Bu hisseye en son yorum yaptığımda yine böyle bir grafik paylaşmış ve fiyat 1,14 iken alış işaretlerinin oluştuğunu söylemiştim...o yorumumdan yaklaşık bir ay geçmeden hisse 1,35 leri gördü...şu anda tekrardan bu tür işaretler aldım...tekrar aynısı olur mu bilemem...ben bu hisseye yorum yaparken temel analizi tamamen gözardı ederek yapıyorum...normalde temeli güçlü olmayan hisselere yorum yapmam...yani temeli kuvvetli değilse al anlamına gelecek yorumlar yapmam...
ama bazen de teknik ve tecrübelerimi konuşturmak istiyorum...bilgilerimi ve tecrübelerimi sınamak adına..bakalım tutuacak mı ??
bu şirket varlıklarının çok olduğunu biliyordum...şirket zarar eden iştiraklerini yavaş yavaş satıyordu...tabi bu tür davranışları olası satışlara yoruyordum..ama uzun bir süredir bu hisseyi takip etmiyordum o yüzden de temel verileri ve beklentileri nedir bilmiyorum...şirket komple satılırsa iyi olacak..bakalım bu ne zaman gerçekleşir ???
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
turkıshbulls sitesi de bu gün bir alış işaretinin oluştuğunu söylemiş...onlar da benim ile aynı fikirde...o sitelere pek bakmıyorum ama arada sırada göz atıyorum...o sitelerin gerçeklik payı vardır ama yüzde yüz doğruyu gösteriyolar diyemeyiz..
https://www.turkishbulls.com/m/Signa...r&Ticker=HURGZ
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Sn keko zarar eden iştirakler kapatıldı, ek olarak arsa satışları ile şirket sadelestirmesi de yapildi bir miktar. Acaba satış yapılacak da yatırımcı mi uyutulmaya çalışılıyor. 2 sene oldu neredeyse söylenti çıkalı bu kadar uzatilir mi o da ayrı kafa karışıklığı nedeni. Uzun zaman beklemek de yormuyor değil tabi. Ytd.
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
takasları takip etmek faydalı bu tür durumlarda....bir de bu arsa ve iştirak satışlarını daha da yakından takip etmek lazım...sanki şirketi satışa hazırlıyorlar ama çok da sır vermemeye çalışıyorlar gibi...tam olarak arazileri ve iştiraklerinin tahmini değeri ne olabilir dostlar ?? bilginiz nedir ??
Çok anlamamak ile birlikte dijital web sitelerinin gücünü faaliyet raporunda göremedim. Hürriyet emlak .com mesela Bu aralar reklamları da tv de dönüyor güçlü bir site tahminimce. Ayrıca gazete tiklanma sayıları da iyi ama reklam gelirleri hakkında çok fikrim yok. Darbe öncesi yaklaşık bir buçuk sene dgzte ile birleşme mevzusu vardı. Spk sürekli onayı geciktirip tekrar başvuru yaptırdı. Darbeden sonra tekrar birleşme başvurusu yapılmadı. Bu mevzu üzerinde dekimse durmadı. Ytd.
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
endeksin %0,33 düştüğü ve bir arada bu miktarın arttığı bir günde %1 artıda olmak da güzeldi...bana göre güzel vede olumlu bir işaret üretti...zaten son üç gündür olumlu ve güzel işaretler birbirini takip ediyor..ama buna rağmen hala 1,00 desteğinin çok da üzerine çıkabilmiş değil...bakalım bu hisse neler yapacak ?? imkanım olursa bir de bilançosunu incelemek istiyorum..bakalım ben neler göreceğim...???
şu anda topikte bir ben bir de pasifte bir kişi olmak üzere iki kişiyiz....hisse herkesi değirmen gibi öğütüp bir kenara atmış...kimsecikler hissede kalmamış...![]()
Yer İmleri