Sayfa 977/1011 İlkİlk ... 477877927967975976977978979987 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 7,809 - 7,816 arası.

Konu: ViOP XLIX

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    sen iyi niyetli sormuyorsun senin gibi 2-3 tane daha var bak geçen buraya aracı kurum elemanları fazlalaştı yazılanlara göre dedim sen atladın neden ben ortaya uyarı msj yazdım bu piyasaya ve forumlara 28 senemi verdim bırakta kim kiminle dans ediyor görelim , bakyukarki yazında bile benim adıma konuşuyorsun varmı bir yerde ben hep kazanıyorum diye beyanım yok ama sen onu bile algı için toplumun olduğu yerde yazıyorsun bilinçli yapıyorsun .Bu piyasada kar da zarar da ettim , bilgi ve tecrübe , oyun okuma zaman içersinde beni güçlendirdi bu arenada yediğim dayaklar azaldı , attığım dayaklar daha çok olmaya başladı ama şımarmadım her an yine dayak yiyecekmiş gibi hareket ediyorum.
    ben ne anlatmak istediğimi geçen cumadan beri paylaşımlarımla anlattığımı düşünüyorum bu oynak piyasada ne al ne sat derim , paylaşım yaparım insanlar kendi süzgeçinden geçirir.
    bak dün grafla ilgili rosense sordu nasıl cvp verdik sadece art niyet olmasın
    eywallah, uzatmaya gerek yok

kötü niyetle sormamıştım, takılmak için diyelim ona

2. kozalaklardan gelen mazotta bitti...

the end diyelim mi?
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Şu dakikalarda viop30 endekse göre güçlü görüntü var. Ytd...

Çeşme Otelciler Birliği Başkanı : Bu bayramda %50-60 doluluğu yakalarız diye düşünüyoduk %15 ini anca doldurabildik nerede o eski bayramlar...

5.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Çeşme Otelciler Birliği Başkanı : Bu bayramda %50-60 doluluğu yakalarız diye düşünüyoduk %15 ini anca doldurabildik nerede o eski bayramlar...
    insanlarda para çokluğundan mı doluluğu yakalayamamış?

6. KAMA TAKOZ hedefine gitmesine ramak kalmış

Sert hareket geldi ...sonra tekrar geri geldi... devamı gelir mi....

8. 5030 altı stoploss olmak şartı ile yeniden tahta sayımı 5 çıkardım.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 977/1011 İlkİlk ... 477877927967975976977978979987 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •