Arama sonucu : 7998 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop XLIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by DBazli Yazıyı Oku
    Hulogg robotla arbitraj yapıyorum diyen ahali
    Ornek
    10.000=kontrat vak da cort açıp spot taşıyan buraya kadar can vermedi ise

700.000 cort teminatına ilave yeni teminata göre 500.000 daha yatırması lazimm

Efendim biz bu işin piriyiz %4000 patlamış teminat emme biz biliyoruz VOB yapıyoruz robotla.

Yatir dayı
    Bir hisseyi aldın, sonra o hissede short açtın senden ayrıca teminat vs istenmemesi lazım, hatta başlangıç kontrat ücreti filan da gereksiz.

Ama x hissesinde short açtın senden farklı oranlarda teminat isteyebilirler hatta %400 teminat diyebilirler hatta sadece x hissen var ise short açabilirsin deme hakları var, ismi üzerinde aracı kurum.

Long için maksimum %100 nakit teminat istenebilir.

Bazı şeyleri belirlerken gerçekçilikten uzaklaşmamak lazım.

Ama bazen abuk subuk kurallar uyduruluyor o anki sorunu çözmek üzere.
    Son düzenleme : ariston; 10-09-2022 saat: 14:09.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bir hisseyi aldın, sonra o hissede short açtın senden ayrıca teminat vs istenmemesi lazım, hatta başlangıç kontrat ücreti filan da gereksiz.

Ama x hissesinde short açtın senden farklı oranlarda teminat isteyebilirler hatta %400 teminat diyebilirler hatta sadece x hissen var ise short açabilirsin deme hakları var, ismi üzerinde aracı kurum.

Long için maksimum %100 nakit teminat istenebilir.

Bazı şeyleri belirlerken gerçekçilikten uzaklaşmamak lazım.

Ama bazen abuk subuk kurallar uyduruluyor o anki sorunu çözmek üzere.
    Çok güzel dayı demekki sende arbitrajci diye bişey yok VOB ne işe yarıyor VOB YAPMAYİN diyorsun doğru mu

3.  Alıntı Originally Posted by DBazli Yazıyı Oku
    Çok güzel dayı demekki sende arbitrajci diye bişey yok VOB ne işe yarıyor VOB YAPMAYİN diyorsun doğru mu
    Yok ben VOB yapmayın demedim hiç.

Bu iş insanın tüm zamanını alır, emekliye göre.

Ama iyileştirilir ise herkes yapabilir. ABD'de yazı tura atmak veya maymunlara hisse seçtirmek daha karlı deniyor. Sistem oturmuş senin kendi uyanıklığın ile veya para gücün ile kazanma imkanı veya arbitraj vs yapacak imkan kalmamış, o anki fiyat ne ise o doğru oluyor ve tüm informasyon fiyatın içinde oluyor.

4. İlk VİOP işinde çok büyük para kaldırcaktım. Ben endeks satım sözleşmesi almak istiyorum. Ekrandaki açıklamalar kafa karıştırıcıydı, neyin ne olduğunu anlamak için 1 işlem yaptım meğer long olmuşum. Ertesi gün tekrar tersini denedim emin oldum, sonra bunu pazartesi yaparız derken hafta sonu Gezi olayları oldu.

5.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    İlk VİOP işinde çok büyük para kaldırcaktım. Ben endeks satım sözleşmesi almak istiyorum. Ekrandaki açıklamalar kafa karıştırıcıydı, neyin ne olduğunu anlamak için 1 işlem yaptım meğer long olmuşum. Ertesi gün tekrar tersini denedim emin oldum, sonra bunu pazartesi yaparız derken hafta sonu Gezi olayları oldu.
    Emmi ben normalde büyük rakam arbitraj yapıyorum tek kağıtta emme dolar bazlı grafikler sıfıra düşmüş kagitlar sıfıra düşmüş durumda bir çok kez yazdim.

Oturdum düşündüm dayı kağıtlar sıfıra gelmiş şimdi ya bı dolar TL duzelecek ya kağıtlar uçacak artbitaj yapsak risk inanılmaz üç kuruş için paralarz. Ee risk ise malum.

Ne yapacaz beton döktüm dayı hesaba..

Allah a şükür halen ayaktayiz

VOB yapsak risksiz arbitraj diye aklımızı yitirmistik

VOB YAPMAYİN

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •