Sayfa 195/985 İlkİlk ... 95145185193194195196197205245295695 ... SonSon
Arama sonucu : 7873 madde; 1,553 - 1,560 arası.

Konu: HURGZ - Hürriyet Gazetecilik

1. faaliyet raporundan bir kesit...

(1) İlgili bağlı ortaklığın kuruluşu 6 Ekim 2017 tarihinde tescil olmuştur.
    (2) İlgili bağlı ortaklık 12 Haziran 2017 tarihi itibariyle tasfiye sürecine girmiştir.
    (3) İlgili bağlı ortaklık 30 Eylül 2017 tarihi itibariyle tasfiye sürecine girmiştir.
    (4) İlgili bağlı ortaklık 1 Mayıs 2017 tarihi itibariyle tasfiye sürecine girmiştir.
    (5) İlgili bağlı ortaklık 16 Kasım 2017 tarihi itibariyle satılarak devrolmuştur.
    (6) İlgili bağlı ortaklık 7 Haziran 2017 tarihi itibariyle satılmıştır.
    (7) İlgili bağlı ortaklık 29 Eylül 2017 tarihi itibariyle tasfiye olmuştur.
    (8) İlgili bağlı ortaklık 5 Eylül 2017 tarihi itibariyle tasfiye olmuştur.
    (9) İlgili bağlı ortaklık 15 Kasım 2017 tarihi itibariyle tasfiye olmuştur.
    (10) İlgili bağlı ortaklık 9 Haziran 2017 tarihi itibariyle tasfiye olmuştur.
    (11) İlgili bağlı ortaklık 14 Ağustos 2017 tarihi itibariyle tasfiye olmuştur.
    (12) İlgili bağlı ortaklık 2012 yılı içerisinde faaliyetlerini durdurmuştur.
    (13) İlgili bağlı ortaklık Yönetim Kurulu'nun 22 Kasım 2017 tarihli kararı ile dijital platformların faaliyetlerinin durdurulmasına karar vermiştir.
    (14) İlgili bağlı ortaklık 23 Mart 2017 tarihi itibariyle tasfiye olmuştur.

dip notlarda bir çok bağlı ortaklığın tasfiye sürecine girdiği yazıyor...bunlardan sadece bir tanesi kuruluş ile ilgilidir diğer 13 tanesi ise tasfiye olmaları ile alakalı notlardır...bu şirketleri irdelemekte fayda var...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. 31 Aralık 2017 tarihi itibarıyla Şirket’in ve bağlı ortaklıklarının personel sayısı 1.521’dir (31 Aralık 2016: 2.050

529 personel azalmıştır..büyük bir ihtimalle zarar eden iştiraklerin satılmasından dolayı personel azalmıştır...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. Sn. Keko tespitleriniz doğrudur nerelerden kaynaklandığı hakkında kısaca size bilgi vereyim , -252mly durdurulan faaliyetler kaynaklı zarar şirketin yurtışı iştiraki TME den kaynaklanmayadır.Yıllar önce büyük umutlarla ve paralarla alınan bu şirkket alındığı günden itibaren şirket için kara bir delik olmuş sürekli artan zararlar yazmıştır.(Para transfer vesilesi olmuştur da diyebiliriz.)Olumlu kısmı kara bir delik kapanmış bundan sonrası için enazından burası kaynaklı bir zarar kalemi yazmayacaktır.Yalnız ana ortaklı zararını sadece buraya bağlamak yanıltıcı olacaktır, son dönem karının sebebi şirketin bodurum ve trabzondaki arsa satışlarının yansıması ve şirketin yeniden değerleme yaparak yansıttığı +lar sayesindedir.
    Ayrıntılı bilançoyu inceledğimizde ana faaliyet karının geçen yıllara kıyaslandığında her yıl sürekli düştüğü bunu yönetim giderlerinde sürekli iyileştirme yaparak dengelemeye çalıştığını görürsünüz.Burda basılı gazete tirajının sürekli düşüş içinde olduğu internet gelirlerinin ise henüz burdan kaynaklı tiraj ve reklam gelirlerinin yerini dolduramadığı anlaşılıyor.Ayrıca özsermayede TME den yazan zarar sebebiylede olsa ciddi bir azalma var ki bu bir şirket için en kötü durum.(bu vesileyle de PD/DD değeri de etkileniyor) Son olarak da matbaalarına bakarsanız İstanbul hariç hepsi son derece düşük kapasitelerle çalışmaktalar.Son olarakda finansal yükümlülükleri kendi bütçesine oranla çok büyük.Bu şirket için bilanço kaynaklı olarak şuan iyi denebilecek hiçbir nokta göremiyorum tek umut satılması bunun dışında kısa vadede herhangi bir sürpriz beklemiyorum.Tek kurtuluşu gelebilecek sürpriz bir satış haberi olabilir.
    Teknik olarak ise hem TL hem USD bazlı grafikleri daha önce paylaşmıştım ben hala 0,88-0,90 seviyelerini bekliyorum, yine bu hafta 1 ler seviyesinde tutundu havası verdiler daha önce 1,40 , 1,20 ve 1,10 da verdikleri gibi..

4. Satılma işi bizi kurtarır gibi ama demirören grubuna geçen hürriyet tiraj kaybeder. Az da olsa okunabilir haldeki hürriyet kime hitap edecek? Eski okurlarını da kaybeder. Daha farklı bir grup alsa gazete için daha iyi olur. Ytd

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by slowtrader Yazıyı Oku
    Sn. Keko tespitleriniz doğrudur nerelerden kaynaklandığı hakkında kısaca size bilgi vereyim , -252mly durdurulan faaliyetler kaynaklı zarar şirketin yurtışı iştiraki TME den kaynaklanmayadır.Yıllar önce büyük umutlarla ve paralarla alınan bu şirkket alındığı günden itibaren şirket için kara bir delik olmuş sürekli artan zararlar yazmıştır.(Para transfer vesilesi olmuştur da diyebiliriz.)Olumlu kısmı kara bir delik kapanmış bundan sonrası için enazından burası kaynaklı bir zarar kalemi yazmayacaktır.Yalnız ana ortaklı zararını sadece buraya bağlamak yanıltıcı olacaktır, son dönem karının sebebi şirketin bodurum ve trabzondaki arsa satışlarının yansıması ve şirketin yeniden değerleme yaparak yansıttığı +lar sayesindedir.
    Ayrıntılı bilançoyu inceledğimizde ana faaliyet karının geçen yıllara kıyaslandığında her yıl sürekli düştüğü bunu yönetim giderlerinde sürekli iyileştirme yaparak dengelemeye çalıştığını görürsünüz.Burda basılı gazete tirajının sürekli düşüş içinde olduğu internet gelirlerinin ise henüz burdan kaynaklı tiraj ve reklam gelirlerinin yerini dolduramadığı anlaşılıyor.Ayrıca özsermayede TME den yazan zarar sebebiylede olsa ciddi bir azalma var ki bu bir şirket için en kötü durum.(bu vesileyle de PD/DD değeri de etkileniyor) Son olarak da matbaalarına bakarsanız İstanbul hariç hepsi son derece düşük kapasitelerle çalışmaktalar.Son olarakda finansal yükümlülükleri kendi bütçesine oranla çok büyük.Bu şirket için bilanço kaynaklı olarak şuan iyi denebilecek hiçbir nokta göremiyorum tek umut satılması bunun dışında kısa vadede herhangi bir sürpriz beklemiyorum.Tek kurtuluşu gelebilecek sürpriz bir satış haberi olabilir.
    Teknik olarak ise hem TL hem USD bazlı grafikleri daha önce paylaşmıştım ben hala 0,88-0,90 seviyelerini bekliyorum, yine bu hafta 1 ler seviyesinde tutundu havası verdiler daha önce 1,40 , 1,20 ve 1,10 da verdikleri gibi..
    verdiğiniz bilgiler için teşekürler..güzel bilgiler paylaşmışsın...bu şekilde paylaşmaya devam lütfen...benim de dikkatimi çeken şirketin artık zararlı iştiraklerinden kurtulmaya başlaması ,yönetim giderlerini ve finansal giderlerini azaltmasıdır...temel olarak bunlar güzel görünüyor...teknik olarak da hürriyetin satış konusu bu kadar su yüzüne çıkmışken satıcıların isteksiz olacağını bundan dolayı da 1,00 desteğinin güçlü olacağını tahmin ediyorum..

dün aracı kurumumdan sordum...1,00 kademesinde ve 0,99 kademelerinde çok yüklü alıcılar varken 1,01 ve 1,02 seviyelerinde ise satışların çok az olduğunu bilgisini aldım...tahminlerime göre burada hisseyi yatay tutarak toplama amacı güdeceklerdir...yukarıdan toplayıp toplayıp son kapanışı 1,00 a vererek hissenin yükselmeden toplanmasını istiyor görünüyorlar..

kişisel tahminim kolay kolay bu destek kırılmaz...kıracak olurlarsa bir çok kişiye güzel bir maliyetlenme imkanı sağlarlar...seçimlerin de artık yavaş yavaş gündeme girmesi hürriyeti almak isteyenlerin acele etmesine neden olacaktır..

dün de dediğim gibi tayip bey için bu seçimler çok çok önemlidir..işi şansa bırakmak istemeyeceklerdir..bunun için demirörenin gerekli gördüğü şartlar yerine gelecektir diye tahmin ediyorum...

bunlar benim kişisel düşüncelerimdir..

6. Olur mu? olur...........

7.  Alıntı Originally Posted by EmilGudea Yazıyı Oku

Olur mu? olur...........
    Benim hic umudum yok. Bana gore burada tutunuyor görüntüsü verip bu seviyeleren mal basıyorlar. Keko nikli arkadaşın tekrar ortaya çıkıp hisseyi pazarlamaya başlaması çok daha aşağılara geleceginin teyitidir maalasef.

Hurgz zirvelerde iken pazarlayıp kimsenin satmaması icin yere göğe sigdiramamasini hissesi olan arkadaşlar çok iyi bilir. Dikkatli ve tedbirli olmakta fayda var.
    Binbir zorlukla kazanilan birikimleri degerlendirirken cok dikkatli olmak gerek . Burda kimse tanımadığı kimseye para kazandırma heveslisi değildir.

YTD

8. Birileri bir anda çıkıyor 50 dereden su taşıyor. Bu yaparken allahın hikmeti vahi yolu ile geldigi bilinmez yazdıkça yazıyor bulandıkça bulandiriyor ortamı. Kafa karışıklığı meydana getiriyor. Diyecegim o ki ky ci cok amma çok dikkatli olmalı, alım ve satim kararlarında. Bir anda cok laf kalabalığı yapanlara kuşku ile bakarak yazılanları akil süzgecinden geçirmeli aksi taktide sonucu hüsran olmaktadır.
    Bunlar parayı bastırarak istedikleri işlerine gelen spekülasyonları yaparlar. Bu oda tv olur veya başka bir kanal veya gazete.

Sayfa 195/985 İlkİlk ... 95145185193194195196197205245295695 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •