Bizim bakkal bile Tuik gibi davranýyor...Ekmek 1 den 1.25 çýkardý..Baktý ekmek satýþý düþüyor adam fýrýncý ile anlaþýp ekmeðin gramajýný düþürüp fiyatý tekrar 1 tl ye çekti...Þimdi sandwich ekmeði gibi bir þey oldu
hala TL muhabbetimi yapýyorsunuz?ha 17 ha 21 ne farkeder? 30/11/2016 tarihinde TLden kaçmaya baþladým(3.43) ve þubat 2017(ort. 3.55) de tamamladým. 2017 boyunca ucuzdan dolar depoladým.2018 boyunca diplerden dolar depoladým. þu an kral gibiyim. %5 faizden yatýyor dolarlarým, kambiyo karý yetmezmiþ gibi üstüne dolar faizi bonus geliyor. missss gibi.
Originally Posted by strongarm
bende TL kalmadý en son 4,75 ten almýþtým. yine TL bulursam lokal diplerden alýrým. benim taktiðim zirveden %10 düþtüyse AL AL AL. dahada aþaðý gelirmi? evet gelebilir ama bu teknik hep bana kazandýrdý. bir de istisnalar var mesela seçim açýklandýðý gün dolar 4'e kadar çekildi ben bammm diye 15k $ aldým.daha sonraki ay 4.22 ye çektiler nedenini hatýlamýyorum bir 10k oradan yapýþtýrdým. artýk elime tl geçerse hemen almýyorum fýrsat bekliyorum
etler çok bozuldu,iyi et 60tl migrosta. geçen sene 35-40Tl aralýðýnda iyi et alabiliyordum.algýlar çok bozulduðu için geçen seneki fiyatlar hatýrlanmýyor.
neden koyayým? geçen sene ne dediysek o! bende gram sapma yok;hedef artýk çokkkk yüksekler. Benim bir sözüme kefil olacak dostlar var burada. acaba senin olacak mý?
neden koyayým? geçen sene ne dediysek o! bende gram sapma yok;hedef artýk çokkkk yüksekler. Benim bir sözüme kefil olacak dostlar var burada. acaba senin olacak mý?
Anlaþýldý...Aðustos 2018 duhul...115 gönderi ve Mordor ikamet...Yaþ belli...
Yer Ýmleri