tabii yazdıklarım spotçular için ..
aslında her spotçunun bu topiği takip etmesinde fayda ..donanımlı olsalarda bilgileri check ,mukayese açısından
düzgün analizler iyi grafikçi arkadaşlar var ..
sen iyi niyetli sormuyorsun senin gibi 2-3 tane daha var bak geçen buraya aracı kurum elemanları fazlalaştı yazılanlara göre dedim sen atladın nedenben ortaya uyarı msj yazdım bu piyasaya ve forumlara 28 senemi verdim bırakta kim kiminle dans ediyor görelim , bakyukarki yazında bile benim adıma konuşuyorsun varmı bir yerde ben hep kazanıyorum diye beyanım yok ama sen onu bile algı için toplumun olduğu yerde yazıyorsun bilinçli yapıyorsun .Bu piyasada kar da zarar da ettim , bilgi ve tecrübe , oyun okuma zaman içersinde beni güçlendirdi bu arenada yediğim dayaklar azaldı , attığım dayaklar daha çok olmaya başladı ama şımarmadım her an yine dayak yiyecekmiş gibi hareket ediyorum.
ben ne anlatmak istediğimi geçen cumadan beri paylaşımlarımla anlattığımı düşünüyorum bu oynak piyasada ne al ne sat derim , paylaşım yaparım insanlar kendi süzgeçinden geçirir.
bak dün grafla ilgili rosense sordu nasıl cvp verdik sadece art niyet olmasın
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
bak bunu cuma yazmışım formasyondan bahsetmişim bu ne demek saatlik göstergeler bozuk demek ,
bunu babası 240 dk graf var onunda bozulmaması için 5050 altı kapanış yapmamsı gerekli diyip kenara çekildim.
bugunde özelden düşüncemde değişiklik olup olmadığı sorulunca alçalan tepeler üzerinden oyun döndüğünü yazmışım graflayarak bu yazdıklarımı anlayamıyorsan ne yazalım buraya![]()
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
gavga mı var adam lazım mı kime dalıyoz boğalara mı
Batık ayıyım poz açacak halim yok
Bugünkü marjda bitti dayucuğum, günün dibi görüldü tahminimce 5622-5708
tepermi tepmez mi bilemem ama boşuna ceyran yakmayalım diye ekranımı kapatıp gidiyorum, kapanışa yakın görüşmek üzre
Yımırtalı pide kazananlara tebrikler kaybedenlere geçmiş olsun dilerim.
Borsada fırsatlar hiç bitmiyor
Hamdım Piştim Yandım
ekgyo gitmezse endekste gitmezbence
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Yer İmleri