amiral bank
çemenzar şube Göztepe şubeye montaj.
Printable View
amiral bank
çemenzar şube Göztepe şubeye montaj.
Geçen yılın bilançosu bakalım bu sene ne olacak?Alıntı:
Bir yılda 327 şube kapandı, 2 bin 655 bankacı işini kaybetti
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/b...betti-40660136
Akbank 19.25 verdi.
Nexus 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
27.8.2018 tcmb fonlama verileri.
Bugün likidite açığı tekrar cumhuriyet tarihi rekoru kırdı. 158.95 milyar TL.
Tcmb repo ihalesi açmadı ama 152.8 milyar TL'sini %19.25 faiz uygulayarak kotasyon repo ile kapattı.
6.5 milyar TL BIST gecelik repo ile kapatıldı.
Ağırlıklı ortalama fonlama faizi %18.92 oldu. Bayramdan önce AOFM %19.25 idi. Bayram öncesine göre BIST gecelik fonlama faizinin tcmb'nin faizinin altında kalması nedeniyle hafif te olsa parasal gevşeme oluştu.
MB fonlamayı 19.25 e çekerek zaten faiz artışı yaptı ...Bu faiz artışı ve swap benzeri uygulamalar ile dövizi dizginlediler ..Şimdi 19.25 in resmileşmesin de ...Bence resmileştirmeyebilirler....Böylece bırakılma olasılığı daha fazla.........
Dövizi ve altını ahaber cnc trt den alım diyorum 3 kuruş aşağıdan veriyor dövizi .altını 2 TL ucuza veriyor ..bloomberg ve habertürk egöre.
http://m.patronlardunyasi.com/haber/...rlansin/209495
Herkes düşük faizli kredi ve teşvik peşinde
Sabah açıklama yapıp repo ihalesini iptal ettim diyeceksin daha sonra kotasyon repo adını verdiğin ve faizi %19.25 olan kanaldan piyasayı cumhuriyet tarihinin rekor fonlaması ile 158.95 milyar TL fonlayacaksın ve BIST gecelik faiz ile verilen daha *düşük faizli* 6.5 milyar TL ile toplamda piyasayı TL'ye boğacaksın ve 13 Eylül'e kadar idare etmeye çalışacaksın.
Nerede sadeleşme , nerede sade ve güvenilir para politikası?. Bu mu?. Merkez olayı bence çok yanlış anlamış.
Bence eylül toplantısında faiz artışı gelecektir. Zaten kredi faizlerinin durumu malum. Piyasa kendi faizini belirledi. Mevduatlarda psikolojik sınır olan 20 in üzerinde. Geriye doların ateşini düşürmek kaldı . Şov amaçlı faiz artışı gelir dolardaki köpüğü alır kısa süreliğine. Bu arada en azından yıl sonuna kadar doları gündemden azda olsa düşürür. Senaryo bu şekilde devam Kurgulanacaktır diye düşünüyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ticarette her türlü riski banka mı taşımalı var mı böyle bir dünya ? ! yeni moda oldu bu tıkandık açın para musluklarını böyle bir şey var mı ya ? küçülmeyi bileceksin 20 sayfa yerine 10 sayfa basacaksın abuk sabuk sadece kağıt toplayıcıların işine yarayan saçma magazin eklerini haberlerini vermeyeceksin !!
suriyelilere 40 milyar dolar para harca sonra fellik fellik ulkelerden borc para ara ya da tl bas ...simdi onu gec ıraklısı mı pakistanlısımı tacikimi afganistanlısımı ..gecen gunu kapalı carsıdayım....bir hamal rastgeldi turkcede biliyor sohbet acıldı ..nerelisin sen dedim afganistanlıyım nasıl geldin iran uzerinden yayan geldik birkac kisi dedi ..daha cok tanıdıgım gelecek dedi ...burda bir dunya para kazanıyoruz colde napalım diyor 8 sene suriyilelilere baktınız birazda bize bakarsınız diyor ...resmen bu . ..bak suriyilere utanmada yok dogur babam dogur 10 yıl sonra sayıları 15 milyonu bulur ondan sonra suriye devleti kurmak izstiyoruz derler .
Haklı olsanız da bahri bey, yönetenler küçülmeyi bilmiyor sürekli oraya buraya teşvik savuruyor ve buraya da şu konutu şu yapıyı yapalım diyor ise geriye kalanlar da bir nebze cesaret alıp taleplerde bulunurlar. Konuta düşük, nefes kredisi düşük vs. vs.
Vakıfbank 0.98 ile bedelli askerlik kredisi bile çıkartmıştı. Dosya masrafları yüksek bir şekilde. Sonra baktılar olmuyor, 2 günde kaldırdılar krediyi.
Ayrıca benim ciddi anlamda küçülme gördüğüm ender sektörlerden biri futbol.
İzlemem uzun zamandır. Keyif vermiyor bizim kulüpler. Lakin elde ne varsa (futbolcu anlamında) sattı büyük kulüpler.
Malum euro ile alınan maaşlar. Türk futbolculara da neden euro dolar ile maaş verilir?
Yerli ve milli paramız ile verilmez? Enteresandır.
soyle bir bankaların internet sitelerinde gezindim dikkatimi cekti eskiden gunluk hesaplar 32 liklere cok yakın olurdu maksimum 0.75 yukarda olurdu gunluklerden simdi fark 300 baz puana kadar cıkmıs ..32 lik oranlar daha iyi epeydir gunlukler geride kalıyor .
TL de yatirim yapacaklarin yeteri kadar risk aldiklari gerekcesiyle 8-10 aylik bonolara girmeleri durumunda %23-24 faiz alacaklari anlamina geliyor ..Ben bu minvalde arastirmalara basladim ..Portfoyun %10 u oraninda TEB intertten %23 ile 299 gunluk bono yatirimi yaptim ..11 gün önce ..Şimdi makasin en dusuk oldugu bankalari ariyorum ..sanirim su ana kadar en iyisi Ziraatbankası ..tekliflere acigim ..Bazi bankalar sacma sapan kazik fiyatlar veriyor..
Not : Hazine bonolarinda vade sonunda faizin %10 u kadar vergi var ..
Katkilarinizi bekliyorum ..
Aktif günlük dolar repo 4.0%
ONEPLUS A5000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum.
ONEPLUS A5000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarısını dolar kuru 3.4tl den yapıyor digirturk
BLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar tablolar güncellendi
Oran paylaşan arkadaşlardan ricamız eski/yeni, vade/gün ve miktar bilgilerini de paylaşmaları
Malum bunlar oranı etkiliyor, mt'leri ile kavga çıkıyor :)
Bazıları miktarı açık olarak yazmak istemeyebilir
Yuvarlak bir rakam da verilmesi kafi(500K altı/üstü, 1M altı/üstü şeklinde)
sakin ol şampiyon. ne bu hiddet bu celal..
forumdaşlar ve onun dışında binlerce kişi okuyor burayı. madem okuyorlar, olura ciddiye alan olur.. bu cevher arkadaşın daha önceki yatırım tavsiyelerini de bilsinler, yazdıklarını ona göre yorumlasınlar deyip senin kıymetli tavsiyelerini derledim dün. güzel bir kolaj oldu kabul et.
utanma kısmına gelince.. yahu bir atarsın tutmaz iki atarsın tutmaz. dersin ki pardon ya fena sallamışım… yok sen sallamaya devam etmişsin ve utanmadan devam ediyorsun.
senin aralık 2017 deki öngörünü ciddiye alacak kadar sazan biri olsaydım aralıkta almaktan vazgeçtiğim dolardan bugünkü zararım 100 binler olurdu.. hatta sazanın dibi olup sana inanıp eldekileri satsaydım milyonlar..
isabet oranın zaten ortada da.. bu kadar iddialı öngörülerde bulunup bunların yatırım tavsiyesi olamayacağını yazmamanın yasal bir suç olduğunu geçtim, vicdanen yazılması gereken bir uyarı.. ki bunu hiçbirinde yapmamışsın (dünkü hariç).
hiç düşünmez misin ki ulan bir gariban bu salladığımı ciddiye alır ve para kaybederse diye?
bir de bugünkü cevabında utanmadan millete "aylardır" dolarları satın, dolar almayın deyip cukkaladığın dolarları 6 üstü seviyelerden nasıl okuttuğunu yazıyorsun..
ayıptır. günahtır.
hadi kal sağlıcakla.. ret listemde.
Enflasyon takibine bir katkı da benden olsun. Damacana pompası bozuldu. N11'den aldığım aynı satıcıdan tekrar almak için girdim. Sipariş tarihçesindeki fiyat ve şu anki fiyat aşağıdaki şekilde. 6 aylık enflasyon %55.
Elektrikli Damacana Su Pompası
23/02/2018 44,40 TL (USD 3,7905)
27/08/2018 69,00 TL (USD 6,1214)
2 hafta sonra Vakıfbank temdit %20 derse hadi eyvallah diyeceğim. 2 aydır %19 küsürden bağladık diye sevinirken Ağustos'ta elimize verdiler. Bundan sonra 32 günlük kolay kolay girmem uzun bir süre günlükte kalırım Dolar TL fırsat kollarım. Dün Güldüren'e baktım eski müşteriye ne veriyorlar diye, paşalar hoşgeldini %21'e çıkarmış ama eski müşteri hala %17,35 pes artık.
Bu da otomobilden örnek. 2016 Ocak'ta almıştım. 2.5 yıllık enflasyon %107.
2016 Ocak 128.000 (USD 2,9553)
2018 Ağustos 265.000 (USD 6,1186)
Damacana pompasından otomobiline artış kurla birebir. Sonra kur altı ayda 4'ten 6'ya gelmişken nasıl oluyor da hala hedef tek hane enflasyon deniyor gerçekten anlamıyorum bu nasıl bir matematik.
Ziraat 1m+ temdit 35 gün 20%
Yılbaşına kadar dolar karı ve üstüne %10 koymak istiyorsanız altın alın.. Şimdi tam zamanı..
Yatırım tavsiyesi değildir...