Hem nasıl......
:kahkah:
Printable View
Hah kek ise ciddiye alma arkadaşım geçim kaynağı yapmış notebook da almış hah hah eskiden hastane bilgisayarından yazardı...
ironi = inori
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=21861
Genel Kurul Tarihleri, GK dedikoduları vb
Sagda solda Odatv nin iddiasi farklı sitelerde kaynak gösterilerek yazilmaya baslanmis ancak hissede fiyata yansimadigi surece benim icin bir önem ifade etmiyor. Yatirim tavsiyesi değildir. Sahsi görüşüm
Yazılarım yatırım tavsiyesi değildir.
dingil kardeş galiba senin benim geçmişteki yorumlarımı hiç okumadın veya okuduysan da yanlış hatırlıyorsun...ben geçmişte bu hisseye yorum yaptığımda fiyat 1,14 civarları idi...o vakit teknik olarak hissenin çıkış yapmak istediğini söylemiştim...yorumumdan sonra 1,35 leri gördüğünü hatırlıyorum...gerekirse tekrardan o yorumlarımı gösteririm....hisse zirvelerinde iken pazarlanır...bu hisse şu anda 1,00 dadır...sence pazarlama buradan mı olur ??
karar elbette her zaman sizdedir...isteyen alır isteyen de satar...ama benim hisseye yorum yapmam düşüşlerin habercisi ise bence hiç beklemeden sat...
her hissenin topiğine girmem ne yazık ki cüneyt arkın gibi oluyor....:kahkah: biraz kırdılı döküntülü oluyor...ama yapacak bir şey yok..canı sıkılan bize sataşıyor...:kahkah:
geçmişte açıkça senden kıllanıyoruz diyenler oluyordu...... tabi onların ağda sorununu hep çözmüşümdür...bu borsada da topiklerinde de çok tecrübe kazandık...her türlü ağdayı yapabilir olduk...:kahkah:
15,12,2017 tarihinde ilk şu yorumları yapmışız...http://www.hisse.net/topluluk/showth...t=173&page=166
o vakitler fiyat da 1,17 imiş....hisse aradan bir kaç hafta geçmeden 1,35 i görmüştür...yani %18 lik primi görmüştür....hafıza sorunu olanların iyi bakmasını rica ediyorum...benim de hafızam çok çok güçlü değildir çünkü ben o sırada fiyatın 1,14 olduğunu hatırlıyordum...meğer 1,17 imiş...ama her halükarda bu arkadaşlar gibi çok kötü bir hafızamın olmadığı ortaya çıkıyor...bu adamların bilinç altı ve önyargıları çok dolu...önlerini görebilmeleri için biraz resetlenmelerinde fayda var...