borçlarını ödemek ve seçime kadar doların 20 lira üstüne çıkmaması için upraşıyır.
Derdi sizin kira değil yani :) En kötü halkın sarayı denilen yerden 1 er oda verir ihtiyacı olanlara
11/12 yi anlarım da 9 nereden buldunuz? Vallahi bugün olması için çok ekstrem şey olması gerekiyor o da Türkiye den kaynaklanan bir durum olmaz. Grafiğe bakınca olmaz demiyorum ama sonra kicim acikta kalmis herhalde diyorum. Böyle hareket olsun satmaya fırsat verirse elimde ne var ne yok satarım 500/600 den komple altın alır dibe köşeye bir yere saklanırim. Hayra alamet görmem.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cevre bakanmz bugun uni ogrencileri artk kira yerine ev alacak dedi . Kiskananlar catlasin . Asgari ucrrtliler ev alacak dedi . Dolar 10 lira olursa insaat maliyetleri duser herkesde ev alir .
Reis gerekeni yapack dolarcilar bakacak 😍😍😍
Reis dediğiniz Sedat Peker mi?
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.