sabah +gapı yedi
Printable View
sabah +gapı yedi
piyasalarımızda en iyi işleyen orta vadeli formasyonlar, ÇANAK FORMASYONLARI ve benzerleridir.
ben hayal gormuyorum net rakam vereyım.....1550...yukarı kıramazsa......ay sonu ...142...beklerım......sure 24 gun...vıopta da...138.140 eder....ama şart 155 ustune gıdermı....her zaman olacak dıye bırsey yok.....ben ortalamalara gore....bar boylarına gore konusuyorum....bu ay herhangı bır gun feyk olmazsa 155ustu benım senaryom çöp olur...
15 kademe oldu kar öğlen olmadan selocan bizi diskoya götür...
bu arad bar boyu için bı 163 500 gormesı lazım....bende de öyle gozukuyor....öğle arası olabılır
vıoptakı rakam yanlış olmuş....148 150 olacaktı...
size kolay gelsin.ALLAH hayallerimize ulaştırsın:)
Dolarda 7.08 kırılırsa 6.80-85 yolculuğu başlar bana göre:wave:
ıkı vade arası 800....hatta 700 oluyor...bu vadede bırseyler yapmaya calısıor
birbirimizi daha iyi anlamak için ben kendi adıma burada yazıp çizen kim olursa olsun ne kadar tecrübeli olduğunu bilmediğim için üzerinde durmadan okur geçerim. ama çok fazla hoplayıp zıplayanı ise henüz istenilen kıvamda pişmemiş olarak görüp ne laf sokarım nede polemiğe girerim. kimse ile polemiğe girmemem bunun kanıtıdır. onun için benim yorumlarımı kimsenin üzerine alınmasına gerek yok...
Dolar kontratı makaslarını da aşağı çektiler demek ki herkes long tarafında. Düne kıyasla nisan vade 3 kuruş, mart vade 2 kuruş aşağıda işlem görüyor. Geçen haftadan beri de nisan vadeyi toplamda en az 6-7 kuruş aşağı çektiler.
1610 den şort açan arkadaş 3 gündür kayıp...
Pozisyonu tuttuğunda günde 50 entry giriyordu, palayı şöyle dövdüm böyle dövdüm diye...
Terste kalınca ara ki bulasın...
Bitikşort nickinde bir arkadaş vardı...
1435 - 1450 aralığında gelip şort açtı yükselişten önce...
Kafasına 30.000 puanı yiyince 2 ay rahat yazmadı...
1720 düşüşünden hemen sonra gelip yazmaya başladı iyi dövdüm palayı falan diye...
Allah akıl fikir versin ne diyelim...
Bu forumu kırk yılda bir okuyanlar bunları görmez ama benim gibi satır satır okuyanların külahına anlatırsınız ancak...
hocam zor bir durum.....ne yapsınaşağı gelmesini bekliyor.....bekliyor oda çorbayı içmek için.....
Şu Bağaziçindeki olaylar ne alemde....asıl tedirginlik o tarafta olaylar yayılır mı.....ona bakmalı.....içişleri bakanı da sert çıktı onlara.....tepki ne olur.....bazen borsa bu olayları öteliyor.....
Ümraniye sanayiden makinaları getirdim YONCA için :)
9.92 ilk giriş tamam
9.86 stoploss bölgem
bende en çok sayfaya girer girmez ky ye faydamız olsun diye kolları çemreyip girişene gülüyorum:) aha geldi bi malkoçoğlu daha nasıl kılıç sallıyor, nasıl kılıç tutuyor, diye takibe alıyorum:)
Durum zor, kabul ediyorum, inan kimsenin terste kalması/zarar etmesinden zevk almıyorum...
Benim eleştirdiğim davranış biçimi...
Yürek yemiş hissinden sonra ortadan buharlaşılması...
Gelse şurda stop oldum veya olmadım dese terste kaldım, yanıldım dese sorun yok...
Aynı tipler bir sonraki 500 puan alışında aynı davranışları sergiliyor çünkü...
Emekle kazanılan paraların burda heba edılmesıne uzuluyorum.Dolar bu dolar dolar bosalır ,ekonomı pıg yaptı,Almanya bızı kıskanıyor,(dıs gucler saldırıya gectı dolarla terbıye edılmek ıstenıyoruz)bu fakır papazı vermez bu can bedende oldugu surece.Gozler kulaklar neler gordu duydu.125 mılyar eksı rezerv totalde 200 mılyar usd kayıp soylenenlere gore fınal kayıp bakan.ey chp ey kılıcdaroglu sıyasetı sonuc 8.50 gosterılen kasıtlı usd ve asıl sımdı yukarı gıtmesı gereken usd an ıtıbarı 7.08 tl ye gelmıs olan bır durum.Bızlerde suraya gelırse gıderse falan fılan kendımızı avutmaca soygun var az degıl allah coluk cocugumuzu korusun.sabah ne vardı 10 barem yukardan garantı basladı sorada 15 barem gerı gekdı.soygun var dıkkat helekı vadelıye yenıler temınata dıkkat fazla acmayın makas testere fena.
Öyle sayın ABKA, bir nevi işimiz bu aslında...:)
Bu karmaşık piyasanın içindeki tutarlılıkları/tutarsızlıkları bulup bunları paraya dönüştürmeye çalışıyoruz...
Haliyle tutarsızlıkları analiz etmek bir zamandan sonra otomatiğe bağlıyor...
Bakmayın bazen dayanamayıp ifşa ediyorum, yoksa 10 misli ifşa etmediklerim var...
Ilginç, endeks sabit ama havacıların maşallahı var
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mesela bana göre en büyük thebigbatık şu an halen aramızda...
Halen aktif bir şekilde yazıp millete akıl veriyor, piyasa şöyle düşecek, böyle düşecek diye...
İki kere çok kallavi batışına şahit oldum, bakın terste kalma demiyorum, bildiğiniz batma...
İlkinde 45.000 ikincisinde 23.000 puan terste kaldı bana mısın demiyor...
Şimdi diyeceksiniz ki 45.000 puan terste kalan adam nasıl yazıyor ??? Ben de onu anlamıyorum yazıyor işte...
Kimse de demiyor ki ya hu arkadaş sen ikidir batıyorsun hayırdır diye...
Allah akıl fikir versin ne diyelim...
Havayolundan 15 kademelik bir hareket geldi bakalım devamına...
hacim çok düşük. sebebini bilen var mı?
yeni açtım terminali.
Hep tek yönlü yazandan.
Tepeden sattım dipten aldım diyenden.
Hep aynı karakterde olandan.
Her zaman kar edenden hep kazanandan.
Gerçek Trader olmaz.
Geçiniz bu insanlar hakkında konuşmak bile anlamsız.
Teknik bilgim iyidir spot piyasada güzel hisse bulurum ama gün içi trade bana göre değil kaybettiğim gibi kazansamda komisyona gidiyor gir çıkla çoğu. Ama bilmediğimi de dili davranışı duruşu iyi olana sormaya da çekinmem. ABKA ya özelden yazdım tavsiye istedim. Forum mantığı budur. Burada yazanların bazıları bitik tipler tek sorun kendilerinin de farkında olmaması. Benim yıllar önce yaptığım dipten tepeden almaya çalışmalar hep kazanmaya çalışmalar. Aynı gün zarı çıkarmalar düştükçe almalar çıktıkça satmalar bu arkadaşlar daha çok kaybedecekler ama gün gelecek az konuşup iki yönlü plan yapmayı öğrenecekler.
Bu şahısların gerçekten pozisyon taşıdığına inanıyormusunuz ?... :kmk:
Ben 15-20 kontratla kendi derdime düşüyorum, bazısı canlı yayın yapıyor. (Benim kapasitem düşük olabilir orası da var)
Bir de "Crash otobanda" sloganıyla her gün yazan "BOSPOROS" vardı. 6 Kasım 2020 tarihine kadar aralıksız her gün defalarca yazdı.
Bunlar olacak...
TVF Genel Müdürü Sönmez'in Açıklamaları
Sönmez, THY'nin Koronavirüs Salgını döneminde likiditesini çok iyi yönettiğini, dış fonlamaya ihtiyaç duymadığını ifade etti. Dolayısıyla TVF'nin Şirket'in finansal yönden desteklemek, sermaye artırımı yapmak gibi bir planının olmadığını söyledi. Mevcut durumda bir sermaye desteğine ihtiyacının olmamasını THY için olumlu değerlendiriyoruz. Önümüzdeki dönemde aşılama ile mobilitenin artması ile birlikte THY'nin yolcu trafiğinin kademeli olarak artacağını tahmin ediyoruz. Ancak olumlu yöndeki beklentiler, aşılamanın yaygınlaşma hızı ve mutasyon haberleri dolayısıyla, kısa vadede hissenin göreceli performansına yansıyamayabilir.