Sabah shortla akþam kapat.
Akþam longla sabah kapat.
Baþka bir þeye gerek yok yedire yedire mal çakýyor adamlar baþka bir þey olduðu yok bayrammýþ seyranmýþ T+2 ymiþ kredili malmýþ fasa fiso baþka bir þey olduðu yok sn.Sindoma %100 haklý tespitinde.
Sabah shortla akþam kapat.
Akþam longla sabah kapat.
Baþka bir þeye gerek yok yedire yedire mal çakýyor adamlar baþka bir þey olduðu yok bayrammýþ seyranmýþ T+2 ymiþ kredili malmýþ fasa fiso baþka bir þey olduðu yok sn.Sindoma %100 haklý tespitinde.
dik gelir.þimdi anlamýþýndýr.
bana kelime oyunlarý yapma , yoksa senin okuma özürlü olduðunu düþünücem.
cumadan beri yazýyoruz aþaðý kesiþme olduðunu kýsa vade ben senin gibi yapamýyorum ralli bekliyorum deyip þort kapattýk diyemiyorum veya ekgyo 36 lira olmasý gerekiyor diye söyleyemiyorum anladýn mý þimdi![]()
Þu dakikalarda viop30 tarafý tekrar zayýfladý
Burada art niyetli kendini zeki sanýp laf cambazlýðý yapana senelerdir lafýmýz oldu , bu yüzden iyi niyetliysen baþýmýn üzerinde yeri var kim olursa senelerdir elimizden geldiðince buralarda düþüncemizi paylaþtýk.
çakallýða gerek olmadan muhabbet olsun burada.
bu yazým ortaya yazýlmýþ bir yazý kim çakallýðý düþünüyorsa.
kolay gelsin.
Ben alýrken çok küçük 5 6 kademe fark vardý.
Tam kademe söyleyince de iþi bilen abeyler kýzýyorlar yok 0.99995 deðilmiþ de þöyleymiþ filan.
Annamýoz ki abi sýðýr gibi adamýz mal gibi hayvan gibi adamýz yeyip içip s...maya anca yetiyor kapasitemiz fazla detaya gerek yok.
Aldým mý aldým karda mýyým kardayým oyna devam :D
Yer Ýmleri