Sayfa 964/1000 İlkİlk ... 464864914954962963964965966974 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 7,705 - 7,712 arası.

Konu: Viop XLIII

1. İthalat ve ihracat farklı şeyler, ithalatçının ve ihracatçının yükümlülükleri farklı, bankalar ile ilişkileri farklı.

Hisse ticaretinin de ondan farkı yok. Alım sözleşmesi farklı bir şey, satım sözleşmesi farklı bir şey. Düzenlemelerde dikkat edilmesi gerekir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. İlk VİOP işinde çok büyük para kaldırcaktım. Ben endeks satım sözleşmesi almak istiyorum. Ekrandaki açıklamalar kafa karıştırıcıydı, neyin ne olduğunu anlamak için 1 işlem yaptım meğer long olmuşum. Ertesi gün tekrar tersini denedim emin oldum, sonra bunu pazartesi yaparız derken hafta sonu Gezi olayları oldu.

3.  Alıntı Originally Posted by DBazli Yazıyı Oku
    Çok güzel dayı demekki sende arbitrajci diye bişey yok VOB ne işe yarıyor VOB YAPMAYİN diyorsun doğru mu
    Yok ben VOB yapmayın demedim hiç.

Bu iş insanın tüm zamanını alır, emekliye göre.

Ama iyileştirilir ise herkes yapabilir. ABD'de yazı tura atmak veya maymunlara hisse seçtirmek daha karlı deniyor. Sistem oturmuş senin kendi uyanıklığın ile veya para gücün ile kazanma imkanı veya arbitraj vs yapacak imkan kalmamış, o anki fiyat ne ise o doğru oluyor ve tüm informasyon fiyatın içinde oluyor.

4.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    İlk VİOP işinde çok büyük para kaldırcaktım. Ben endeks satım sözleşmesi almak istiyorum. Ekrandaki açıklamalar kafa karıştırıcıydı, neyin ne olduğunu anlamak için 1 işlem yaptım meğer long olmuşum. Ertesi gün tekrar tersini denedim emin oldum, sonra bunu pazartesi yaparız derken hafta sonu Gezi olayları oldu.
    Emmi ben normalde büyük rakam arbitraj yapıyorum tek kağıtta emme dolar bazlı grafikler sıfıra düşmüş kagitlar sıfıra düşmüş durumda bir çok kez yazdim.

Oturdum düşündüm dayı kağıtlar sıfıra gelmiş şimdi ya bı dolar TL duzelecek ya kağıtlar uçacak artbitaj yapsak risk inanılmaz üç kuruş için paralarz. Ee risk ise malum.

Ne yapacaz beton döktüm dayı hesaba..

Allah a şükür halen ayaktayiz

VOB yapsak risksiz arbitraj diye aklımızı yitirmistik

VOB YAPMAYİN

5. Mayısta arbitraji bıraktım dayı ve yazmıştım bu market bildiğiniz market değil 100.000 inip çıkabilir diye .

Dayı müşteri kazanmak icin reklam yapanlara ganmayin hayatınız gayar..

Market 100.000 200.000 yukarı assa hareket etmeye devam ihtimali buz gibi.

VOB YAPMAYİN asla basaramazsiniz

6. Temmuz asgari ücret zammı ile doların tabutuna bir çivi daha çakıldı

Brüt ücret 6471 TL oldu.=355 dolar civarı bu kurla.

Dolar 9 olsa 710 dolar olacak ki daha önce hiç olmamış..

Velhasıl dayı yeni normale bakıp selavat getir Allah büyüktür kaderden kaçılmaz.

7. Dolar dusecek 10 lira olur yoksa ev kirasi odenemez hale gelir . Disarida ki butun dolarlari iceri aliyorlar reis buyuk operasyonda zaten graf da hersey şişmiş . Secime giderken reis gerekeni yapar . Hazineyide rahatlatr kkm farki odemeden . Akıllı olun

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
     Alıntı Originally Posted by DBazli Yazıyı Oku
    Ornwgi açalım

4.30 dan 1 milyon lot vakbn aldın
    4.50 dan enayi vobda fiyattan alıyor idi arbitraj imkanı müthiş..

5 milyon paran var full bastın

Hisse 12.30 oldu 12.3 milyon ediyor
    VOB hesabı 8 trilyon zararda.

8 trilyon para yatırmış bulmuş olman lazım arbitraji sürdürebilmek icin.

Eee risksiz di hani 5 trilyon paramız vardı 200 bin temiz kazanacaktık..

VOB YAPMAYİN
    abi bu da yeni kampanya oldu valla. arbitraj yapmış çıkmaza girmiş örnekteki olay. VOB yapma değil arbitraj yapma diyeceksin.

teminat arttı ama o fiyatlardayken 1000 lot alacağın parayla 7000 lot vakıf alıp arkana yaslanacaksin. fazla kalam paran da faiz getirip vade farkını bir miktar kapatacak. sonra kademeli bir şekilde poz kapatıp son kalanı da stop seviyesine baglayacaksin. olay bu. dönünce de aynısını tersten yapacaksın.

valla 2009 2022 13 yıl olmuş. sistemi oturtursan herifin algoritması sana işlemez...
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

Sayfa 964/1000 İlkİlk ... 464864914954962963964965966974 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •