borsaya ilk girdiðimde (2006 yýlý) hürriyetin 4 tl lerde doholün ise 2 tl lerde olduðunu hatýrlýyorum...aradan tam 12 yýl geçmesine raðmen hürriyet þu anda 1 tl de dohol ise 0,73 tl lerdedir...
yani daha fazla olmaz arkadaþýn dediði gibi gerçekten de hisse tuz fiyatýndadýr...
þirket satýþlarý veya birleþmeleri hisselerdeki gözden kaçan bir çok deðeri ortaya çýkarýr...ofisin masasý bile deðerlemeye girer...
marka deðeri gibi somut olmayan deðerler dahi hesaplanýr...banviti hatýrlýyorum þirket yýllýk 100 milyon zarar açýklarken vede fiyatý 2 tl iken satýþa çýktý...Banvit o vakit 12 tl den satýldý....
hürriyetin varlýklarý nedir bilmiyorum zaten o yüzden de geçen gün bir arkadaþa sormuþtum...duruma bir bakmak lazým dostlar...tayip için de önemli olacak bu gazete alýþý bana göre hürriyet için de kurtuluþ kapýsýdýr...
artýk aydýn doðanýn da yavaþ yavaþ medyadan çekilmesi gerekiyor...hükümet ile papaz olmuþken bir yere varmak çok zor...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri