Sayfa 984/1023 İlkİlk ... 484884934974982983984985986994 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 7,865 - 7,872 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Neysem huzur ve asayiş berkemal yolumuza devam. Dolarda bugün için yeni tavan beklentisi olan var mı ? Ben 4.65 kusur ile bahsi açıyorum.
    Ben 4.6250 - 4.63 aralığında oyalanacağını ve günü de 4.60 seviyelerinden kapatacağını sanıyorum.

şimdi ruh sağlı yerinde ne yaptığını bilen bir insan düşünelim ve bu insan her yere borçlu ve yeni borç almadan hayatını devam etmesi düşünülemez ,ama bu insan yeni borç isteyeceği kişilere gidip ben borcumu ödemeyiceğim ama siz yine bana yeni borç verin der mi ? Derse ne olur diye soranlara cevap, şu anda yaşadığımız şeyler olur...
    Şimdi dün IMF ye gidilecek haberleri okuduk ( 2017 de sanıyorum onlara borç para verme durumumuz oluşmuştu, böyle eller havada, ağız gevşek şekilde açıklamıştı zat-ı âli leri, havan batsın...)
    Bugün Fitch bir şeyler açıkladı, malum hepimiz biliyoruz ve şu anda Türk bankaları dışarıdan kredi bulabiliyorlar.
    Yarın bankalar kredi bulamadıklarında bu senaryo gerçekleşir sevgili Umutabi.
    Türkiyeye kimse borç vermez bu saatten sonra, ancak alınacak bir şeyler kaldıysa onları satın alırlar.
    Bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine...

2. Türk lirasını resmi para birimi olarak kullanan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC), TL'de yaşanan değer kaybı nedeniyle farklı bir para birimine geçişi gündemine aldı.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Biraz boş bıraktık yalaka takımına bırakmışınız forumu başganım
    Hay bin kunduz...

Sanalda her kesimin yiğidi başka olmakta ellaam...

4. KKTC de otursun yerine oraya verilen paranın haddi hesabı yok yetmez gibi 5milyar doları yasadışı yollarla yurtdışına çıkarmışlar.
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

4,6241 +0,0482 +1,05%

aldınız mı mesajı 41 kere maşallah
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Türk lirasını resmi para birimi olarak kullanan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC), TL'de yaşanan değer kaybı nedeniyle farklı bir para birimine geçişi gündemine aldı.
    Ben bunu KIBRISI yıllardır satma niyetindeki zihniyetin amaca ulaşmadaki ilk adım olduğunu düşünürüm.

Biraz boş bıraktık yalaka takımına bırakmışınız forumu başganım
    king oynamaya gitmiştim geldim gördüm sevdim
    bir halt olacağı yok.

8. Bizim merkez tavadaki hamsiye benziyor an itibarıyla !!

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Meraklanma bizim MB'sı korkunç yüzünü göstermedi daha..

O dalan kuşları aşağıdaki gibi tek tek avlar merak etme..

Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

Sayfa 984/1023 İlkİlk ... 484884934974982983984985986994 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •