Siz bu keko nun ne kdr değerli ne kdr güzel bi insan oldugunu bilseniz konuşurken 2 kere düşünürdünüz , BİR DOST 👍
Siz bu keko nun ne kdr değerli ne kdr güzel bi insan oldugunu bilseniz konuşurken 2 kere düşünürdünüz , BİR DOST 👍
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
doğrudur yırtındık durduk artık kim aldı kim sattı bilemem...galiba beni sevip bana değer verenler kazandı...
ama beni çekemeyenler ,sevmeyenler ve kalplerindeki kötülükten dolayı herkesi öyle sananlar ise kayıp ettiler...
bu kötülerden kimisi ben yazdığım için satıp çıktı kimisi de ben yazdığım için almadı..
ama kayıp edenler onlar oldu....![]()
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
her topikte olduğu gibi burada da iyi polisi kötü polisi oynayan insanlar var...birileri çıkıp hisse ile ilgili temel ve teknik analiz yaptığında o kişi için iyi veya kötü ithamda bulunmak yerine o kişinin tezine karşılık insanlar neden kendi tezini paylaşıp yanlış ise şu şu sebepten yanlışsın (ya da speğin adamısın insanları yanlış yönlendiriyosun) demez de sadece tek bir cümle ile yargılar ?
Asla Yatırım Tavsiyesi olarak alınmasın.
Sn keko banvit ortalamam 21 siz Banvit satınızmı ii çlşmlr
dostum girdiğim hisseleri de sattığım hisseleri de söylüyorum...hem de kaçtan alıp kaçtan sattığımı da söylüyorum...en son bilançodan sonraki gün 19,00 maliyetli banvitleri 19,84 ten satmıştım...banvitin son gelen bilançosu bu gün için iyiydi ama gelecek için soru işareti oluşturduğu için piyasa beğenmeyip satış yaptı...banvit de marketteki tavuk fiyatlarını vede iş yatırımın satışlarının bitip bitmediği takip edilmelidir...banvitte en önemli ve belirleyici olan çeyrek satışların en çok olduğu ikinci ve üçüncü çeyrekler olacaktır.
hürriyet şu anda elimde yok...teknik gözle bakıp bir yorum yaptım şu anda o yorumumu takip ediyorum...
Dirençleri söyleyebilecek var mı...
sabır, sabır, sabır...
tek tavsiyem budur...
Yer İmleri