odea 7 gun %19 dan baglandı ,03.09 u gormek için
odea 7 gun %19 dan baglandı ,03.09 u gormek için
03.09 u görmek, 13.09 u görmek
bunlar anlamlı değil.
tabiki bu benim yorumum.
piyasaya bir hareket yapılırsa örneğin faiz artışı yapılırsa filan
bize yansıması 3-5 gün belki 1 haftayı bulacak.
bu nedenle beklediğim tarih 18 eylülden sonra bankaların vereceği oranlardır.
ytd.
syg,
Son düzenleme : Pythagoras; 27-08-2018 saat: 17:19.
27 Ağustos 2018 Pazartesi, 14:43 Güncelleme: 27 Ağustos 2018 Pazartesi, 14:44
Döviz kurundaki ve doğalgazdaki artış sonrasında gözler, yeni elektrik tarifelerine çevrildi. Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu EPDK, çarşamba günü toplanacak. 1 Eylül’den geçerli yeni elektrik tarifelerinin de karara bağlanması bekleniyor.
her ay tarife güncelleme yapacaklarmış,
küçükken bakkal amca dan sanayağ almak için kuyruğa giriyorduk,
yıl 80 ler....
o günler mi geliyor.
nostalji yaparık birazcık
Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.
Dolar endeksi düşerken dünyada sadece gelişmekte olanlar arasında tek değer kaybeden para TL ..iç güçler yoğun çalışıyor halkin ufak tefek alim satimiyla oynamayacağına göre artık sirketlermi yoksa başka kişi ya da kurumlar mi bilemem o iç güçler .
Çalıştığım bankanın şubesi kapanıp hesap başka yere taşınacakmış(çok uzak b, şubeye).
Birşey ifade eder mi nasıl yorumlamak lazım? (kapanan şube çok işlek mevkide her bankanın olduğu bir cadde)
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Aynı durum başıma geldi, tasarruf amaçlı bazı elemanları çıkartıp şube birleştiriyorlar. Çalıştığım bankanın bulunduğum ilde 2 tane şubesi vardı. 7 ay önce teke indirdi. Şimdi o banka ile çalışmıyorum, diğer şubeye geçildikten sonra 4 ay çalıştım. Parayı alırken de hiçbir sorun yaşamadım.
Yer İmleri