Sayfa 973/1004 İlkİlk ... 473873923963971972973974975983 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 7,777 - 7,784 arası.

Konu: Viop - XXX

1. Bitikşort nickinde bir arkadaş vardı...

1435 - 1450 aralığında gelip şort açtı yükselişten önce...

Kafasına 30.000 puanı yiyince 2 ay rahat yazmadı...

1720 düşüşünden hemen sonra gelip yazmaya başladı iyi dövdüm palayı falan diye...

Allah akıl fikir versin ne diyelim...

Bu forumu kırk yılda bir okuyanlar bunları görmez ama benim gibi satır satır okuyanların külahına anlatırsınız ancak...

Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    1610 den şort açan arkadaş 3 gündür kayıp...

Pozisyonu tuttuğunda günde 50 entry giriyordu, palayı şöyle dövdüm böyle dövdüm diye...

Terste kalınca ara ki bulasın...
    hocam zor bir durum.....ne yapsınaşağı gelmesini bekliyor.....bekliyor oda çorbayı içmek için.....
    Şu Bağaziçindeki olaylar ne alemde....asıl tedirginlik o tarafta olaylar yayılır mı.....ona bakmalı.....içişleri bakanı da sert çıktı onlara.....tepki ne olur.....bazen borsa bu olayları öteliyor.....

3.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Havayolu enteresan duruyor, sanki 12.30 üstü birşeyler deneyebilir...

CREDİT hazretleri tahtamıza teşrif ederlerse bir 12.80 kalkışması olabilir THY' de...

Bakalım heyecanla izliyoruz...

4. Ümraniye sanayiden makinaları getirdim YONCA için

9.92 ilk giriş tamam
    9.86 stoploss bölgem

bende en çok sayfaya girer girmez ky ye faydamız olsun diye kolları çemreyip girişene gülüyorum aha geldi bi malkoçoğlu daha nasıl kılıç sallıyor, nasıl kılıç tutuyor, diye takibe alıyorum
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    risk management olarak 7.25 mart vadeli 100 kontrat long actik
     Alıntı Originally Posted by Stoxx50 Yazıyı Oku
    Dolar kontratı makaslarını da aşağı çektiler demek ki herkes long tarafında. Düne kıyasla nisan vade 3 kuruş, mart vade 2 kuruş aşağıda işlem görüyor. Geçen haftadan beri de nisan vadeyi toplamda en az 6-7 kuruş aşağı çektiler.
    yatırım tavsiyesi değildir

7.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    hocam zor bir durum.....ne yapsınaşağı gelmesini bekliyor.....bekliyor oda çorbayı içmek için.....
    Şu Bağaziçindeki olaylar ne alemde....asıl tedirginlik o tarafta olaylar yayılır mı.....ona bakmalı.....içişleri bakanı da sert çıktı onlara.....tepki ne olur.....bazen borsa bu olayları öteliyor.....

Durum zor, kabul ediyorum, inan kimsenin terste kalması/zarar etmesinden zevk almıyorum...

Benim eleştirdiğim davranış biçimi...

Yürek yemiş hissinden sonra ortadan buharlaşılması...

Gelse şurda stop oldum veya olmadım dese terste kaldım, yanıldım dese sorun yok...

Aynı tipler bir sonraki 500 puan alışında aynı davranışları sergiliyor çünkü...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Bitikşort nickinde bir arkadaş vardı...

1435 - 1450 aralığında gelip şort açtı yükselişten önce...

Kafasına 30.000 puanı yiyince 2 ay rahat yazmadı...

1720 düşüşünden hemen sonra gelip yazmaya başladı iyi dövdüm palayı falan diye...

Allah akıl fikir versin ne diyelim...

Bu forumu kırk yılda bir okuyanlar bunları görmez ama benim gibi satır satır okuyanların külahına anlatırsınız ancak...
    Ne güçlü hafıza,Maşallah

Desene ''BİRİ BİZİ GÖZETLİYOR'' ARTIK DAHA DİKKATLİ YAZALIM.

ama dediklerin doğru..ya poz. yazma yada sahip çık..

Sayfa 973/1004 İlkİlk ... 473873923963971972973974975983 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •