dogru tahmin...
geri sarmaya başladı makara...
Printable View
tabii yazdıklarım spotçular için ..
aslında her spotçunun bu topiği takip etmesinde fayda ..donanımlı olsalarda bilgileri check ,mukayese açısından
düzgün analizler iyi grafikçi arkadaşlar var ..
sen iyi niyetli sormuyorsun senin gibi 2-3 tane daha var bak geçen buraya aracı kurum elemanları fazlalaştı yazılanlara göre dedim sen atladın neden :) ben ortaya uyarı msj yazdım bu piyasaya ve forumlara 28 senemi verdim bırakta kim kiminle dans ediyor görelim , bakyukarki yazında bile benim adıma konuşuyorsun varmı bir yerde ben hep kazanıyorum diye beyanım yok ama sen onu bile algı için toplumun olduğu yerde yazıyorsun bilinçli yapıyorsun .Bu piyasada kar da zarar da ettim , bilgi ve tecrübe , oyun okuma zaman içersinde beni güçlendirdi bu arenada yediğim dayaklar azaldı , attığım dayaklar daha çok olmaya başladı ama şımarmadım her an yine dayak yiyecekmiş gibi hareket ediyorum.
ben ne anlatmak istediğimi geçen cumadan beri paylaşımlarımla anlattığımı düşünüyorum bu oynak piyasada ne al ne sat derim , paylaşım yaparım insanlar kendi süzgeçinden geçirir.
bak dün grafla ilgili rosense sordu nasıl cvp verdik sadece art niyet olmasın
bak bunu cuma yazmışım formasyondan bahsetmişim bu ne demek saatlik göstergeler bozuk demek ,
bunu babası 240 dk graf var onunda bozulmaması için 5050 altı kapanış yapmamsı gerekli diyip kenara çekildim.
bugunde özelden düşüncemde değişiklik olup olmadığı sorulunca alçalan tepeler üzerinden oyun döndüğünü yazmışım graflayarak bu yazdıklarımı anlayamıyorsan ne yazalım buraya:)
gavga mı var adam lazım mı kime dalıyoz boğalara mı
SPOT, bugün kredililerin satış günü, bakalım sıkıştırma mı gelecek yoksa ezberler mi bozulacak,
https://i.hizliresim.com/i99perd.PNG
Bugünkü marjda bitti dayucuğum, günün dibi görüldü tahminimce 5622-5708
tepermi tepmez mi bilemem ama boşuna ceyran yakmayalım diye ekranımı kapatıp gidiyorum, kapanışa yakın görüşmek üzre
Yımırtalı pide kazananlara tebrikler kaybedenlere geçmiş olsun dilerim.
Borsada fırsatlar hiç bitmiyor
ekgyo gitmezse endekste gitmez :) bence
kozalaklardan gelen mazotta bitti...
the end diyelim mi?
Şu dakikalarda viop30 endekse göre güçlü görüntü var. Ytd...
Çeşme Otelciler Birliği Başkanı : Bu bayramda %50-60 doluluğu yakalarız diye düşünüyoduk %15 ini anca doldurabildik nerede o eski bayramlar...
KAMA TAKOZ hedefine gitmesine ramak kalmış
https://i.hizliresim.com/ec2q01m.png
Sert hareket geldi ...sonra tekrar geri geldi... devamı gelir mi....
https://i.hizliresim.com/3lcchkw.png
5030 altı stoploss olmak şartı ile yeniden tahta sayımı 5 çıkardım.
borsaya bizi kim alıştırdı yahu insanbırakamıyor ..
Anlık trade etmek akıl ve ruh sağlığınızı bozabilir.
Kademede trade etmek kalp sağlığınızı bozabilir.
Mal alıp beklemek sinir sağlığınızı bozabilir.
Sigara gibi, bikaç kere içine çekmen yetiyor :kahkah:
5.000-5.050 kallavi destek...ALLAHINI seven oraya gelsin...
Repo için son satış günü de dün bitti...
En baba verebildiği tepki 20 puan.
Sizce niye düşmüyor bu bist, var mı öngörüsü olan
ORTA VADE yön konusunda düşüncem bu...Mesela seçim sonrası 1-2 haftaya kadar olsa güzel olur...Sonra mokoko formasyonu beklerim...:)(argumanlarım, 11-12 nisan mesajlarında var)
SİSTEM gecen ptesi al verdiğinden birazda o yönde senaryo kuruyorum...Yani 5.500 aşılıp hedefe gider diye umut ediyorum..
https://i.hizliresim.com/fjlzble.PNG
Ben gördüm de böyle bir zopa şekli görmedim dayu, bist 5binde ama benim tahtalar 4binde
Bu nasıl bi fakirleşme şeklidir büüüle :)
Korkumdan artık endekiste fışkırtma olsun istemiyorum düşün yani o derece
Senin hisse yükselmeyebilür ama vob mecbur yükselir deye boşuna dememişler
Endekis mühendisliğinde çığır açtılar pes walla
%15 mutlu azınlık mı? Onu %1 yapalım. Doluluğun %15 olması, insanların %15 inin yaz tatili yapabildiği manasına gelmiyor maalesef. Memleket ziyaretleri, günü birlik şehir ziyaretleri vs..Bunları çıkalım, yılda en az 1 kez düzenli olarak yaz tatili yapabilen kişi sayısı %10 u geçmez bence. O %10 un maddi açıdan mutlu mesut yaşadığı manasına da gelmez. Adam yaz tatilini kültür olarak ekmek su kadar benimsemiş, karta 12 taksit yapar, yine yaz tatili yapar. Maddi durumu tatile gitmeyenden kat ve kat kötüdür.
Belki 20 yıl önce mutlu azınlık %10 du, %30 da orta gelirli, nispeten finansal açıdan rahat kesim vardı...Şimdi mutlu azınlık %1, finansal açıdan rahat diyebileceğimiz kesim de %5. Geri kalan %94 ya açlık, ya yoksullukla boğuşuyor.
Bu arada şunu da belirtelim, tüik e göre 4 kişilik bir aile ayda 32 bin tl harcayamıyorsa yoksuldur (kira dahil, özel okul vs gibi ek masraflar hariç)..Bakın hane geliri demiyoruz, haneye isterse aylık 50 bin girsin, 32 bin harcayamıyorsan yoksulsun(yani 40 bin alıp, 10 bin tasarruf ediyorsan; ya da 50 bin alıp çocukların özel okuluna aylık 20 bin ödüyorsan da, yoksulsun).
Geçende Cautionary yazmıştı.Bence de en büyük sıkıntılardan birisi 2. tura kalırsa SOPA GÖSTERİLİR Mİ?
Yani doları bırakıp vs...., Biz gidersek dolar fırlar, fon satışıyla borsa aşağı ,istikrarsızlık olur , mesajı verilir mi?..Hatta 1. turda bile seçilse mazbata alıncaya kadar geçen süre belirsiz...CB, kaç günde tüm yetkiyi alır?
Mazbata işi ,resmi sonuçların açıklanması vs...
Şimdi dükkanın sahibi pazarda tezgah kiralıyor bu iş iyi tuttu ( yeni halk arzları )dükkanın sahibi hem şirket anlamında ,hem resmi hem sistem olarak pazara çıkacak maldan haberdar olduğu için sistemde kulaktan kulağa oynuyorlar.Sonra sosyal medyada yatırımcı sayısı yükseldi mesajları yağıyor , bu neye benziyor toki den ev alacakların haneden durumuna göre 2-3 kişi ile çekilişe girmesine benziyor ama bilmiyorlarki KASA her yerde kasa dır.:)
Yatırımcı sayısının arttığı yok aksine azalıyor. Halka arzlar için eş dost dede torun komşu ne varsa hesap açıyorlar. Doğuda özellikle 100+ fazla hesap ile girenler var.
Yatırım fonlarındaki yatırımcı sayısı azalmaya devam ediyor. Eylül-ekim seviyelerine geriledi çoğu fon.
Son üç ayda halkaarz lardan kazandığımı hiç bi yerden kazanmadım, arkadaşlar ile artık aramızda şöyle diyoruz, bu sence kaç tavan çeker
ben bu rakamlara hiç takılmıyorum. hele bu dönem hiç kıymeti yok. 300-500 yakalamak için halka arz kovalayan çok kişi var çevremde.
bir de deprem konusu var. ne kadar kaybımız var? net bir bilgi yok. mudilerin varisleri vs durumları var. nasıl bir süreç oluyor hiç bilgim yok.
Sanki alıcı var aqua. Kime satıyorsun.
Son anketler değil birinci turda bitmesi, iki adayın 44-46 bandında olacağını gösteriyor. Hani felaket tellallığı yapmayayım diyorum ama, böyle bir sonuç ikinci turda kıl payı bir sonuç manasına gelir....bu durumda 15 gün içinde iki taraftan da yeni tavizler gelir, kazanan da kazanmasına rağmen kaybetmiş olacaktır bu durumda...ülke açısından en kötüsü bu olur.
Yani sonuçlar ne kadar bir birine yakın olursa, hem taviz, hem de aba altından sopa gösterme aksiyonları ortalığı gerecektir.
bize hava atıyor artık bana halkaarzdan fazla lot geliyor deye, nasıl oluyor dedim bize 20 lot sana 100 lot
Tüm aile ferdlerine hesap açmış uyanık
www.directbullion.com - Paul Withers
www.bullionvault.com - Robert Glynne
www.royalmint.com
www.sharpspixley.com ( site açılmazsa VPN'den girersin)
www.goldmoney.com
twitter @badcharts1 , www.northstarbadcharts.com - Patrick Karim
www.thepuregoldcompany.co.uk - Josh Saul
https://www.gmrgold.com
https://fidelitrade.com/learning-center/research/
iş yatırımdan Şant arkadaş
www.goldcore.com
www.bullionbypost.co.uk
sitelere girince şırrakk diye karşınıza yorumlar çıkmaz. sitelerde news , blog , articles , research falan filan şantirifinton yazan yerleri güzelcene kurcalarsınız , oralardan ulaşırsınız.
kalite kallavi fiyat cüz'i sapına kadar derby , haydi hayırlı tıraşlar