Abi senki Bloomberg alt yazıdan grafik takip edebilen adamsın, şu uçan kaz ne olur onu de?
Geçen sene bu vakitler 2 dolarda pist başında diyordun, e 2 dolar oldu 33 lira…
Napcaz bu uçan kazı?
Printable View
Son yağmacı kesim varlık transferi yapıyor.
Eğer hisse senedini ucuz varlık olarak
Yada varlıklarını burada saklamak isterseler çok satmazlar.
Acil olarak tüm siyasetin mecliste ortak bir çıkış programı yapmalı. Hatta muhalefet mecliste yatmalı.
Dervişimsi bir adam bulup iktisat ilminin gereğini yapmalılar.
Yoksa ilk seçimde hepsinin akıbeti baraj altı.
Sorumlulukları affedilemez.. ..
Bu ülkede yağmacılardan korunmak için bağımsız yargı gibi siyasetten bağımsız ekonomi, ekonomik uzmanlardan kurulmuş kuruma devredilmeli...
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Güzel kardeşim formasyona adımızı verdik.
Neo wave insta ABC parabolik merkez al ver ark
Açayım istersn literatür için.
Base 1 yatay ve artis
Base 2 yatay ve artis
Base 3 yatay ve artis
Base 4 burada en hızlı sürede dalga duble çekiyor.
Base 5 a cikyor b düşüyor c dalgası b nin %150 ekliyor üzerine .. 6.90 17..
Sonra 61.8 e doğru saliyorsun ılık ılık Tabi formasyon dünyada ilk olduğu için yatay assa mi dik assa mi bilemiyorum tarih yaziyoruz DHA doğrusu kitap.
Teknik analiz diye birşey yoktur..
Kesinlikle haklısınız. Bence millet ittifakı lider kim olacak kavgasından önce başta maliye olmak üzere kilit yerlere kimi getireceği üzerinden plan aciklasa etkili olur. Babacan katilirsa millet ittifakına etkili olabilir bence ekonomi programı güvence anlamında. Veya Demirtaş vs gibi piyasa yorumları önemli değil ama alanında profesör olan kişilerle görüşülüp vitrine çıkarılmalı. Beraber program yazıyoruz denmeli.
TÜSİAD bombalamiş.
Çok ciddi bir durum var sanırım.
tum dunyada paranın bol oldugu zamanda sen dolar bırıktırecegıne saaak....7tlden elın ogluna dolar cakarsan....memed abım sımdı o doları pıyasadan sssak dıye alırsın ....memed abı daha abd faızlerı yukselmedı bu bızden kaynaklı esas yukselınce napcaz memed abı....
Sermaye kontrolu aslında bakan çıkıp da her sanayici 100 milyon dolar bozsun derse dedikodu olmaktan çıkmazmı bu durum perde arkasında ne dondugunu bilmiyoruz tabikide bugun tusiad açıklama yapmış ivedilikle iktisat bilimine donulmeli diyor kulisler karışık cuma gunku satış neyin panik satışı idi şuan kimse net olarak bilinmiyor aslında suan Ki havayı dagıtacak tek bir şey var o da erken seçim ama direniyorlar ısrarla
PPA-LX2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dedıkoduyla dusmedı borsa uydurmayın...adam malı cakacaktı bastı cıktı sımdı umutla beklesın mıllet 250 300u kacma fırsatı vermedı yan tahtalara gecen sene vermedıgı gıbı en ıyı ıhtımal vob 250 cıvarı tepkı sonra teyıt alıp yoluna bakar.....bır gunde 50 marj 1 kontrat 5k demek 10k 50 k kumar da bıle yok
ABD de reel faizler bayabi ekside artı reel faize geçerse artık s. Cafer bez degil cuval bile yetişmez vay babam vay inşallah olmaz PPA-LX2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aracı kurum işlem yapan traderlarından gelen WhatsApp mesajlarını yazdık, dün..
MB başkanı istifa dedikodusu +
TR uluslararası bankalarda döviz transferlerinin durduğu iddiası..
Yok mal çaktı, yok kredili mallar satıldı lafları boş laflar..
Bu dedikodular üzerine işyatırım ve bank of america fiyata ve miktara bakmadı..
(Varlık Fonu, boa ile çalıştığı bilindiğinden
Neden nakde döndüğü de bilinmiyor..)
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
90'ların sonu 2000'lerin başında internet kafelerde half life diye ful aksiyon bir oyun vardı bugünlerde viop işlemi yapmak tıpkı ona benzemeye başladı. onda vuruldumu geri diriliyorsun ama bunda stopu veya alımı ıskaladınmı büyük paralar gidiyor. işsizim ve gelir kaynağım bu, aslında ali perşembe tekniğiyle düzenli olarak kazanıyorum da ama son zamanlarda yaşattığı stres istediğim hayat bumu diye sorgulatmaya başladı doğrusu: ( dün bistte düşüş başlamadan oluşan zigzaglarda long ve şort stoplarım üst üste patlayınca pes edip pozisyondan çıktım, çıktığım an aşağı bastırdı %10'luk şort kâr fırsatı kaçtığı gibi 3000 lira da zarar yazdık..bu konuda yorumu fikri olan varsa dinlemek isterim doğrusu.
Duygusal bakınca olaya,
Şimdi millet döviz çok gitti borsaya gireyim ederini koruyor hergün 1.5$da nasılsa diyordu oraya bölüm sonu mario canavarı dün geldi 1 can gitti. 1.3$altına attı. Pazartesi önemli gibi oldu.
Orada toparlamazsa Henüz harekete geçmemiş insanlar 2.canını kullanırken borsa yerine altın döviz alayıma yönelecek heralde.
Ytd
Çift maaşlı çalışanlar emekliler kredi çekip altın dolar almış. Dolar 20 yi geçecek diyor. Bu seviyeden alınır mı dedim. Abi bankadan % 1,8 ile kredi çekmişim dolar her gün ondan fazla yükseliyor dedi. Hakikaten böyle bir şey var. Bu Zincir yarın yok bu 100 u görecek derse. Ki bence TOB TÜSİAD ISO böyle bir durumu görmüş durumda tehlikenin farkında. Bunun önüne geçmek için rezev yetmez. RTE de geri vites atmaz. En yumuşak iniş. Mehmet Şimşek gibi biri Hazine ve Maliye bakanlığından tam yetkili sorumlu Cumhurbaşkanı Yardımcısı, Ersin ozince MB başkanı. MB TÜİK tüm kadrolarını ozince değiştirir. Acil bir toplantı ile faiz artışı. RTE bu konuya girmez karışmaz konuşmaz. Ancak böyle sakinleşir. Yoksa bu yönetim %10 faiz artışı yapsa bile geçici olur. Güven kaybolduktan sonra kazanması zor.
aselsanı kataramı satmışlar yaw ..ne bu muhabbet bilen iki kelam etsin şurda
Hicbirsey baslamadi herkes is bitti zannediyor . En fazla %10 asagisi daha var biraz oyalanir sonra 3600 bekliyorum . Bu kez bankalarla xbankn da 4000 hedef . Kendi gorusum .
Bist 100 henuz 2000 e gelmisken herkes short aaciyordu son jeton diyenler su bu 2500 de solugu aldi ama dun gelip coskuylq kazandm diyor . Duzelmeyi haketmisti . Zaten artk acemiler cikar gider kimse kredilide alamaz
[emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122]M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2018 mayıs ayında sıfır aldığım araç için ödediğim bedel 92000 tl şuan sıfır 520000 ( bulabilirsen tabi)
…
2020 mart ayında almaya yeltendiğim evin o gün değeri 830000 şuan 2.2 milyon istiyor (samsun da)
…
Hangi hisse de hangi piyasa da bu para kazanılabilir? Yatırım diyorum ama kumar değil!!!
…
Ülke de benim gibi 30 lu yaşların başında olan belirli bir okumuş seviyesinde olanlar için ortam o kadar karamsar mutsuz ki ne yapacağımızı nasıl korunacağımızı bilmiyoruz.
…
2011 yılı nisan 1 de mühendis olarak işe başladım. İlk maaşım 1150 dolardı. Şu an 465 dolar civarında.
…
Eşim doktor (asistan şuan) nöbet tutmazsa o da 465 dolar alıyor.
…
Ya her şeyi geçtim milletveki maaşı 1500 dolar:)
…
Tecrübeli büyüklerim, soruyorum size bizler ne yapalım. Nasıl ayakta kalalım. Tekrar hayal kurabilmek için ne yapmalıyız?
Saygılar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Akıl almaz bir ralli bekliyorum destansı bir ralli bunu zaten 2 aydir yaziyorm .
Bizdeki model Polonya modeli olacak diyor biri. Polonyalılar Almanların evlerinde kiracı olmuş. Bizde bu kurla mali mülkü donu kaptıracagiz.
Biraz önce döviz bürosu önünde geçerken gözüm takıldı yılanoğlu alış 16.80 satış 17.50
Dün kapanış 16.42
Adam dünkü kapanış üzerinde alıyor.
https://i.hizliresim.com/1nr6z8q.jpg
Abi yemin ediyorum böyle birşey yok yav. O sabah ekranı açtım la ne oluyor herşey artıyor felan bi baktım adam komple getirin Alacam diyor
Oha dedim la vay anasını böyle birşey de oluyor Muş demekki dedim
Geldiğimiz noktada abi yemin ediyorum böyle birse yok yav
Özel sektör bu faizle bu kurla borcunu önünü göremediği için uzatmazsa tüm bu sorular üst üste koyunca acayip bir sonuç çıkıyor
İhracatçı şirketlerin arsasını satın alıp geri kiralamaları bir finans modeli olabilir. Sonra bu fonun gelirini kaynak gösterip kira sertifikası çıarılabilir.
Genelde bunlar bankalara teminat oluyor o yüzden işe de yaramayabilir ama kira daha uzun bir finans modeli.
DPT yerine ne kondu tam belli değil. Fizibilitesi yapılmış projeler listelenebilir. Bir ara fabrikalar yapıp anahtar teslimi müteşebbislere taksit ile satacağız dendi, fikir var icraat yok. Öte yandan o işde rant olursa zaten sıradan müteşebbise kalmaz ya da fabrikalar şişirilmiş maliyet ile kurulur ve o fiyata alan olmaz.
Borsa kurtuluş reçetesi ama bu şekilde sadece adranalin tutkunları gelir, arada marj %20 olsun ya da serbest olsun diyenler de oluyor.
İşinde gücünde insan akşam eve gelecek %20 düşmüş ertesi gün satışa koyacak 100 lirası 60 lira olacak, bu modelde ben bile borsaya bulaşmam. Dün whatsappdan yazışırken para kaybettim oysa bilgisayar ve BBHT açıkdı.
Şirketlerin konulan paraya düzenli kira gibi geri para ödemesi lazım, 3 ayda bir kasada ne var ise belirli oranda dağıtılır ise farklı yatırımcı grubu gelir. Şu an kira getiren mülk en sağlam yatırım gibi, her yer inşaat oldu doymadı millet.
Benim önerim her 3 ayda bir özkaynakların %0,5'i hissedarlara dağıtılmalı, isteyen bunu harcar isteyen tekrar hisse alır. Bedelli bedelsiz sistemi yine evam eder. Şirketin özkaynakları eriyince veya yatırım ihtiyacında bedelli artırım yapar, bilançoları takip edip farklı dinamikler ile yatırım yapanlar dengeleme yapmış olur. Şu an şirketlerin vadesi sonsuz ve inançlı mülikiyet esası var. Bunun yerine benim önnerdiğim dinamik model gerlir.
La adamlar da şaşkın mi acaba 2 milyar Euro ayırdık 1 milyarı boşta kaldı yanına başka banka felan da alak mi diyorlar acaba İspanya'da kulelerde
La adam Alaçam diyor onaya kadar 2 kamu bankası bedava alıyor 1 milyar Euro ya la böyle birsey olabilir mi gazeteci
Dolar uçmuş, altın uçmuş, ev araba fiyatları uçmuş. Faiz dip. Borsa seve seve çıkacak.Pazartesi de düşer hafta boyu da düşer belki ama diğer enstürmanlar böyle kaldığı sürece borsa teknik taktik dinleyemez.
Adamlar investor relations için sunum hazırlamışlar hissedarlar için hepsi çöp 1 milyar Euro boşa çıktı. Bütün semaye oranları maliyetler ayrılan kaynaklar. La böyle bişey yok.
Abi şaka gibi yemin ediyorum..
94 krizinde 15 yasinda ogrenciydim babam esnaf oldugu icin acilarini bilirim. Ama hizli toparladik. 2001 krizinde 22 yasinda universite ogrencisiydim. Cumhuriyetin birikimleri sayesinde yine toparladik. 2008 krizi bizle alakali olmadigi icin bizi hakikaten teget gecti. 2002 de baslayan ve ne zaman bitecegi belli olmayan istibdat donemi kriz degildir. Varolup olmama mucadelesidir. Turk halkini tarih boyunca kolelestiremeyenler Mondros ile yapilamayanlar BOP ile emellerine cok yaklastilar. Umut az ama Son basbug milletin son adami ne dedi: Muhtaç oldugun kudret damarlarindaki asil kanda mevcuttur. Eger silkelenip akla bilime sahip cikarak bunlari basimizdan atarsak bir umut var. Yoksa dilim varmiyor ama ortadogu afrika batakligi bizi yutar. Not: millet vekillerine o maas cok fazla cunku ortada bir meclis yok.
Zamanında bir yönetici borsada oynardı. Toplantıya girdik çıktık şu kadar kaybettik derdi.
Fiyatların sürekli oynaması işinde gücünde insanların işe konsantresini de bozuyor olabilir.
İleride aynı forexde olduğu gibi 50 bin dolar altı parası olana borsada doğrudan hisse alım satımı da yasaklanabilir. Eğer döviz alım satımını yasaklarlar ise burayı da düşünebilirler. Nitelikli yatırımcı diye bir şey zaten var.
Bu gün konya başkent te parasını dolara gömmüş bir hasta yakını gördüm..banka makası fazla olduğu için acayip şekilde makas var bozamam senet yapın hafta içi vereyim dedi...
Şok oldum..emekli idi ..
Herkes dolarizeM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.