Sayfa 984/1252 İlkİlk ... 48488493497498298398498598699410341084 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 7,865 - 7,872 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

odea 7 gun %19 dan baglandı ,03.09 u gormek için

2.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    odea 7 gun %19 dan baglandı ,03.09 u gormek için
    03.09 u görmek, 13.09 u görmek

bunlar anlamlı değil.

tabiki bu benim yorumum.

piyasaya bir hareket yapılırsa örneğin faiz artışı yapılırsa filan

bize yansıması 3-5 gün belki 1 haftayı bulacak.

bu nedenle beklediğim tarih 18 eylülden sonra bankaların vereceği oranlardır.

ytd.

syg,
    Son düzenleme : Pythagoras; 27-08-2018 saat: 17:19.

3. 27 Ağustos 2018 Pazartesi, 14:43 Güncelleme: 27 Ağustos 2018 Pazartesi, 14:44
    Döviz kurundaki ve doğalgazdaki artış sonrasında gözler, yeni elektrik tarifelerine çevrildi. Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu EPDK, çarşamba günü toplanacak. 1 Eylül’den geçerli yeni elektrik tarifelerinin de karara bağlanması bekleniyor.

her ay tarife güncelleme yapacaklarmış,

küçükken bakkal amca dan sanayağ almak için kuyruğa giriyorduk,
    yıl 80 ler....

o günler mi geliyor.

nostalji yaparık birazcık
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    dur daha benzin var 6.68 kesmez bunları,

hele bir 9 tl olsun ondan sonra konuşuruz,

mevduat faizine yatırma

git benzin stokla daha fazla kazanırsın
    viski stokla,fiyatlar hala eski seviyede mevcut stoklar bitince yeni ithalat ile ikiye katlanır.benzin gibi saklamasıda zor değil.

5.  Alıntı Originally Posted by strongarm Yazıyı Oku
    viski stokla,fiyatlar hala eski seviyede mevcut stoklar bitince yeni ithalat ile ikiye katlanır.benzin gibi saklamasıda zor değil.

içki haram sen beni cehennemde mi yakacan,
    gerçi orası sıcak olur
    doğalgaza para vermeyiz...
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

6. Dolar endeksi düşerken dünyada sadece gelişmekte olanlar arasında tek değer kaybeden para TL ..iç güçler yoğun çalışıyor halkin ufak tefek alim satimiyla oynamayacağına göre artık sirketlermi yoksa başka kişi ya da kurumlar mi bilemem o iç güçler .

7. Çalıştığım bankanın şubesi kapanıp hesap başka yere taşınacakmış(çok uzak b, şubeye).

Birşey ifade eder mi nasıl yorumlamak lazım? (kapanan şube çok işlek mevkide her bankanın olduğu bir cadde)
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by Ahme Yazıyı Oku
    Çalıştığım bankanın şubesi kapanıp hesap başka yere taşınacakmış(çok uzak b, şubeye).

Birşey ifade eder mi nasıl yorumlamak lazım? (kapanan şube çok işlek mevkide her bankanın olduğu bir cadde)
    Aynı durum başıma geldi, tasarruf amaçlı bazı elemanları çıkartıp şube birleştiriyorlar. Çalıştığım bankanın bulunduğum ilde 2 tane şubesi vardı. 7 ay önce teke indirdi. Şimdi o banka ile çalışmıyorum, diğer şubeye geçildikten sonra 4 ay çalıştım. Parayı alırken de hiçbir sorun yaşamadım.

Sayfa 984/1252 İlkİlk ... 48488493497498298398498598699410341084 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •