Sayfa 971/1009 İlkİlk ... 471871921961969970971972973981 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 7,761 - 7,768 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    hayatım boyunca akp ye tek oyum olmadı ama bu defa reise basacağım

mührü mührü
    fişi kk çekmesin reis çeksin
    ............
    Ünlü ekonomist Nouriel Roubini, seçimi Erdoğan'ın kazanması halinde Türkiye'de 'topyekun bir kur ve finans kriz' olabileceğini söyledi.

Alıntı Originally Posted by kutsi Yazıyı Oku
    ............
    rubini bilirse hem akp nin hem bizim fiş çekilir
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Yav ırsızı biliyoruz ırsız, ümit özdağ 6 aydır uyarıyor bunlar ırsıuz diye, ama siz yıok caanım herşey kontrol altında anketler %60 diyorsunuz. Sonra çıkıp bunlar ırsız diyorsunuz. Sanki ırsız olduğunu bu seçimde anladınız..
    Dha öncede yzdım, insan, kendine en çok güvendiği anda kaybeder. anketçilere bi hesap soracakmısınız?
    Another day in paradise

Walal ben onu bunu bilmem...Sistemde şaibe olduğu kesin diye düşünüyorum...Hiçbir parti ile ne organik ne de bir makam mevki beklentim olmadı olmayacak...

CB adayı KK çıkıp Islak imzalı veriler YSK ile uyuşmuyor seçimde ıslak imzaya göre biz öndeyiz kazandık demedikçe ve o şaibeli adamları görevden almadıkça aslında sandığa da gitmeyi düşünmüyorum...

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by bunuel Yazıyı Oku
    Acaba AKP liler de reislerine; "Ergenekoncu M.A. Çelebi yi, Cumhuriyet mitingleri gazetecisi H. Cevizoglu'nu meclise sokuyorsun. Bizden sana oy yok" demişler mıdır?

SM-N770F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Şunumu diyorsun, hepimiz akp seçmeni gibi olalım?
    Eee değişime ne gerek var o zamn?
    Another day in paradise

6. ırsız seyis eleştirilmez!
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

7. O adalet bakanını bende sevmiyorum ama o dönem dahil rte nin emriyle yapıldı her şey bugüne kadar. Adamlar yangın rte nin talimatı olmaksızın söndürmeyi akıl edecek iradeye sahip değiller.

8. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Sayfa 971/1009 İlkİlk ... 471871921961969970971972973981 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •