burdan kalkıp londraya akdar para bulmaya gidip faiz zararlıdır de bi daha bak bakalım ne oluyor
Printable View
Zarar büyük valla bugünde eve ekmek götüremeyeceğiz gibi:)
Karlar düşer düşer düşer ağlarım hep ismini hep ismini anarım mb :(
merkez yaklaşmaya korkuyor olabilir..
karadelik gibi bişey oldu çıktı dolar. :oleyo:
Eskiden birileri bu gibi durumlarda dolar satardı, makbuzuyla gidip berberde bedava traş olurdu !!
Başka birileri de printerden çıkarttıkları dolarları yakardı falan..
Şimdi haberleri yokmuş gibi davranıyorlar...
Tanımıyorlar doları..küstüler adeta :)
Merkezzzzz oradamısın !....
Sabah sattıklarımı tekrar sanaldan mı alsam fiziki mi alsam derken alamadan getti..:hah:
Meraklanma bizim MB'sı korkunç yüzünü göstermedi daha..:dvr:
O dalan kuşları aşağıdaki gibi tek tek avlar merak etme..:kahkah:
https://youtu.be/3c_b14eqSSQ
Halk bankasına uğradım 0.98 den konut kredisi istesem verir misiniz dedim niye olmasın dediler. Hayır oturduğum evi danışıklı dövüş satıp alacağım 500 kaat krediyle Dolar alsam yada Halk bankasına bu enayi faiziyle mevduat hesabına yatırsam yine karlı çıkacağım. Sizce bunu yapan BETONCU haram yiyiciler yok mudur !...
Eksi 1 den artı 1 geçtiyse bu iş karakolda biter.🤣
Neysem huzur ve asayiş berkemal yolumuza devam. Dolarda bugün için yeni tavan beklentisi olan var mı ? Ben 4.65 kusur ile bahsi açıyorum.
Şimdi ruh sağlı yerinde ne yaptığını bilen bir insan düşünelim ve bu insan her yere borçlu ve yeni borç almadan hayatını devam etmesi düşünülemez ,ama bu insan yeni borç isteyeceği kişilere gidip ben borcumu ödemeyeceğim ama siz yine bana yeni borç verin der mi ? Derse ne olur diye soranlara cevap, şu anda yaşadığımız şeyler olur...
Dolar her gün neredeyse %1 den aşağı prim yapmıyor, gçsterge tahvil faizi kanatlanmış gidiyor ve birileri borsa ucuz martavalıyla keriz avlamaya çalışıyor. Bu şartlar altında birilerine borsa dibine kadar girmemiş malı çoktan kerizlere yıkmış olsaydı vallahta billahta 90 binlerde olması gerekti.
Ben 4.6250 - 4.63 aralığında oyalanacağını ve günü de 4.60 seviyelerinden kapatacağını sanıyorum.
Şimdi dün IMF ye gidilecek haberleri okuduk ( 2017 de sanıyorum onlara borç para verme durumumuz oluşmuştu, böyle eller havada, ağız gevşek şekilde açıklamıştı zat-ı âli leri, havan batsın...)
Bugün Fitch bir şeyler açıkladı, malum hepimiz biliyoruz ve şu anda Türk bankaları dışarıdan kredi bulabiliyorlar.
Yarın bankalar kredi bulamadıklarında bu senaryo gerçekleşir sevgili Umutabi.
Türkiyeye kimse borç vermez bu saatten sonra, ancak alınacak bir şeyler kaldıysa onları satın alırlar.
Türk lirasını resmi para birimi olarak kullanan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC), TL'de yaşanan değer kaybı nedeniyle farklı bir para birimine geçişi gündemine aldı.
KKTC de otursun yerine oraya verilen paranın haddi hesabı yok yetmez gibi 5milyar doları yasadışı yollarla yurtdışına çıkarmışlar.
4,6241 +0,0482 +1,05%
aldınız mı mesajı 41 kere maşallah
Bence çok ciddi bir durum.
https://twitter.com/Research_Turkey/...89758171463680
Kıbrıs'a kesilecek kaçakçılık cezasının miktarını düşürmek için blöf yapıyor da olabilirler.
MASAK 5 milyar dolar paranın aklandığını tespit etmiş.
Zaytungen gazatesi doların tl karşında 10 lira olacağını ama sonra dolar ile liranın eşitleneceğini yazmış.🤣
Abbas tek sıfır atmak için klavye başında bekliyormuş.🤪
Fitch: “Türkiye'de para politikası bağımsızlığının azalması not üzerinde baskı yaratır”
Bu adamlar 1 yılda 2. kez düşürürler mi ki notumuzu.
Vayy anam vay bu sefer tam girdi çıkaramayacaklar gibi...
Borsa hala vatan kurtaran Cüneyt ARKIN rolünde. :dvr: