............
Alıntı:
Ünlü ekonomist Nouriel Roubini, seçimi Erdoğan'ın kazanması halinde Türkiye'de 'topyekun bir kur ve finans kriz' olabileceğini söyledi.
Printable View
Yav ırsızı biliyoruz ırsız, ümit özdağ 6 aydır uyarıyor bunlar ırsıuz diye, ama siz yıok caanım herşey kontrol altında anketler %60 diyorsunuz. Sonra çıkıp bunlar ırsız diyorsunuz. Sanki ırsız olduğunu bu seçimde anladınız..
Dha öncede yzdım, insan, kendine en çok güvendiği anda kaybeder. anketçilere bi hesap soracakmısınız?
Walal ben onu bunu bilmem...Sistemde şaibe olduğu kesin diye düşünüyorum...Hiçbir parti ile ne organik ne de bir makam mevki beklentim olmadı olmayacak...
CB adayı KK çıkıp Islak imzalı veriler YSK ile uyuşmuyor seçimde ıslak imzaya göre biz öndeyiz kazandık demedikçe ve o şaibeli adamları görevden almadıkça aslında sandığa da gitmeyi düşünmüyorum...
ırsız seyis eleştirilmez!
O adalet bakanını bende sevmiyorum ama o dönem dahil rte nin emriyle yapıldı her şey bugüne kadar. Adamlar yangın rte nin talimatı olmaksızın söndürmeyi akıl edecek iradeye sahip değiller.
O dediğin video konuşma vs hiç birini ya gerçekten görmüyor cami cemaati yada onların bir kulağından girip çıkıyor. Burada ki en önemli şey zeka seviyesi. Bugün orta okul dan orta düzey biriyle onları aynı şartlarda imtihan et %70*80 i onun altında kalır. Akp nin bir de yiyici kesmi var sağdan soldan her kesimden her mezhep ve dinden onların ortak özellikleri de o havuzda hesabı onlardan sorulmayacak bir kaynak var. Ye yiyebileceğin kadar. Kaç bin onbin kişi var böyle hayatı boyunca kazanamayacağı parayı kazanacak.
Bizden ; seyis yerine kılışdarı eleştirmemizi istiyor ! ilginç bir çalışma....
Yahu memlekette adil bir seçim olur sen ona verdin ben buna verdim diye tartışırız.Yahu bu adam seçim kaybetti,sonra üç ay bombalar patladı,ikinci seçimi kazandı.O seçim var ya ,o seçim bu seçimden yüz kat daha dürüsttü,sistem daha sağlıklıydı.Neden derseniz demek ki dürüst işleyen bir sistem varmış ki başbakan seçim alabilmek için başka şeylere ihtiyaç duyuyormuş,artık hiç bir şeye gerek duymadan sayılarla oynayarak seçim alınıyor.Bu faciadır ,iktidarı ile muhalefeti ile medyası ile bu işin içinde olanlar kesinlikle hemen ayıklanmalı aforoz edilmelidir.Seçim yoksa o zaman ha aliyevin azerbeycanı ha saddamın ırağı ha kaddafinin libyası ne farkımız kalır ki.
Yalnız çok tehlikeli bir döneme giriliyor ,öyle anlaşılıyor ki asıl oylara bakılırsa cumhurda yüzde 42 falan bir oy var.Yüzde 42 ile yüzde 58 in karşında olduğu bir toplumu bu ekonomik buhranda yönetmeye kalkarsan başka işler olabilir.Bence çok sıkıntılı bir döneme giriyoruz.
Hala tuncay özkan görevinin başında ilginç yani.İkinci seçimi de anka ajansı verilerinden mi takip edeceğiz acaba. Olur mu olur.Yakışır bize.
2012 den beri, en büyük Amaçlarının Cumhuriyetin 100.yılında yani 2023 de karşı devrim yapacaklar diyordum ancaak bunu yapmasına bi şekilde izin verilmez diyordum, yani hevesleri kursaklarında kalack diyordum, hatta bu ekonomik krizde olasılığın daha da düştüğünü düşünüyordum.
Ama muhalefet ne yaptı ego su sıfır bir adayı CB adayı yaptı, tıpkı mısırlı bir siayasal islamcı gibi, tıpkı 2018 de başka bir siyaasal islamcı abdullah gül (muarremden önce adı çokça geçti)
Ama aartık eminim o bayramı! yaşayacaklar, Türkiye islam cumhuriyetinin başkenti istanbuldur, resmi dili arapçadır, yöentim şekli islami şartlarda, anayasası kuranı kerimdir. Tüm heykeller yıkılmalıdır.... Dolayısı ile kadınlar kapalı olmalı, verieln pek çok hak geri alınmalıdrı, gibi gbi
Hadi geçmiş olsun.
Bunun önündeki bir tek engeli bana gösterin 5 dk içinde kendi kendimi imha ederim.
20 senenin tüm sorumluluğu evet iktidrındır, ama %49 uda muhalefetindir.
20 senedir akp nin nasıl bir parti olduğunu bugün keşfeden bir chp cenahı var.
Seçim sonuçlarına samimi bir şekilde gerçekten üzülenle, diğerlerini ayırt edemiyecek değiliz...
Aaaaah ah keşke chp bizim verdiğimiz akılı dinleyecek aklı olsa. :))
Emin olun bugün tüm savcılar, her yeri didik didk ediyor olacaklardı, bir çok hırsız tutuklanmış olacaktı ama onlar 20 yıldır başkalrının aklını dinledikleri için bugün bu durumdayız.. sevgili hırt cığım...
Göbek atmamıza gerek yok bu sonucun olacağını biliyorduk maalesef, biz chp yi seçimden sonra eleştirmeye başlamadık, seçimden önce bu kafayla kazanamazsınız diye de eleştiriyorduk.
oooof kime ne anltıyorumki. Neyse
Biz mansur dedikçe, siz kürtler oy vermez dediniz,
Peki ankarada %25 chp oyu ile mansur nasıl kazandı?
ankarada kürtler mansura nasıl oy verdi?
Ankarada mansura kürtler oy vermediyse mansur nasıl kazandı?
Bırakın burda yazanların kişiliğini eleştirmeyi şu sorularaa bi cvp verin hele?
Yazdıklarımız yanlışsa yanlış deyin, ama bunu diyemeyip direk bana hırt diyen adamın zekasından şüphe ederim.
Hırt diyen önce aynaya bakmalı.
Akp şeriatı getiremez velev ki getirdi diyelim, o gün yönetimi kaybeder. İran türü mollalar söz sahibi olur. İktidar artık sembolik olur. Mollalar yedirmezse yiyemez o kadar vampir nerden beslenecek. Afganistan'da Taliban şeriatla yönetiyor hepsi kaçıyor. İran da yürüyüşler var. Suudi, katar Kuveyt, BAE para bitsin birbirini yer. Burnei var nüfus az sigara bile yasak saat 20 de herkes evinde gece hayatını bırak akşam hayatı yok.
Rte kendi eliyle %25 lik bir milliyetçi blok oluşturdu. %10 u geçmeyen milliyetçi grup %25 lik bir taban oldu. Bunlar artık bundan sonra reyis için tehlikeli olabilir. %25 sosyal demokrat %25 milliyetçi blok, %15-20 Kürt blok reyisin pay sürekli küçülüyor.
Irsızın hiç mi suçu yok?
2018 seçimlerinde hiç bişey olmadıysa yinede bişeyler oldumu oldu, Peki kk ve muhalefet ne yaptı, hiç bişey olmamış gibi devam ke dediler, hiç mi bişey yapamazlardı, tivitırda köğek gibi aylarca yazdım, yalvardım hem akşenere hem kk na, tüm muhalefet istifa edin, akp nin meşruiyetini bitirin diye. Onlar ne yaptı?
şimdi hırsızın hiç mi suçu yok?
Siz hırsız olduğunu biliyorsunuz, ama buna rağmen evinizde para ve altın bırakıp üstelikde kapıyı kilitlemeden gidiyorsunuz, yav adam hırsız hırszı mesleği bu, bu durumda evet hırsızın zerre kadar suçu yok. Sen naasıl doktorsan oda hırsız, adamın tek işi bu, hırsızlık. Adama soruyorum, niye çalıyorsun, utanmıyormusun diyorum, abi benim işim bu diyor..
MB aaltınları stılıyor her yer yıkılıyor, muhalefetten bir tek dişe dokunur bişey duydunuz mu?
Hırsızın hiç mi suçu yok?
Yada seyis'e tek laf yok ..
aynı Mİ taktiği...,
devam
Rus basınından önemli ikinci tur tahmini!
https://www.youtube.com/watch?v=Z943J8yrkqI
Seçimde Neler Oldu! | Anket Firmaları Neden Yanıldı? Hile Var Mıydı?
https://www.youtube.com/watch?v=zTaybrUoj1I
Truman şovdayız o kesin.Herkes herşeyin farkında bizler milyonlarca truman olarak hayatımıza devam ediyoruz.Milletvekilleri maaşlarını alacak,gazeteciler yazılarını yazacak,tv lerde konuşan akil adamlar aynen devam,reklamlar seyredilecek,memleket ve bizim geleceğimiz soyulmaya devam edecek.Gene muhalif kanallarda fetöcüler seçimlerde oylar çalındı diye ortalığı karıştırıyor denmeye başlanmış.Neyse azeriler de bir hayat yaşıyor,aliyevleri ile mutlular,ruslar da putini seviyor, demek ki bizim payımıza reis düşüyor,onla yaşayalım isteniyor,yapacak bir şey yok.Tuncay özkan hala yerinde mi.:)))))))Hayır kk yerind e ben buradayım diye masaya vurdu,ordan anladım bence tuncay özkan da bir video çekip masaya vurmalı ben de buradayım demeli.
O değil de bu seçim ekmelettin ten daha fazla içime oturacak.Gene tıpış tıpış oy verdik.Cem küçük neden biz hep kazanıyoruz,siz geri zekalısınız da ondan demiş,onu demeyeydi iyiydi.:)))))))))) Ah kk ah gene yaptın yapacağını.Bari tuncay özkanı al ,imamoğluna ve kaftancıoğluna işi teslim et de bir umudumuz olsun.Aradan iki gün geçti hala bir icraat göremedik.
Şimdi mhp yüzde 11 aldı ,anketçilerin yüzde 5 dediği mhp 6 puan attı.Memlekette parti kararına en çok bağlı seçmeni olan hdp yüzde 3 oy kaybetti,bir anda akpye veya mhp ye oy vermeye karar verdi,yrp hiç bir ankette yüzde 1 bile değilken cumhura bağlandı aniden yüzde 2.5 aldı,tüm gece sinan oğanın oyu sabit kaldı bir milim gece boyunca oynamadı,kk öndeyken aniden rte öne geçiverdi ne hikmetse yüzde 49.5 a sabitledi milim oynamadı,tüm bu istatistiğe ve mantığa aykırı işler bize yutturuldu ve chp seçimlerde hile yok dedi.Tuncay özkan yerinde anka yerinde finale kk nın mutfaktan ofise geçerek yenilikte devrim yaptığı atılımla gidiyoruz.İmamoğlu ve yavaş a ne dendiyse korktular mı nedir onlar da kayıp.Neyse chp liyiz gene tıpış tıpış oy vereceğim ama bu son seçimdir,ben bir daha oy kullanmam,chp ile başlayan oy kullanma maceram onla bu son başkanlık seçimi ile biter.Hadi bakalım kk 10 gün sonra bir surpriz yap ,benim seçmenlik hayatım bitmeye biter de senin genel başkanlık işi de artık sanırım mümkün değil devam etmez.
CHP Sözcü, Halk, Fox, KRT de, mitinglerininde meydanlarda neden dev ekranda bunu kullanmamış?
Diğerleri sahtesi, montajı ile seçim kazanırken...
Hizbullahın işkence ile öldürdüklerinin resimlerini tüm büyük kentler ellerinde olduğu halde neden bilboardlarda kullanmadılar.
Birisi size yumruklarken siz söz ile ikna edemezsiniz.
Haydar Başın oğlu, Dijital Sandık diye Hashtag satın almış, TT yapmaya çalışıyor.
Geçen burda da aynı muhabbet vardı.
En kolayı bu işleri dijital ortamda çevirmek...
Şu an ıslak imzalı tutanağın fotosu var da elde, sorgulayabiliyorsun, iş komple dijitale geçerse, geçmiş olsun.
Şu an e-devlet üzerindeki nüfus ikamet bilgilerinde vatandaşlık verilenlerde bir iş var, ama çözemiyorsun misal.
Geçenki üniversite sınavını hatırlayın, muhabbetini yapmıştık burada...yapacak olan her halükarda yapar, hatta dijitalde daha da kolay yapar.
Burada Deniz Bey miydi bahseden, 2 sene önce ilgili kanunları değiştirmişler, eskiden en kıdemli yerel hakim savcı bu itirazlara bakıyormuş 2000 öncesi mezunlardan. Şimdi kura ile belirleniyormuş genç menç ne çıkarsa. 2000 öncesiler daha idealist yapıda, neyse o, hak geçmesin modunda. İşte bu değiştirilirken muhalefet naptı bakmak lazım.
Adamlarda, her şey mübah....önce bunu bi anlamak kavramak lazım..
Ya tüm anket şirketleri satın alınmış, ya da bilimsellik yalan, ya da açıklanamayan bir şeyler oldu?
(İktidar yanlısı algı için sonuç açıklayanlar dışında) Tüm Anketlerde RTE yüzde 42-45, KK yüzde 52-55 çıkarken HEPSİ NASIL TERSİ ORANDAN 10 PUAN YANILABİLİR?
Yabancı yatırımcılar en az 100 milyonlarca dolarlık pozisyonlarını bu anketlere göre ayarlarlar. Terse düşmemek için kendileri de anket yaptırırlar.
Başta borsa olmak üzere, yabancı para ile ilgili olan tüm enstrümanlarda seçim sonrası nasıl tam terse düştüler?
Seçimden 2 gün önce 2-3 kez tavan yapan BİST-30 hisseleri seçimden sonra 2 gün taban yapabilir.
Aynı şey dolar içinde geçerli
Cumartesi 22.50 lerde alış yapılan dolar p.tesi nasıl 20 lerde satışta olabiliyor?
Bundan sonra ben YSP o zamanki adı ne olur bilemem , meclis oyumu basar gelirim...Ülkeyi yönetmeye aday bir parti görene kadar...Çok şey bilip halka birşey söylemeyen CHP den ben şahsen ümidi kestim...
Tükürdüğümü yalamamak adına bu seçimde oyumun arkasında duracağım..Hepsi bu...
Dolar-ALTINKAYNAK
20.2540 20.4580
Geçen hafta fx den alıp serbest piyasada karla satıyordunuz.
Bugün tam tersi.
Serbestte dolar daha ucuz.
Ülkeye bir yerlerden yüklü dolar mı geldi?
Özçelebi: CHP, kayıtlı tutanakları halka açmadıkça kuşkular giderilemeyecek
https://tr.al-ain.com/article/suat-o...V_JnL7Tj1FNSmI
Bende aynen böyle düşünüyorum...Islak imzalı tutanaklar açılmalı..........
Burada bayağı anlatılmış ama bilemiyorum...
https://www.sozcu.com.tr/2023/gundem...tiyor-7686728/