Halk bankasına uğradım 0.98 den konut kredisi istesem verir misiniz dedim niye olmasın dediler. Hayır oturduğum evi danışıklı dövüş satıp alacağım 500 kaat krediyle Dolar alsam yada Halk bankasına bu enayi faiziyle mevduat hesabına yatırsam yine karlı çıkacağım. Sizce bunu yapan BETONCU haram yiyiciler yok mudur !...
Eksi 1 den artı 1 geçtiyse bu iş karakolda biter.🤣
Son düzenleme : MAHARAJ; 22-05-2018 saat: 14:41.
Neysem huzur ve asayiş berkemal yolumuza devam. Dolarda bugün için yeni tavan beklentisi olan var mı ? Ben 4.65 kusur ile bahsi açıyorum.
Şimdi ruh sağlı yerinde ne yaptığını bilen bir insan düşünelim ve bu insan her yere borçlu ve yeni borç almadan hayatını devam etmesi düşünülemez ,ama bu insan yeni borç isteyeceği kişilere gidip ben borcumu ödemeyeceğim ama siz yine bana yeni borç verin der mi ? Derse ne olur diye soranlara cevap, şu anda yaşadığımız şeyler olur...
Dolar her gün neredeyse %1 den aşağı prim yapmıyor, gçsterge tahvil faizi kanatlanmış gidiyor ve birileri borsa ucuz martavalıyla keriz avlamaya çalışıyor. Bu şartlar altında birilerine borsa dibine kadar girmemiş malı çoktan kerizlere yıkmış olsaydı vallahta billahta 90 binlerde olması gerekti.
Yer İmleri